Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Bandykit žiūrėti pašte prie darbelių, lyg ir buvo kažkas apie antrines žaliavas.
Sakykit, ar konkursas apie pasakas skirtas tik Vilniaus pradinukams ar gali visi dalyvauti, nes nesupratau.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 09 26, 17:30)
Gal tokie tiktų? Ten kelių rūšių yra, mačiau ir nespalvotus...

http://www.officeday...je-100-vnt.html

va va - principas toks. AČIŪ labai, o aš duoduos - visokių kniedžių, išskėstukų ieškau, o čia - DEKORATYVINIAI VINUKAI doh.gif
Ir čia juk OFFICE-day ieškojau, bet į kitą skyrių gi nebuvau nuėjus
Papildyta:
QUOTE(Jaša @ 2012 09 26, 18:59)
Mergaites, reik darbeliu is antriniu zaliavu. Kazkas buvo kazka siuntusios, perziurejau ant greicio neradau. Gal kas primins kur ziuret ar imes nauju ax.gif

O ką tu maždaug nori daryti? Ir iš kokios medžiagos: CD, butelių, ledų pagaliukų, vienkartinių šaukštelių, kiaušinių padėklų? Esu prisirankiojusi iš interneto, bet visko nenusiųsiu - bent apytiksliai pasakyk, ko reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 26 rugsėjo 2012 - 19:06
QUOTE(ninkute @ 2012 09 26, 20:54)
Pagal naują nedirbame, padėti negaliu. O Jūs dirbate pagal naujas Pupas, o tai senų neturėjote, ar mokykla labai turtinga ir gali leisti pirkti patobulintus vadovėlius?

Nežinau ar turtinga, nes šiame darbe dirbu tik nuo rugsėjo pirmos rolleyes.gif Bet, kiek žinau, mokėsi pagal senas "Pupas", o dabar užsakė pirmokams naujas mirksiukas.gif
Atsakyti
pusele30 pašte jau yra dalis etikos 2kl "Nendrė"
Atsakyti
Aš turiu naują Pupos mokytojo knygą pirmai klasei tik neturiu kaip nuskanuoti nei mokykloj, nei namie, galėčiau tik nufotografuoti, jeigu reikia.

Aš vienos mergaitės tėčiui praeitą savaitę pasakiau, kad jo dukra dainuoja per pamokas, tai šiandien atėjo mama (jie išsiskyrę), tai pradėjo pasakoti, kad jos dukra jai sakė, kad ji ne viena klasėje per pamokas dainuoja, o yra ir dar daugiau dainuojančių. doh.gif Realiai tai ji viena nesugeba laikytis taisyklių ir dainuoja, ir kniaukia, ir mūkia. Visa laimė, kad jau mažiau, bet trukdo kitiems dirbti.
Atsakyti
Skaitau ir mąstau, ko mes tik neprisižiūrim per pamokas ir kokių anekdotų būna: mūkia, kniaukia, dainuoja, orą gadina ir t.t. Įdomus mūsų darbas!
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 09 26, 19:59)
Mergaites, reik darbeliu is antriniu zaliavu. Kazkas buvo kazka siuntusios, perziurejau ant greicio neradau. Gal kas primins kur ziuret ar imes nauju ax.gif

Man patiko šios ramunės iš Aktimel buteliukų.
http://stranamastero.../391333?tid=451
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 26, 20:10)
O ką tu maždaug nori daryti? Ir iš kokios medžiagos: CD, butelių, ledų pagaliukų, vienkartinių šaukštelių, kiaušinių padėklų? Esu prisirankiojusi iš interneto, bet visko nenusiųsiu - bent apytiksliai pasakyk, ko reikia

is tikro tai ne mokyklai reik, o vaikui i darzeli. Ir aisku mes su vyru patys turim kazka padaryt, nes trimeciai patys suprantat... Bent keleta ideju imesk, busiu skolinga bigsmile.gif

Tos ramunes kaip tikros atrodo. Ir ne taip sudetingai. Gal net isbandysiu. Aciuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 26 rugsėjo 2012 - 20:38
QUOTE(ninkute @ 2012 09 26, 20:04)
Sakykit, ar konkursas apie pasakas skirtas tik Vilniaus pradinukams ar gali visi dalyvauti, nes nesupratau.

Deja, tik vilnietės unsure.gif
Atsakyti
Ar jau ruošiatės pirmokų krikštynoms? Gal turite kažkokį scenarijų. Pašte šiek tiek minčių radau, bet dar kažko norisi. Jei nesunku atsiųskit. Ačiū!
Atsakyti
Labasvakaras pradinukės,
Gal galit pasakyti kiek uždirba pailgintos darbo dienos grupės mokytojos? Kiek trunka jų darbas? Kiek girdėjau, kad su jom sudaroma terminuota darbo sutartis. Ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2012 09 26, 19:49)
pusele30 pašte jau yra dalis etikos 2kl "Nendrė"

Mačiau 4u.gif Nuoširdus ir didelis ačiū tau CALKUSL aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti