QUOTE(naminukė @ 2012 09 28, 22:37)
Įdomu, kaip tos nuobaudos pagal skylių skaičių būdavo skiriamos?
Su pirmokais kažkada esu darius namukus, kur žymėdavau pliusus už aktyvų dalyvavimą pamokoje ir minusus už taisyklių nesilaikymą. Mėnesio pabaigoj suskaičiuodavau ir apdovanodavau keletą, surinkusių daugiausiai pliusų. Minusas panaikindavo pliusą. Bėda tik, kad tie, kurie susirinkdavo daugiau minusų vėliau nustojo stengtis, nes "vis tiek gi nelaimės".
Papildyta:
Labai labai dėkui
Su pirmokais kažkada esu darius namukus, kur žymėdavau pliusus už aktyvų dalyvavimą pamokoje ir minusus už taisyklių nesilaikymą. Mėnesio pabaigoj suskaičiuodavau ir apdovanodavau keletą, surinkusių daugiausiai pliusų. Minusas panaikindavo pliusą. Bėda tik, kad tie, kurie susirinkdavo daugiau minusų vėliau nustojo stengtis, nes "vis tiek gi nelaimės".
Papildyta:
Labai labai dėkui
Aš labiau akcentuodavau ne tuos pačius geriausius, nes ten buvo stabiliai tie patys, o tuos, kurie praeitą mėnesių turėjo daug skylių, o šį nors keliomis mažiau. Tie pastebėjimai, pagyrimai būdavo daugiau žodiniai, arba raštu į pasiekimų knygeles. Apdovanojimai būdavo tik gale mokslo metų. Turi stengtis ne dėl dovanų.