Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Turiu tokį vaikinuką, kuris ypatingai „kvepia“,tai kiekvieną dieną langas atviras, bet ką reikės daryti žiemą. Aišku pravėdinti reikia, bet ne ištisai visą dieną. Pas jį kvapų visokių, o murzinas tai vaje, vaje. Rytais liepiu praustis.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 27, 16:26)
Mano klasėj kita problema, pakeliu galvą, o apie pusė klasės viena ranka rašo, kitą nosį krapšto ir valgo. Supykina. Ir taip kasdien doh.gif ]

Būtų gerai,jei kada tėveliai žvilgtelėtų, kokiais įspūdžiais gyvena Lietuvos pirmokų mokytojos. O tai dauguma galvoja, kad tai mokytoja kažko nesugeba, o jų vaikučiai auksiniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2012 09 27, 18:54)
Buvo sokvadoveliai.lt tinklapyje. smile.gif

Ačiū. Radau 4u.gif
Atsakyti

Sveikutės,
gal norėsite dalyvauti mirksiukas.gif
Vaikai kuria pasakas - 67.0 Kb
Atsakyti
Mergaites ar kas dalyvaujate 'Kamsteliu vajus" ir kiek surinkote ? Nes man atrodo kad mes labai mazai, nors kaip pirmokams tai gal ir uzteks g.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 09 25, 19:29)
...lauksime ...

QUOTE(simba3 @ 2012 09 25, 20:44)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Oi, Sypsenele, kaip lauksim

Sveikutės smile.gif Jau skrenda... user posted image mirksiukas.gif
Atsakyti
Sypsenėle, tu - auksas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 26, 17:03)
Nepavydžiu ,kurios dirbate su Šaltiniu  doh.gif Aš su ŠOK nuo pat pradžios draugauju, jau berods šešti metai - nekeisčiau į Šaltinį nė už ką doh.gif Mokytojų, tokių kaip mes, parašyti pritaikyti praktiškai mokiniams, o Marcelionienė pasenus jau su savo teorijom: sunkūs tekstai, Lietuvos rašytojų tekstukų mažai persausas .....

O aš vargstu su Marcelioniene ir Kiseliovu, belieka tik pavydėti, kas su ŠOK dirba. Mokykla lėšų neturi, todėl net nenusišviečia, kad nupirktų naujus vadovėlius.
Tai tik skaitau jūsų pokalbius apie Pupą ir Riešutą, o pridurti nieko negaliu, nes apie juos nežinau smile.gif

QUOTE(Zydrune @ 2012 09 26, 21:59)
Aš turiu naują Pupos mokytojo knygą pirmai klasei tik neturiu kaip nuskanuoti nei mokykloj, nei namie, galėčiau tik nufotografuoti, jeigu reikia.

Aš vienos mergaitės tėčiui praeitą savaitę pasakiau, kad jo dukra dainuoja per pamokas, tai šiandien atėjo mama (jie išsiskyrę), tai pradėjo pasakoti, kad jos dukra jai sakė, kad ji ne viena klasėje per pamokas dainuoja, o yra ir dar daugiau dainuojančių.  doh.gif Realiai tai ji viena nesugeba laikytis taisyklių ir dainuoja, ir kniaukia, ir mūkia. Visa laimė, kad jau mažiau, bet trukdo kitiems dirbti.

Turiu ir aš dainuojančių, švilpaujančių ir visokius kitokius garsus skleidžiančių doh.gif Mano jau antrokai, bet kaip suprantu, taip sau dėmesio išsireikalauja. Juk uždainavus, tuoj visi akis įsmeigia, kiti raminti bando, o ir mokytoja pasibara, tai jau ir smagu. Turiu aš tokį vieną pilietį, kurį kaip bebarčiau, šypsena iki ausų, patenkintas visas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 09 27, 19:25)
Sypsenėle, tu - auksas  4u.gif

4u.gif Kur ten auksas Visas brilijantas
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 09 27, 19:25)
Sypsenėle, tu - auksas  4u.gif

QUOTE(janiku @ 2012 09 27, 19:33)
4u.gif Kur ten auksas Visas brilijantas

... ax.gif Smagu, kad galiu ir aš kažkuo padėti, ne tik naudotis kitų sukurtais lobiais. Čia visada gera pareiti ... group.gif
Atsakyti
Kreipiuosi dar į ketvirtokes. Jau klausiau, ką darote su Riešuto testų papildomomis užduotimis? Kaip jas vertinate, kokią turitę sistemą? Pasidalinkite, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 27, 20:46)
Kreipiuosi dar į ketvirtokes. Jau klausiau, ką darote su Riešuto testų papildomomis užduotimis? Kaip jas vertinate, kokią turitę sistemą? Pasidalinkite, ačiū.

Praėjusiais metais turėjau kaupiamąjį vertinimą, tai taškai už papildomas užduotis tapdavo pliusais, kai surinkdavo tam tikrą skaičių pliusų, gaudavo įvertinimą. Šiais metais raidėmis nebevertiname, tai dar pati mąstau ką daryti.
Atsakyti