Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 10 02, 18:50)
Ačiū, mielosios, už sveikinimus. Dar niekad taip anksti jų nesulaukiau. Man ši savaitė tikrai šventinė  biggrin.gif  biggrin.gif

Turiu klausimėlį: gal kuri nors esate dariusios ritmo korteles muzikos pamokoms. Nesugalvoju iš kur gauti įv. natų rašmenis. Noriu pasidaryti korteles (pirkti nelabai yra, o ir nesinori). Gal patarsite  blush2.gif

Kai man tokių dalykų reikėjo, pasinaudojau E. Veličkos mokytojo knygos "Mano muzika" 2 kl. priedu - CD. 2-jame diske prie muzikos klausymo yra ir įvairių kortelių ritmikai. Galima atsispausdint. Jei man pavyktų, galėčiau pabandyti atsiųsti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 10 02, 18:50)
Ačiū, mielosios, už sveikinimus. Dar niekad taip anksti jų nesulaukiau. Man ši savaitė tikrai šventinė  biggrin.gif  biggrin.gif

Turiu klausimėlį: gal kuri nors esate dariusios ritmo korteles muzikos pamokoms. Nesugalvoju iš kur gauti įv. natų rašmenis. Noriu pasidaryti korteles (pirkti nelabai yra, o ir nesinori). Gal patarsite   blush2.gif

QUOTE(domisodo @ 2012 10 02, 19:25)
Kai man tokių dalykų reikėjo, pasinaudojau E. Veličkos mokytojo knygos "Mano muzika" 2 kl. priedu - CD. 2-jame diske prie muzikos klausymo yra ir įvairių kortelių ritmikai. Galima atsispausdint. Jei man pavyktų, galėčiau pabandyti atsiųsti.  4u.gif

Aš iš 1kl. mokytojo knygos atsispausdinau drinks_cheers.gif . Ten A5 formato ritmo kortelės. Aš jas į įmautes įsidėjusi prisegu prie lentos ir paskui kaitalioju visaip mirksiukas.gif . Pamėginsiu rytoj įkelti CD, jei pavyks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 02 spalio 2012 - 19:03
QUOTE(1aviada @ 2012 10 02, 19:21)
klasėje 23 mokiniai. Nesuprantu, ko nespėtum? Mes turime 8 savaitines lietuvių k. pamokas, o ir PUPA antroje klasėje nesunki.

8?? Ne 7??
Nespeciau per pamoka ir padiktuot ir patikrint tongue.gif Kaip suprantu kalbejai, kad pamokos metu padiktuoji, patikrini ir jie turi dar pataisyti , tikrindami nuo lentos. Ar as ne taip supratau??
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 10 02, 20:16)
8?? Ne 7??

Antroj klasėj 8 lietuvių kalbos pamokos mirksiukas.gif (bent jau pas mus).
Atsakyti
Radau anglišką puslapį apie gamtą, gal kokių idėjų rasite.
http://www.naturedet...ad/booklet_play

Dėl mokytojų dienos aš jau keli metai prašau, kad tėveliai ateitų vesti pamokų, nes po vienos mokytojų dienos klasė buvo kaip po karo, vaza sudaužyta, vaikai skundėsi dvyliktokais, kad jie juos skriaudė.

Šiemet klausiau vaikų, ar jų tėveliai galėtų ateiti vesti pamokas, tai viena mano pirmokėlė paklausė, o kodėl jūs mokytoja negalite vesti pamokų.
Atsakyti
Gitė, su gimtadieniu hi.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 10 02, 17:50)

Turiu klausimėlį: gal kuri nors esate dariusios ritmo korteles muzikos pamokoms. Nesugalvoju iš kur gauti įv. natų rašmenis. Noriu pasidaryti korteles (pirkti nelabai yra, o ir nesinori). Gal patarsite  blush2.gif

Aš ritmo korteles dariau l. paprastai - prisirinkau standartinių kartono lapų (kai perki pėdkelnes, tai ten viduje yra kartonas). Paskui su juodu flomasterių prisirašiau įvairių derinių.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 10 02, 19:24)
Labutis visoms, smile.gif
norėjau paklausti -
šiandien sūnaus mokytoja užsiminė, kad į el. pašta gavo informacijos pedagogams apie Siemens arenoje vyksiantį galiūnų čempionatą spalio 6-7 d. Tame laiške kreipiasi į pedagogus ir kviečia atvykti. showoff.gif

Gal kuri nors iš jūsų ką nors apie tai daugiau žinote?

Pirmą kartą apie tai girdžiu g.gif Ryt užklausiu kolegių apie tai.
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 10 02, 20:55)
prisirinkau standartinių kartono lapų (kai perki pėdkelnes, tai ten viduje yra kartonas). Paskui su juodu flomasterių prisirašiau įvairių derinių.

Oi, tos mūsų pradinukės thumbup.gif- taupios ir išradingos. Idėja antrinių žaliavų panaudojimui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 02 spalio 2012 - 20:18
sveikos visos visos
prisidedu prie sveikinimų spalio mėn, jubiliatėms, tiek gražių linkėjimų visos prirašė, kad man belieka palinkėti, kad jie išsipildytų...Būkit laimingos
user posted image

QUOTE(1aviada @ 2012 10 02, 10:49)
Mano antrokėliai sunkiai suranda klaidas ir negeba be klaidų nurašyti sakinio.

matyt, visur tokia bėda....sad.gif jie net nurašti nuo knygos be klaidų nemoka. nežinau, ką daryt"?

QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 02, 20:43)
Antroj klasėj 8 lietuvių kalbos pamokos  mirksiukas.gif (bent jau pas mus).

pas mus 7. kaip čia nevienodai?

P.S. nespėju nieko, laukiu atostogų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 10 02, 21:23)
pas mus 7.  kaip čia nevienodai?

Gal iš lietuvių kalbos paimta anglų kalbai? Pas mus ima iš mokyklos nuožiūra skirstomų pamokų, o iš lietuvių kalbos ima tik 4 klasėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 02 spalio 2012 - 20:29
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 02, 20:43)
Antroj klasėj 8 lietuvių kalbos pamokos  mirksiukas.gif (bent jau pas mus).

1-2 klasei skirta 15 lietuvių k. pamokų. Pas mus antrokai turi 7, nes pirmoje klasėje 8.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 10 02, 21:31)
1-2 klasei skirta 15 lietuvių k. pamokų. Pas mus antrokai turi 7, nes pirmoje klasėje 8.

Pas mus taip pat.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 10 02, 21:31)

O pas mus pirmoje klasėje 7 mirksiukas.gif
Atsakyti