Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Aš taip pat labai nevargstu su dailyraščiu. Yra vaikų tokių ,kuriems tos dailios gražios raidės taip toli, kaip man iki mėnulio. Tu jam duok prirašyt ir 10 sąsiuvinių ,gražiau nebus, tai kam nervuotis pačiai ir vaiką nervuot, o dar ir su tėveliais konfliktuot.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 09 30, 17:13)
Prašom  4u.gif  Nusiunčiau į paštą dar vieną priemonę skaidrėse apie gyvūnus  smile.gif

Rityte, tu tikras lobis thumbup.gif Ačiū user posted image
Atsakyti
Sveikutės. Pirmiausia tai Su gimtadieniu visas rugsėjinukes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na, o aš jau spėjau ir susirgti. Tik šiandien jau į vakarą geriau pasijutau. Serga pusė klasės. Tikiuosi, kad rytoj jau susirinks visi, nes darbo nėra, o juk pirmokai. Jūs jau diktantus rašote, o mes dar kelias raideles tik žinom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 09 30, 19:16)
Rityte, tu tikras lobis  thumbup.gif Ačiū user posted image

thumbup.gif Pritariu 4u.gif O kad mums taip pamokėles, kaip tokias nuostabias skaidres parengti. Paveikslėliai superiniai, fonas - spalvingas thumbup.gif Pasinaudosiu ritytės skaidrėmis ir antrokams bus šauni viktorina gyvūnų dienai. lotuliukas.gif Jūsų dėka, net ruoštis beveik nereikės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 30 rugsėjo 2012 - 19:31
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 09 30, 20:12)
thumbup.gif ir aš taip pat, pas mano antrokus pasidarė problema su braukymais - neišėjo - šast ir nubraukė  doh.gif arba užspalvino  g.gif Tai po truputėlį bandom išgyvendinti šitą reikalą  mirksiukas.gif

Kokiu būdu bandote išgyvendinti? Ar leidžiate naudotis vadinamais trinikliais?
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 09 30, 22:12)
thumbup.gif ir aš taip pat, pas mano antrokus pasidarė problema su braukymais - neišėjo - šast ir nubraukė  doh.gif arba užspalvino  g.gif Tai po truputėlį bandom išgyvendinti šitą reikalą  mirksiukas.gif

O aš mokau kaip gražiai nubraukti ir gražiai parašyti ir sakau, kad tada ne klaida, jeigu moki gražiai ištaisyt bigsmile.gif , o su trynikliais leidžiu namuose dailinti bigsmile.gif , aisku, be kleckų neišsiverčiam biggrin.gif , betgi jie dar mažiukai, dar tik mokosi visko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2012 09 30, 13:05)
sveikos

gal kuri turite 4 kl Lakštutės disko dainelių sąrašą?

as turiu,jei dar reikia,atsiuskit savo el.pasto adresa, atsiusiu. bet kazkur paste turi but, gal jau radot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 30 rugsėjo 2012 - 21:52
Mielosios kolegės,
labai prašau niekam nesiųsti mūsų pašto slaptažodžio. Šiandien kažkuri sm forumo narė prašė vienos iš jūsų atsiųsti slaptažodį, nes neva ji neprisijungia su senuoju. Slaptažodis kol kas nesikeitė, o jei jis bus pakeistas, naująjį gausite iš manęs į savo nurodytą el. paštą.

Gaila, kad vis atsiranda norinčių į mūsų paštą patekti klasta.
Atsakyti
Tikrai to nedarysime ir slaptažodį tegu užsitarnauja.
Atsakyti
Ieškojau savo gudresniems pirmokėliams įdomesnių ne pratybinių užduotėlių. Radau, užduotėlių vaikams, kur reikia sujungti taškus, nusiunčiau į jūsų paštą, jei pavyko (bandžiau sumažinti failus) ax.gif. Gal kam pravers.

Atsakyti
Mergaitės, pasidalinkit patirtimi, kaip jūs taisot diktantus? Antrokams ir trečiokams aš liepiu nurašyt tuos sakinius, kur buvo klaidos, o ketvirtokams - parašyti taisyklę ir pavyzdžių. Bet dabar tokie silpni ketvirtokai, kad džiaugiuosi, kad tik perrašytų teisingai g.gif g.gif
Atsakyti

Labukas, aš turiu pasidariusi vertinima dalykų taškais, taikau nuo trečios klasės, labai gerai veikė, rezultatai, pastangos thumbup.gif , bet gal jau siunčiau, nepamenu, jei kam įdomu, galėčiau įmesti, nes kartais neriesi iš kailio, kad tik vaikai pradėtų stengtis ir nežinai ko griebtis. doh.gif

[/quote]

Viga, atsiųsk dalykų vertinumą taškais: labai įdomu pažiūrėti biggrin.gif
Atsakyti