Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(NOKIA @ 2012 10 02, 18:32)
Ten yra 7 laboratorijos, kur vyjsta įvairi veikla. Mes pasirinkom muzikos( kūrėm muziką) bei dizaino( konstravom daiktus). Iš ties labai daug vaikai įgyja žinių, pamato kaip veikia saulės baterijos, vėjo malūnai ir t.t.
http://www.marvb.lt/...-04-11-13-54-28

Tai čia gal su vyresniais reikia važiuoti, nes pirmokams gal dar perdaug rimta mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 02, 18:41)
Tai čia gal su vyresniais reikia važiuoti, nes pirmokams gal dar perdaug rimta  mirksiukas.gif ?

mano antrokai ir buvom paėmę keletą pirmokų. smile.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios, už sveikinimus. Dar niekad taip anksti jų nesulaukiau. Man ši savaitė tikrai šventinė biggrin.gif biggrin.gif

Turiu klausimėlį: gal kuri nors esate dariusios ritmo korteles muzikos pamokoms. Nesugalvoju iš kur gauti įv. natų rašmenis. Noriu pasidaryti korteles (pirkti nelabai yra, o ir nesinori). Gal patarsite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 10 02, 16:07)
Spalio mėnesį gimusias prašom atsistot
    Užverst knygas, padėt plunksnakočius
        Plačiai nusišypsot

gitė( 10 02
22peliukas22 (10 04)
Irma.r (10 06)
INEXS (10 08)
leliuko_mama (10 13)

happybday.gif happybday.gif clap.gif clap.gif Kantrybes, SEKMES ir svarbiausiai SVEIKATOS
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 10 02, 19:50)
Ačiū, mielosios, už sveikinimus. Dar niekad taip anksti jų nesulaukiau. Man ši savaitė tikrai šventinė  biggrin.gif  biggrin.gif

Turiu klausimėlį: gal kuri nors esate dariusios ritmo korteles muzikos pamokoms. Nesugalvoju iš kur gauti įv. natų rašmenis. Noriu pasidaryti korteles (pirkti nelabai yra, o ir nesinori). Gal patarsite  blush2.gif

Seniai seniai, žiloje senovėje, kai pati vedžiau muziką lotuliukas.gif buvau pasidariusi korteles (ups dabar tik dašuto kad ne ritmo doh.gif bet vis tiek parašysiu, gal pravers) iš kartono, penklinė buvo nupiešta, o jai statmenai buvo persiūti siūlai, ant jų pervertos sagos - natos. Kokios nori natos taip ir nustumi.
Atsakyti
        Plačiai nusišypsot

gitė( 10 02
22peliukas22 (10 04)
Irma.r (10 06)
INEXS (10 08)
leliuko_mama (10 13)

clap.gif Mergaitės, tegul išsipildo visos Jūsų slapčiausios svajonės!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 10 02, 18:50)
Ačiū, mielosios, už sveikinimus. Dar niekad taip anksti jų nesulaukiau. Man ši savaitė tikrai šventinė  biggrin.gif  biggrin.gif

Turiu klausimėlį: gal kuri nors esate dariusios ritmo korteles muzikos pamokoms. Nesugalvoju iš kur gauti įv. natų rašmenis. Noriu pasidaryti korteles (pirkti nelabai yra, o ir nesinori). Gal patarsite  blush2.gif

Kažką panašaus turėjau. Tuoj peržiūrėsiu savo resursus. Jei rasiu - nusiųsiu į paštą.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 10 02, 14:05)
O kiek klas4je mokinių? Aš tai nespėčiau. schmoll.gif

klasėje 23 mokiniai. Nesuprantu, ko nespėtum? Mes turime 8 savaitines lietuvių k. pamokas, o ir PUPA antroje klasėje nesunki.
Atsakyti
Gite, kuo geriausios gimtadienio šventės ir puikių mokinių bei supratingų mokinių.
Ar ruošiatės mokytojų dienai? Pas mus tai mokiniai veda pamokas ir po pamokų būna šventinis koncertas.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 10 02, 19:16)
Kažką panašaus turėjau. Tuoj peržiūrėsiu savo resursus. Jei rasiu - nusiųsiu į paštą.

Jau pašte. Nežinau, ar to reikėjo. Aš tai naudojau pasiklijavusi ant standesnio popieriaus. Atlikdavome ir ritminius ptarimus, ir metrą nustatydavome. Žodžiu, gal kur pritaikysit.
Atsakyti
        Plačiai nusišypsot

gitė( 10 02
22peliukas22 (10 04)
Irma.r (10 06)
INEXS (10 08)
leliuko_mama (10 13)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif DIDELIAUSI SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms, smile.gif
norėjau paklausti -
šiandien sūnaus mokytoja užsiminė, kad į el. pašta gavo informacijos pedagogams apie Siemens arenoje vyksiantį galiūnų čempionatą spalio 6-7 d. Tame laiške kreipiasi į pedagogus ir kviečia atvykti. showoff.gif

Gal kuri nors iš jūsų ką nors apie tai daugiau žinote?
Atsakyti