Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(gitė @ 2012 09 29, 09:32)
Nepatinka ir man gilės testai. Ir gilės pratybose yra tokių užduočių, kad jeigu neturėtum mokytojo knygos, tai nežinotum ko nori.

man nepatinka gilės pratybos, gailiuosi, kad 2 klasėje jas pirkau, su vaikais kuo puikiausiai išsiverstumėm be jų, tik su dalijamąja medžiaga, per pamoką darom bandymus, tyrinėjam, stebim, nėra kada pratybose dirbti
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 28, 22:03)
Mes pirmadienį imsim Ss. Bet kad kai kuriems niekas nelenda į galvą  doh.gif . Kelios raidės dar tik praeitos, o jau maišo  doh.gif

Ir mes pirmadienį SS drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 09 28, 22:17)
Pagal ką suskirstėte vaikus berods 5 užd./ viena pora - pagal sportą, o kaip kiti? Man ir pačiai tinka bent keli variantai.

Mes rašėme Gilės pirmą testą, bet ten jokių vaikų skristyti nereikėjo. Mes testus rašome iš pratybų sąsiuvinių ( sąsiuvinio gale), o testų sąsiuvinių neėmėme, nes man ten nieko kitaip nesiskiria nuo pratybų.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 29, 16:07)
Mes rašėme Gilės pirmą testą, bet ten jokių vaikų skristyti nereikėjo. Mes testus rašome iš pratybų sąsiuvinių ( sąsiuvinio gale), o testų sąsiuvinių neėmėme, nes man ten nieko kitaip nesiskiria nuo pratybų.

4u.gif Gera mintis, o ir daug lengvesnis testukas bus. Nes testuose beveik visos užduotys - suskirstyk į grupes - vaikams sunkiau susigaudyti. g.gif Mes testą rašysim tik pirmadienį, tai ačiū už patarimą - imsim iš pratybų sąsiuvinio thumbup.gif
Atsakyti
b.s

Teste skirtsem pagal sportiniai zaidimai, meninis ugdymas (sokiai, piesimas),. stalo zaidimai.

Man tai ten 1 uzduotis, ir ta su batais, tai suprask kaip nori doh.gif Ivairius variantus priemiau kaip teisingus ax.gif

O atsakymu knygeles nera isleistos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 29 rugsėjo 2012 - 17:43
QUOTE(simba3 @ 2012 09 29, 17:43)
b.s

Teste skirtsem pagal sportiniai zaidimai, meninis ugdymas (sokiai, piesimas),. stalo zaidimai.

Man tai ten 1 uzduotis, ir ta su batais, tai suprask kaip nori doh.gif Ivairius variantus priemiau kaip teisingus ax.gif

yra sokvadoveliai.lt testų atsakymai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 09 29, 20:20)
yra  sokvadoveliai.lt    testų atsakymai thumbup.gif

Pastebėjau, kad šių metų leidimo "Gilės" pirmame teste skiriasi kelios užduotys, tad neatitinka atsakymai. Nežinau kaip kituose... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2012 09 29, 11:08)
Vaikų pomėgiai skirstomi į 3 grupes:sportinę,meninę,protinę veiklą.
sokvadoveliai.lt yra testų atsakymai

ačiukas 4u.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 09 29, 12:22)
Gal kartais turit pirmai klasei alkoholio ir tabako temas?

Renkuosi savo nuiožiūra iš knygos

QUOTE(simba3 @ 2012 09 29, 17:43)
b.s

4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 09 29, 18:20)
yra  sokvadoveliai.lt    testų atsakymai thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 09 29, 12:54)
Turiu savo kompiuteryje išsisaugojusi vertinimo komentarus. Tik nežinau ar jie kažkada mūsų forume ar pašte buvo patalpinti blush2.gif  Tai bandau siųsti į paštą smile.gif Gal kas nors pasinaudosit 4u.gif

Labai labai dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 29, 13:22)
Gal kartais turit pirmai klasei alkoholio ir tabako temas?

Siunčiu į paštą, tik ten mano jau integruotos į klasės auklėtojo planą.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Šią savaitę minėjom Europos kalbų dieną. Visą mėnesį klasėse vyko veiklos, skirtos Europos kalboms pažinti.Taip pat rinkome informaciją apie Olandiją, Vengriją ir Lietuvą. Penktadienį įvyko interaktyvus susitikimas su Olandijos ir Vengrijos mokinukais, kurie mums dainavo lietuviškai. Mes jiems dainavom olandiškai ir vengriškai. Vaikai dainų ir šalių pristatymų klausėsi išsižioję. Ką ten vaikai.... Mokytojos taip pat biggrin.gif
Pristatydami savo šalį, dainavome sutartinę, demonstravome tautinius rūbelius, kuriuos pamatę, olandai ir vengrai plojo. thumbup.gif Darbo ir nerimo daug, bet teigiamų emocijų buvo žymiai daugiau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 30 rugsėjo 2012 - 09:09
age-melage, birthday.gif 4u.gif (geriau vėliau negu niekada ax.gif blush2.gif )
Atsakyti