Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(sypsenele04 @ 2012 09 27, 19:14)
Sveikutės  smile.gif Jau skrenda... user posted image  mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 09 27, 20:48)
thumbup.gif Šitą  ir aš per pirmą susirinkimą pritaikiau thumbup.gif

Apie ką diskutuojate per pirmą susirinkimą? Ar tik pristatote mokinių pasiekimus, aptariate sėkmes, nesėkmes, ar vedate susirinkimus kažkokia tema?
Atsakyti
Labai liuks filmukas apie Bakteriuką.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 27, 22:34)

Man ir patiko mirksiukas.gif
Jau kažkas iškėlė iš šlamšto thumbup.gif Mano pašte taip irgi būna. Anksčiau gaudavau Maxima laikraščius elektoniniu paštu, o paskui pasigedau. Nežinau kodėl, juos radau prie šlamšto, jie nukeliaudavo į ten. Iš ten iškėliau- tai dabar vėl ateina į gautuosius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 27, 19:46)
Kreipiuosi dar į ketvirtokes. Jau klausiau, ką darote su Riešuto testų papildomomis užduotimis? Kaip jas vertinate, kokią turitę sistemą? Pasidalinkite, ačiū.

Atsiliepia ketvirtokė biggrin.gif Na kadangi aš dirbu su Balčyčiu, o pratybas naudojam Riešuto, tai testus kepu pati. Susidedu visas testų, testelių knygas ir skenuoju tai ko man reikia. Testą vertinu taškeliais. O jei jau skiriu papildomas užduotis ir vaikas jas atliko gana gerai - pridedu vieną kitą tašką.

QUOTE(vaiste @ 2012 09 27, 20:47)
Nusiunčiau į Jūsų lobių skrynelę elgesio vertinimą taškais (čia vertinimas daugiau sau, kaupiamasis). Ypatingai šis vertinimas veikia nedrausmingus, nemotyvuotus vaikus. Darbelio nemažai mokytojai, bet rezultatas - superinis (mano ketvirtokams pasiteisino 100 %). Gal kuri pasinaudosite, sėkmės

4u.gif Ačiū
Atsakyti
[quote=vaiste,2012 09 27, 21:47]
Nusiunčiau į Jūsų lobių skrynelę elgesio vertinimą taškais (čia vertinimas daugiau sau, kaupiamasis). Ypatingai šis vertinimas veikia nedrausmingus, nemotyvuotus vaikus. Darbelio nemažai mokytojai, bet rezultatas - superinis (mano ketvirtokams pasiteisino 100 %).

Labukas, aš turiu pasidariusi vertinima dalykų taškais, taikau nuo trečios klasės, labai gerai veikė, rezultatai, pastangos thumbup.gif , bet gal jau siunčiau, nepamenu, jei kam įdomu, galėčiau įmesti, nes kartais neriesi iš kailio, kad tik vaikai pradėtų stengtis ir nežinai ko griebtis. doh.gif
Dėl vaikų švaros ir elgesio tai tikrai pradeda pykinti, ypač kai ruošiasi kūno kultūros pamokai, tai nepadeda net atidaryti langai ir durys schmoll.gif
Atsakyti
Atsiųskit dalykų vertinimą taškais, tikrai įdomu.
Atsakyti
As dar noriu siek tiek placiau apie tevu susirinkimus - ar darote juos prie arbatos ir kavos, ar draugiskai snekucuojates susede rate, ar tiesiog stovite, o teveliai sedi suoluose ir klausosi. Na idomu, kaip cia kitos daro.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 27, 20:34)

QUOTE(zuzanele @ 2012 09 27, 20:41)
Man ir patiko mirksiukas.gif

džiaugiuosi smile.gif
QUOTE(enija05 @ 2012 09 27, 23:14)
As dar noriu siek tiek placiau apie tevu susirinkimus -  ar darote juos prie arbatos ir kavos, ar draugiskai snekucuojates susede rate, ar tiesiog stovite, o teveliai sedi suoluose ir klausosi. Na idomu, kaip cia kitos daro.

niekada neprisileidžiu tėvų per arti. manau, kad geriau kai išlieka mandagus atstumas ir man, ir tėvams, ir vaikams. Susirinkimą visada vedu atsistojusi prieš klasę, prie savo stalo, kad bet kada galėčiau pasiekti reikiamus popiergalius.
pirmąjį savo susirinkimą vedžiau su arbatėle, tai viena mama tyliai papurkštavo kitai, kad skuba ir atėjo ne arbatos gerti, o gauti informacijos mad.gif (o aš nugirdau) Tai va nuo tada, jokių arbatų. Susirinkimas yra susirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(enija05 @ 2012 09 28, 01:14)
As dar noriu siek tiek placiau apie tevu susirinkimus -  ar darote juos prie arbatos ir kavos, ar draugiskai snekucuojates susede rate, ar tiesiog stovite, o teveliai sedi suoluose ir klausosi. Na idomu, kaip cia kitos daro.

Esu dariusi visaip. Ankstesnėj mokykloj dažniausiai būdavo prie kavos ir arbatos. Bet taip daug kas darydavo. Čia tokios tradicijos nėra. Nebent kalėdinis pasisėdėjimas. Kai pristačiau tėvams darbo grupėmis naudą, pati juos sodinau grupėmis, pagal gauto saldainio spalvą, darė grupinį darbą. Kai kalbam apie pasiekimus, sėdi ratu. Esu ir į vaikų suolus susodinus (kur jų vaikas sėdi), o aš stovėjus kaip per pamoką. Juk nėra vienodų susirinkimų. Ko norim iš tėvų taip ir darom - jei tik trumpai informacija, gerai ir eilėm, jei pabendravimui - ratu, jei ką nors pristatyti - grupėmis.
Ups, labas rytas doh.gif lotuliukas.gif
Labai norisi kavos, niekaip akys neatsimerkia. Gal kas į kompaniją mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 28 rugsėjo 2012 - 08:16
QUOTE(ninkute @ 2012 09 27, 21:15)
Apie ką diskutuojate per pirmą susirinkimą? Ar tik pristatote mokinių pasiekimus, aptariate sėkmes, nesėkmes, ar vedate susirinkimus kažkokia tema?

Būnu pasidariusi pasiruošimo mokyklai testą, tai supažindinu su rezultatais. Aptariam visus pirmokiškus reikaliukus. Su arbata susirinkimų nemėgstu nei kaip mokytoja, nei kaip mama schmoll.gif
Atsakyti
Nepasiteisino ir man susirinkimas su arbata ir kava, taip ir likau nesuprasta, nes kelios mamytės visai atsisakė arbatos, kitos net saldainio nepasiėmė.Daugiau neeksperimentuoju biggrin.gif
Atsakyti