Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(pirmokiukė @ 2012 09 29, 19:20)
yra  sokvadoveliai.lt    testų atsakymai thumbup.gif

O as nerandu verysad.gif gal todel , kad neprisiregistravus?? g.gif
Papildyta:
QUOTE(rityte @ 2012 09 30, 12:26)
Nusiunčiau į bendrą`paštą turėtas skaidres, gal pagal jas ir pati kažką susikonstruosi smile.gif Ir dar laiškutį tau parašiau į tavąjį paštą smile.gif

Jungiuosi prie gimtadieninių sveikinimų  birthday.gif

Ačiūūūūūūūūūūūūū, Rityte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ieškojau spalvinimo užduotėlių su dantuku. Įmetu į paštą. Vienam pakeičiau angliškų spalvų pavadinimus lietuviškai, bet tokį patį įmetu ir angliškai 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinkite mintimis kaip siekiate antrokų dailaus rašto. Rašo visiškai negalvodami apie tvarkingumą, dailiai krypstančias raides. Duodu namuose dailyraščio. Parašo gražiau, bet visiškai be emocijų, kad reikės rašyti. Atrodo, stengtųsi gražiai rašyti ir nereikėtų namuose. Pasakau, kad rašysi namuose, tai sako, kad gerai, nesvarbu. Ką jūs darote su dailyraščiu?
Atsakyti
AGE-MELAGE, siuntinukas sveikinimų su GIMTADIENIU !
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 30 rugsėjo 2012 - 14:59
Su gimtadieniu, age melage 4u.gif
Atsakyti
4u.gif http://www.alfa.lt/s...d...utton=x&p=1
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 30, 15:57)
Pasidalinkite mintimis kaip siekiate antrokų dailaus rašto. Rašo visiškai negalvodami apie tvarkingumą, dailiai krypstančias raides. Duodu namuose dailyraščio. Parašo gražiau, bet visiškai be emocijų, kad reikės rašyti. Atrodo, stengtųsi gražiai rašyti ir nereikėtų namuose. Pasakau, kad rašysi namuose, tai sako, kad gerai, nesvarbu. Ką jūs darote su dailyraščiu?

Zinai, pernai duodavau dailyrasciu rasyti (buvo pirmokai), bet..........kas stengiasi rasyt tvarkingai ir graziai, taip rase ir dailyrascio pamokose, arba namuose, o kam visiskai vienodai, tai nesistenge, o kas svarbiausia, kad ir tevams tai visiskai nerupi. Siemet jau nebesivarginu, nes naudos 0. verysad.gif
Atsakyti
[quote=lutute1,2012 09 30, 11:56]
Panevėžys - jėga!!! Inovacijų centras thumbup.gif Ar dalyvaujate eTwinning projekte ar kokiam kitame? .....

drinks_cheers.gif Panevėžys - inovacijų centras. Patinka man šis miestas smile.gif, bet aš jame negyvenu. biggrin.gif Penktadienį ten buvau mirksiukas.gif
Pavasarį sulaukėme pasiūlymo iš Olandijos ir sutikome kartu paminėti Europos kalbų dieną smile.gif Aš dirbu rajono mokykloje-darželyje. Labai gaila, bet projekte mes nedalyvaujame.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 09 30, 16:17)

Nu jooo, , kazkaip pasiziurejus namu darba, tai norejosi ginti mokytoja, bet paskaicius apie prailginta dienos grupe, ir amzinas zinutes, tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 09 30, 16:48)
Nu jooo, , kazkaip pasiziurejus namu darba, tai norejosi ginti mokytoja, bet paskaicius apie prailginta dienos grupe, ir amzinas zinutes, tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Bet man keisčiausiai kad dar neša saldainius, arbatas doh.gif pas mane tai daugiau aš nešu Ketvirtadienį turizmo diena-keliaujame p apylinkes. Iš vakaro kiekvienam paruošiau raštelius, kad apsirengtų tinkamai ir įsidėtų sumuštinių bei atsigert. Ką manote? Keli atėjo be nieko, nes mamos pamiršo įdėti. Maitinimo nebuvo, negi vaikai visą dieną bus nevalge ir negėrė? Ir taip gana dažnai nutinka, nes kaimas yra kaimas
Atsakyti

Ačiū Vigai už dalykų vertinimo taškais lentelę. Labai faina,manau pasiskolinsiu idėją. O ar nieks nesikabino, kad panašu į vertinimą balais?
[/quote]
Labukas, prašom, į sveikatą, niekas neprisikabino, jau su 3 laidom taip dariau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 09 30, 16:59)
Bet man keisčiausiai kad dar neša saldainius, arbatas doh.gif pas mane tai daugiau aš nešu Ketvirtadienį turizmo diena-keliaujame p apylinkes. Iš vakaro kiekvienam paruošiau raštelius, kad apsirengtų tinkamai ir įsidėtų sumuštinių bei atsigert. Ką manote? Keli atėjo be nieko, nes mamos pamiršo įdėti. Maitinimo nebuvo, negi vaikai visą dieną bus nevalge ir negėrė? Ir taip gana dažnai nutinka, nes kaimas yra kaimas

As tai vaikus vaisinau skruzdelynu, tai viena mergaite sako: "Atneskit mokytoja ir pirmadieni toki lotuliukas.gif . Bet tokiu tonu, lyg taip ir turetu buti, ir taip jau ne pirma syki. biggrin.gif
Atsakyti