Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 02, 19:59)
Aš jas į įmautes įsidėjusi prisegu prie lentos ir paskui kaitalioju visaip  mirksiukas.gif . Pamėginsiu rytoj įkelti CD, jei pavyks  g.gif

Aš irgi taip pat... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2012 10 02, 15:54)
Sveikinu, švenčiančias gimtadienius.
Aš ką tik po ekskursijos. Buvom Marijampolės multicentre bei Kalvarijos mini zoologijos sode. Vaikams labai patiko.

oooo galėjai ir į svečius užsukti biggrin.gif biggrin.gif dažnai lankomės multicentre, patinka ten vaikams, aš ir savo 6-metį vis nuvežu smile.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 02, 19:43)
Antroj klasėj 8 lietuvių kalbos pamokos  mirksiukas.gif (bent jau pas mus).

pas mus irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 10 02, 16:07)
Spalio mėnesį gimusias prašom atsistot
     Užverst knygas, padėt plunksnakočius
        Plačiai nusišypsot

gitė( 10 02
22peliukas22 (10 04)
Irma.r (10 06)
INEXS (10 08)
leliuko_mama (10 13)

aciu visoms uz sveikinimus ir linkejimus 4u.gif
man sita dainele galvoj sukos rugsejinukes sveikinant... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 02 spalio 2012 - 21:47
QUOTE(editaite @ 2012 10 02, 21:24)
oooo galėjai ir į svečius užsukti biggrin.gif  biggrin.gif  dažnai lankomės multicentre, patinka ten vaikams, aš ir savo 6-metį vis nuvežu smile.gif
pas mus irgi smile.gif

oi ne, pas mus 7 lietuviu pamokos, ne ta pacitavau doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(domisodo @ 2012 10 02, 19:25)
Kai man tokių dalykų reikėjo, pasinaudojau E. Veličkos mokytojo knygos "Mano muzika" 2 kl. priedu - CD. 2-jame diske prie muzikos klausymo yra ir įvairių kortelių ritmikai. Galima atsispausdint. Jei man pavyktų, galėčiau pabandyti atsiųsti.  4u.gif

Savo pažadą ištesėjau - nusiunčiau, gal kam pravers.

QUOTE(ninkute @ 2012 10 02, 21:31)
1-2 klasei skirta 15 lietuvių k. pamokų.

Pas mus taip pat. Ir vis kiekvienais metais svarstome kiek kuriai klasei pamokų skirti (7 ar 8).
Prisidedu prie sveikinimų šventusioms ar dar švęsiančioms. birthday.gif
Geros dienos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 10 02, 20:16)
8?? Ne 7??
Nespeciau per pamoka ir padiktuot ir patikrint tongue.gif Kaip suprantu kalbejai, kad pamokos metu padiktuoji, patikrini ir jie turi dar pataisyti , tikrindami nuo lentos. Ar as ne taip supratau??

Lietuvių kalbai mes gaunam papildomai vieną pamoką iš pamokų skirtų mokinio poreikiams tenkinti pagal bendrojo ugdymo plano lentelę. Diktantų tekstus SMART lentos puslapiuose turiu pasirašiusi iš anksto. Padiktuoju, atidengiu puslapį, pasitikrina ir surenku. Kitą dieną vėl atdengiu to diktanto puslapį ir labai trumpai pasižiūri, ko neišsitaisė.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 10 03, 11:30)
Lietuvių kalbai mes gaunam papildomai vieną pamoką iš pamokų skirtų mokinio poreikiams tenkinti pagal bendrojo ugdymo plano lentelę. Diktantų tekstus SMART lentos puslapiuose turiu pasirašiusi iš anksto. Padiktuoju, atidengiu puslapį, pasitikrina ir surenku. Kitą dieną vėl atdengiu to diktanto puslapį ir labai trumpai pasižiūri, ko neišsitaisė.

Supratau dabar, o maniau, kad per pamoka speji doh.gif

Su tom lietuviu kalbos pamokom jau buvau issigandus, kad per mazai vedu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 10 03, 14:24)
Su tom lietuviu kalbos pamokom jau buvau issigandus, kad per mazai vedu lotuliukas.gif

Mano kolegė prieš keletą metų buvo apsižioplinusi, vietoj 7 savaitinių pamokų vedė 8. Kažkur kovo pabaigoj pastebėjo, kad per daug dirba... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(domisodo @ 2012 10 03, 14:31)
Mano kolegė prieš keletą metų buvo apsižioplinusi,  vietoj 7 savaitinių pamokų vedė 8. Kažkur kovo pabaigoj pastebėjo, kad per daug dirba... rolleyes.gif

geras, biggrin.gif tai kaip valdžia tvirtino tvarkaraštį?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 10 02, 21:31)
1-2 klasei skirta 15 lietuvių k. pamokų. Pas mus antrokai turi 7, nes pirmoje klasėje 8.

pas mus taip pat
Atsakyti
QUOTE(domisodo @ 2012 10 03, 11:01)
Labas rytas  4u.gif

Savo pažadą ištesėjau - nusiunčiau, gal kam pravers.
Pas mus taip pat. Ir vis kiekvienais metais svarstome kiek kuriai klasei pamokų skirti (7 ar 8).
Prisidedu prie sveikinimų šventusioms ar dar švęsiančioms. birthday.gif
Geros dienos. mirksiukas.gif

Nepaskaičiau, tai ir aš išsiunčiau iš pirmokų knygos lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 10 03, 15:26)
geras, biggrin.gif  tai kaip valdžia tvirtino tvarkaraštį?

Nežinau, pražiūrėjo matyt. biggrin.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 03, 15:37)
Nepaskaičiau, tai ir aš išsiunčiau iš pirmokų knygos  lotuliukas.gif .

Gal skirtingai? Pirmokams turėtų paprastesni būt. g.gif
Atsakyti