age-melage, su praėjusiu, gite- su artėjančiu gimtadieniu!
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 10 01, 18:53)
QUOTE(vaiduuse @ 2012 10 01, 18:56)
Ačiū
Jungiuosi prie sveikinumų
Age-melage, gite ir 22peliukas22 (bijau pavėluoti, tai sveikinu iš anksto)
Paukščiai turi sparnus, bet neturi svajonių.
Žmonės turi svajonių, bet neturi sparnų...
Tad linkiu, kad visos svajonės turėtų sparnus!
Su gimtadieniu!
Paukščiai turi sparnus, bet neturi svajonių.
Žmonės turi svajonių, bet neturi sparnų...
Tad linkiu, kad visos svajonės turėtų sparnus!
Su gimtadieniu!
QUOTE(vaiduuse @ 2012 10 01, 17:56)
prisidedu prie sveikinimų
prisideduir aš prie sveikinimų
Noriu paklausti pirmokių, ar jūs rašote Riešuto testuose, ką vaikams reikia pasimokyti ar aptariate tai su vaikais žodžiu, juk kai kurie skaityti nemoka. O jeigu rašote tai spauzdintinėmis raidėmis ?
Noriu paklausti pirmokių, ar jūs rašote Riešuto testuose, ką vaikams reikia pasimokyti ar aptariate tai su vaikais žodžiu, juk kai kurie skaityti nemoka. O jeigu rašote tai spauzdintinėmis raidėmis ?
Labas rytas
Koks lietingas rytas
Aš nerašau. Tėvai ir patys mato ko vaikas nemoka, nes liepiu parsinešti testą namo ir duoti tėvams pasirašyti po juo.
gite, su gimtadieniu
Koks lietingas rytas
QUOTE(Zydrune @ 2012 10 01, 23:28)
Aš nerašau. Tėvai ir patys mato ko vaikas nemoka, nes liepiu parsinešti testą namo ir duoti tėvams pasirašyti po juo.
gite, su gimtadieniu
GITE, SU GIMTADIENIU!!! MYLĖK IR BŪK MYLIMA!!!
Zuzanėle, ar lyja? Pas mus dar ne Reikia bėgt į daržą gėlių pasiskint, šiandien kolegę sveikinsim. O dar posėdis bus ilgai... Teks grįžt namo vakarop.
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 02, 07:07)
Labas rytas
Koks lietingas rytas
gite, su gimtadieniu
Koks lietingas rytas
gite, su gimtadieniu
Labukas, pas mus tikra rudeniška diena, brrrrrrrrrrrrrrrrr.
Jungiuosi prie sveikinimų
Aš testus duodu neštis į namus ir tėvai mato.
Mielosios, siunčiau savo vertinimą taškais, dar sulaukiau komentaro, bet gavus žinutę, kad nerandate, peržiūrėjau visus paštus ir tikrai neradau. Negi kažkas ištrynė
Vakare vėl išsiųsiu, nes turiu naminiam kompiutery
QUOTE(pusele30 @ 2012 10 01, 14:46)
Mergaitės, pasidalinkit patirtimi, kaip jūs taisot diktantus? Antrokams ir trečiokams aš liepiu nurašyt tuos sakinius, kur buvo klaidos, o ketvirtokams - parašyti taisyklę ir pavyzdžių. Bet dabar tokie silpni ketvirtokai, kad džiaugiuosi, kad tik perrašytų teisingai
Mano antrokėliai sunkiai suranda klaidas ir negeba be klaidų nurašyti sakinio. Tai aš padiktuoju kelis sakinukus (pirmoje klasėje žodelius) ir atdengiu lentą su tais sakinukais. Vaikai tikrina savo darbelius. Surinkus sąsiuvinius pabraukiu žodžius su klaidomis ir vėl rodau tekstą, kad dar kartą pasitaisytų. Arba pirma skaitome lentoje užrašytą tekstą, ji aptariame, tada uždengiu ir rašome. Taip ir žaidžiame. Trinikliu leidžiu panaikinti taškelį ar brūkšnelį, pvz. parašė i , o reikėjo y.
Gite, su gimtadieniu