Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(ninkute @ 2012 09 26, 23:10)
Skaitau ir mąstau, ko mes tik neprisižiūrim per pamokas ir kokių anekdotų būna: mūkia, kniaukia, dainuoja, orą gadina ir t.t. Įdomus mūsų darbas!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

sakykit, o tos naujos PUPOS kuo skiriasi nuo senų? AR skirtumas tikrai yra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2012 09 26, 19:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

sakykit, o tos naujos PUPOS kuo skiriasi nuo senų? AR skirtumas tikrai yra? bigsmile.gif

Negaliu pasakyti, nes aš tik pirmi metai su ja dirbu.
Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2012 09 26, 21:56)
Labasvakaras pradinukės,
Gal galit pasakyti kiek uždirba pailgintos darbo dienos grupės mokytojos? Kiek trunka jų darbas? Kiek girdėjau, kad su jom sudaroma terminuota darbo sutartis. Ar tai tiesa?

Kiek žinau, pailgintos grupės mokytojos turi nusipirkti verslo liudijimą. Na, bent jau mūsiškėj mokykloj tai jau kelerius metus taip.. Pačios pailgintos mokytojos pasakojo, kad tas patentas nelabai ir atsiperka, nes mokslo metų pradžioj būna labai daug vaikų, o paskui nubyra. Pastaruosius porą metų gegužės mėnesį mokytojos atsisakydavo dirbt, nes sakydavo, kad kelionei į darbą išleidžia tiek pat, kiek uždirba.
Uždarbis priklauso nuo mokytojos kvalifikacijos, nuo savivaldybės, kurioje mokykla.
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 09 26, 20:35)
is tikro tai ne mokyklai reik, o vaikui i darzeli. Ir aisku mes su vyru patys turim kazka padaryt, nes trimeciai patys suprantat... Bent keleta ideju imesk, busiu skolinga  bigsmile.gif

Tos ramunes kaip tikros atrodo. Ir ne taip sudetingai. Gal net isbandysiu. Aciuks

Nusiunčiau į paštą keletą suarchyvintų pavyzdėlių. Tikiuosi, kad ir tavo trimetukas galės juos įveikti. Lengviausiai turbūt bus plaustas iš butelių kamščių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 09 26, 23:32)
Kiek žinau, pailgintos grupės mokytojos turi nusipirkti verslo liudijimą. Na, bent jau mūsiškėj mokykloj tai jau kelerius metus taip.. Pačios pailgintos mokytojos pasakojo, kad tas patentas nelabai ir atsiperka, nes mokslo metų pradžioj būna labai daug vaikų, o paskui nubyra. Pastaruosius porą metų gegužės mėnesį mokytojos atsisakydavo dirbt, nes sakydavo, kad kelionei į darbą išleidžia tiek pat, kiek uždirba.
Uždarbis priklauso nuo mokytojos kvalifikacijos, nuo savivaldybės, kurioje mokykla.

Pas mus patento pirkti nereikia, skiria savivaldybė etatus ir apmoka ne mokykla, o savivaldybė. Mūsų mokykloje yra 3 pailgintos darbo dienos grupės jau keli metai, bet mokytojom dar prie šito darbo duoda mokykla po kelias pamokas (tai etika, tai vyresniems žmogaus sauga ir t.t.), kad susidarytų normali alga, taip kad jos gauna suma sumarum tiek kiek ir mes visos mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 26, 21:10)
Skaitau ir mąstau, ko mes tik neprisižiūrim per pamokas ir kokių anekdotų būna: mūkia, kniaukia, dainuoja, orą gadina ir t.t. Įdomus mūsų darbas!

O su oro gadinimu tai kazkoks kosmasras, net vemt kartais norisi. Ar pas jus tas pats? O ir su higiena prastai, net nosį riečia nuo kvapų. Nezinia kaip tėams ir pasakyt... Rūbai, sąsiuviniai prisigėrę rūkalų kvapo. Na va, ir išsiliejau. Atleiskit už tokią temą.
Atsakyti

QUOTE(Zydrune @ 2012 09 26, 19:59)

Aš vienos mergaitės tėčiui praeitą savaitę pasakiau, kad jo dukra dainuoja per pamokas, tai šiandien atėjo mama (jie išsiskyrę), tai pradėjo pasakoti, kad jos dukra jai sakė, kad ji ne viena klasėje per pamokas dainuoja, o yra ir dar daugiau dainuojančių.  doh.gif Realiai tai ji viena nesugeba laikytis taisyklių ir dainuoja, ir kniaukia, ir mūkia. Visa laimė, kad jau mažiau, bet trukdo kitiems dirbti.

tik nesakyk, kad burną užklijuosi, nes bus kriminalas biggrin.gif

QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 27, 12:45)
O su oro gadinimu tai kazkoks kosmasras, net vemt kartais norisi. Ar pas jus tas pats? O ir su higiena prastai, net nosį riečia nuo kvapų. Nezinia kaip tėams ir pasakyt... Rūbai, sąsiuviniai prisigėrę rūkalų kvapo. Na va, ir išsiliejau. Atleiskit už tokią temą.

geriausiai sakyti tiesiai šviesiai, o dar geriau, kad pasakytų kokia socialinė darbuotoja ar med. seselė. Padeda žinok, greitai susigėsta.
Papildyta:
ir dar mergaitės, turiu aš fainą filmuką "Bakteriukas ir Ėduoniukas" Bandžiau siųsti į paštą jūsų. Nu neišeina nors tu ką. Man net neduoda į savo paštą įkelt. Nesuprantu. Gal sakau kuriai per kokį skype galėčiau įmest, gal bus gudresnių kaip tą filmuką visoms perduoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 26, 21:10)

smile.gif pas mane klasėje pirmokė miega (šešiametė), gaila vaiko, dar tokia vaikiška
Atsakyti
QUOTE(Zydrune @ 2012 09 26, 21:59)
Aš turiu naują Pupos mokytojo knygą pirmai klasei tik neturiu kaip nuskanuoti nei mokykloj, nei namie, galėčiau tik nufotografuoti, jeigu reikia.

Aš vienos mergaitės tėčiui praeitą savaitę pasakiau, kad jo dukra dainuoja per pamokas, tai šiandien atėjo mama (jie išsiskyrę), tai pradėjo pasakoti, kad jos dukra jai sakė, kad ji ne viena klasėje per pamokas dainuoja, o yra ir dar daugiau dainuojančių.  doh.gif Realiai tai ji viena nesugeba laikytis taisyklių ir dainuoja, ir kniaukia, ir mūkia. Visa laimė, kad jau mažiau, bet trukdo kitiems dirbti.

Gal tiek to. Labai norėjau palyginti ar daug jos skiriasi, nes šiandien mano dukra važiavo į miestą ir būtų nupirkus. Pati nulėksiu savaitgalį ir išsiaiškinsiu mirksiukas.gif
Panaši situacija ir mano klasėj, tik aš pasakiau, kad sūnus nesusikaupia, vadovėlį ištisai varto. Tai mama man atšovė:"Man sūnus sakė, kad ir kiti mokiniai varto". doh.gif

QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 27, 14:45)

Mano klasėj kita problema, pakeliu galvą, o apie pusė klasės viena ranka rašo, kitą nosį krapšto ir valgo. Supykina. Ir taip kasdien doh.gif

QUOTE(GEG @ 2012 09 27, 15:40)
ir dar mergaitės, turiu aš fainą filmuką "Bakteriukas ir Ėduoniukas" Bandžiau siųsti į paštą jūsų. Nu neišeina nors tu ką. Man net neduoda į savo paštą įkelt. Nesuprantu. Gal sakau kuriai per kokį skype galėčiau įmest, gal bus gudresnių kaip tą filmuką visoms perduoti.  ax.gif

Man labai reiktų. Savo skype parašiau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar man vaidenasi, ar tikrai kažkur internete mačiau testų iš "ŠOK" serijos atsakymus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 27, 00:25)
Nusiunčiau į paštą keletą suarchyvintų pavyzdėlių. Tikiuosi, kad ir tavo trimetukas galės juos įveikti. Lengviausiai turbūt bus plaustas iš butelių kamščių  biggrin.gif

Aciu thumbup.gif
Busiu pazangi mamyte ir padarysiu kelis darbelius
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 27, 17:17)
Ar man vaidenasi, ar tikrai kažkur internete mačiau testų iš "ŠOK" serijos atsakymus? g.gif

Buvo sokvadoveliai.lt tinklapyje. smile.gif
Atsakyti