Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 26, 14:30)
drinks_cheers.gif  Tu visiškai teisi. Jau įrašai tai "nerauk rūtų"  doh.gif . Aš daugumą keičiu šiuolaikiškesniais, nes vaikams juokinga ir man net gėda juos leisti. Testai tai yra, aš juos turiu, galėčiau nuskanuoti, bet tik darbe, nes neparsinešusi namo. Mano galva jie gana sunkūs, aš saviškiam nedaviau praeitoj laidoj, tai ir šitiems dar neduodu  ax.gif .

Nepavydžiu ,kurios dirbate su Šaltiniu doh.gif Aš su ŠOK nuo pat pradžios draugauju, jau berods šešti metai - nekeisčiau į Šaltinį nė už ką doh.gif Mokytojų, tokių kaip mes, parašyti pritaikyti praktiškai mokiniams, o Marcelionienė pasenus jau su savo teorijom: sunkūs tekstai, Lietuvos rašytojų tekstukų mažai persausas .....
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 26, 15:11)
...O aš maniau, kad mato ir kitų mokinių palyginamuosius rezultatus ( tik be vardų ir pavardžių). Orientavausi pagal savo gimnazistą. mirksiukas.gif
Papildyta:

Taip gera buvo draugauti su 'Pupa', o dabar - 'Šaltinėlis" doh.gif Negaliu niekaip adaptuotis: trūksta diferencijuotų tekstų pagal skaitymo lygius, vaikai juokiasi iš senovinių klausymo įrašų, pasenusi mokytojo knyga ir t.t.O dėl testų... Tai paprotinkite, ar yra Šaltinėlio testai? Jau kaip ir reikėtų pirmąjį parašyti blush2.gif

vat šitas dalykas mano praėjusios laidos irgi "neveždavo" schmoll.gif dabar dirbu su Pupa. Bet Pupos tempas tai nerealus pirmokams. Šaltinio ne toks staigus
Atsakyti
Gal kuri dirbat pagal naują "Pupos"vadovėlį pirmai klasei ir turit mokytojo knygą? Sakė jau yra knygynuose. Labai reikia kelių lapų iš jos, nes iki knygyno nuvažiuosiu tik savaitgalį... ax.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kas aptikot, ar žinot, kur internete rasti kanceliarinių prekių parduotuvę, kurioje būtų sąvaržų ar kitur vadinamų išskėstukų. Gal dar kitaip vadinasi, nes per GOOGLE niekaip nerandu. Tas daiktas panašus į "knopkę", tik yra ne su adatėle, o su dviem plonom plokštelėm-ūseliais, kurie atsilenkia į skirtingas puses. Norim su vaikais laikrodžius pasidaryti ir tais išskėstukais pritvirtinti rodykles, kad jos galėtų sukiotis. Žinoma, galima ir su vielute užsukti, bet kažkur tokių navatnų išskėstukų buvau mačiusi, o kur - nepamenu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 25, 17:21)
Maniškiams irgi labai sunkiai sekasi jungti raides, o dar ir eilutes pameta, neranda ryškios linijos. Ir raides rašo labai netaisyklingai. Liūdnas vaizdelis. Jaučiu, kad be papildomo darbo namuose nieko nebus. O kaip jūs į tai žiūrite? Ar prašote rašyti namie? Bijau, kad tėvai tam nepritars.

privaloma tvarka duodavau vaikams papildomai parasyti, buvau susiderinusi su tėvais.

QUOTE(zuzanele @ 2012 09 25, 20:25)
Tikrai nežaidžiu, juk darbą visiems reikia padaryt. Aišku, vardą kartoju per pamoką gal dvidešimt kartų, bet man jie turi dirbt. Aišku, tokių turiu vos vieną-du. Priklauso nuo dienos  smile.gif

su tokiais vienareikšmiškai reikia susitvarkyti per pirmas dienas, parodyti , kas čia vadovauja smile.gif šiaip nežinau, kaip kitos, bet man atrodo, kad klasėje pamokos metu jokio triukšmo (t.y. kalbų) neturi būti, nes aplinkinius tai blaško. Aš net per dailės, šokio pamokas išsireikalauju rimties.
Atsakyti
Radau tokį kalendorių. Suintrigavo jis mane. Vartosi lapai. Puiki mokomoji priemonė thumbup.gif
user posted image

QUOTE(GEG @ 2012 09 26, 19:07)
privaloma tvarka duodavau vaikams papildomai parasyti, buvau susiderinusi su tėvais.
su tokiais vienareikšmiškai reikia susitvarkyti per pirmas dienas, parodyti , kas čia vadovauja smile.gif šiaip nežinau, kaip kitos, bet man atrodo, kad klasėje pamokos metu jokio triukšmo (t.y. kalbų) neturi būti, nes aplinkinius tai blaško. Aš net per dailės, šokio pamokas išsireikalauju rimties.

drinks_cheers.gif Aš per pirmą susirinkimą tėvams pasakiau, kad neleisiu vaikams ant galvos užlipt. Ir dar pridėjau, jei nebenorės vaikas eiti į mokyklą, ieškokit priežasties jame. Nes neleisiu siusti, trukdyti kitiems, pradės mokytis, reiks dirbti pamokose, o tai ne kiekvienam patinka. Gal vaikai įsivaizdavo mokyklą, kad tai kažkas nerealaus. Gal iš vyresnių vaikų girdėjo kitokias kalbas. Bet vėliau kitaip pradės galvoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 26 rugsėjo 2012 - 17:16
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 26, 18:15)
Radau tokį kalendorių. Suintrigavo jis mane. Vartosi lapai. Puiki mokomoji priemonė thumbup.gif
user posted image

Kur tokį radot? Gal ir nebloga būtų priemonė.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 26, 19:00)
Norėjau paklausti, gal kas aptikot, ar žinot, kur internete rasti kanceliarinių prekių parduotuvę, kurioje būtų sąvaržų ar kitur vadinamų išskėstukų. Gal dar kitaip vadinasi, nes per GOOGLE niekaip nerandu. Tas daiktas panašus į "knopkę", tik yra ne su adatėle, o su dviem plonom plokštelėm-ūseliais, kurie atsilenkia į skirtingas puses. Norim su vaikais laikrodžius pasidaryti ir tais išskėstukais pritvirtinti rodykles, kad jos galėtų sukiotis. Žinoma, galima ir su vielute užsukti, bet kažkur tokių navatnų išskėstukų buvau mačiusi, o kur - nepamenu.  doh.gif

Internete nežinau kur ieškoti, bet esu mačiusi kanc prekėse. Manau, kad Pinokyje. Jei neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 26, 18:00)
Norėjau paklausti, gal kas aptikot, ar žinot, kur internete rasti kanceliarinių prekių parduotuvę, kurioje būtų sąvaržų ar kitur vadinamų išskėstukų. Gal dar kitaip vadinasi, nes per GOOGLE niekaip nerandu. Tas daiktas panašus į "knopkę", tik yra ne su adatėle, o su dviem plonom plokštelėm-ūseliais, kurie atsilenkia į skirtingas puses. Norim su vaikais laikrodžius pasidaryti ir tais išskėstukais pritvirtinti rodykles, kad jos galėtų sukiotis. Žinoma, galima ir su vielute užsukti, bet kažkur tokių navatnų išskėstukų buvau mačiusi, o kur - nepamenu.  doh.gif

Gal tokie tiktų? Ten kelių rūšių yra, mačiau ir nespalvotus...

http://www.officeday...je-100-vnt.html
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 26, 19:22)
Kur tokį radot? Gal ir nebloga būtų priemonė.

www.visiplakatai.lt

Ką tik sužinojau, kad buvusi bendradarbė turi ir labai patenkinta. Jau antri metai naudoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 26, 17:45)
Gal kuri dirbat pagal naują "Pupos"vadovėlį pirmai klasei ir turit mokytojo knygą?

Pagal naują nedirbame, padėti negaliu. O Jūs dirbate pagal naujas Pupas, o tai senų neturėjote, ar mokykla labai turtinga ir gali leisti pirkti patobulintus vadovėlius?
Atsakyti
Mergaites, reik darbeliu is antriniu zaliavu. Kazkas buvo kazka siuntusios, perziurejau ant greicio neradau. Gal kas primins kur ziuret ar imes nauju ax.gif
Atsakyti