Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(sypsenele04 @ 2012 09 25, 18:52)
Sveikutės  smile.gif

Mergaitės, aš jau turiu šitą knygą, nepirkit, tikrai pagelbėsiu. Tik su laiku niekaip nespėju... doh.gif Pasistengsiu kuo greičiau atlikti šį darbą.

4u.gif aukselis, lauksime ir paskui bučiuosime milijną kartų
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 25, 18:21)
Maniškiams irgi labai sunkiai sekasi jungti raides, o dar ir eilutes pameta, neranda ryškios linijos. Ir raides rašo labai netaisyklingai. Liūdnas vaizdelis. Jaučiu, kad be papildomo darbo namuose nieko nebus. O kaip jūs į tai žiūrite? Ar prašote rašyti namie? Bijau, kad tėvai tam nepritars.

Sveikutės!
Aš tėvelių pasiklausiau, gavau jų pritarimą, o ir vaikučiai nori, tad karts nuo karto užduodu po kelias eilutes išrašyti. Nes kitaip neįmanoma-tempas didžiulis.

Čia aš dabar neįtemą blush2.gif gal turite kuri nors Tele bim bam dainelės "Pelių mokykla" fonogramą? Labai reikia blink.gif Pas mus bus klasės dainų konkursas, tad išsitraukėme šią dainą. Ieškojau internete, bet kažkaip nerandu. Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Mes jau šiandiena mokėmės citrina, bet aš manau, kad testas turėtų būti panašiai su Kiek mokėsi, tiek turėsi. Tai maždaug kita savaitė.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 25, 19:21)
Maniškiams irgi labai sunkiai sekasi jungti raides, o dar ir eilutes pameta, neranda ryškios linijos. Ir raides rašo labai netaisyklingai. Liūdnas vaizdelis. Jaučiu, kad be papildomo darbo namuose nieko nebus. O kaip jūs į tai žiūrite? Ar prašote rašyti namie? Bijau, kad tėvai tam nepritars.

Aš tai visada, kai tėvai klausia, akcentuoju, kad namie reikia pabaigti rašyti sąsiuviniuose. O ten, aišku, yra užduota. Apsidraudžiu mirksiukas.gif

Norėjau paklausti, ką tėvams parašot į Tamo dienyną apie atliktą testą? Kiek surinko riešutukų? Jei taip, ar jie mato visų mokinių surinktų riešutukų kiekį? (Neturiu mokyklinio amžiaus vaikų, tad nežinau ką mato tėvai ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 25 rugsėjo 2012 - 19:07
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 25, 20:52)
Aš tai visada, kai tėvai klausia, akcentuoju, kad namie reikia pabaigti rašyti sąsiuviniuose. O ten, aišku, yra užduota. Apsidraudžiu mirksiukas.gif

Norėjau paklausti, ką tėvams parašot į Tamo dienyną apie atliktą testą? Kiek surinko riešutukų? Jei taip, ar jie mato visų mokinių surinktų riešutukų kiekį? (Neturiu mokyklinio amžiaus vaikų, tad nežinau ką mato tėvai ax.gif )

Tevai mato tik savo vaiko duomenis.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 25, 20:52)

Tevai mato tik savo vaiko duomenis.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 24, 22:59)
AČIŪ labai labai. oro_buckis.gif Viskas gerai - svarbu, kad matosi, kas ten veikiama. Labai man pagelbėjai  clap.gif

4u.gif Prašom prašom, kuo galim, tuo gelbėjam. AR GI NE TAIP? drinks_cheers.gif
Mes pupos testų (antrokai) irgi nerašėm, pagal išplanavimą - po Čipolino. Tai ir neskubam, diktantukus trumpus vis parašinėjam... doh.gif
Atsakyti
Mergaitės noriu informacijos...mano vienas mokinukas (antrokas)ruošias išvykti į Norvegiją, o mama nori, kad mokytusi bent jau lietuvių k. nuotoliniu būdu. Ar turit patirties ir kaip tai daroma?
Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 09 25, 18:52)
Sveikutės  smile.gif

Mergaitės, aš jau turiu šitą knygą, nepirkit, tikrai pagelbėsiu. Tik su laiku niekaip nespėju... doh.gif Pasistengsiu kuo greičiau atlikti šį darbą.

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Oi, Sypsenele, kaip lauksim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gabija4 @ 2012 09 25, 19:50)
Mes jau šiandiena mokėmės citrina, bet aš manau, kad testas turėtų būti panašiai su Kiek mokėsi, tiek turėsi. Tai maždaug kita savaitė.

Tai taip, po Čipolino temos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 09 25, 20:32)
4u.gif Prašom prašom, kuo galim, tuo gelbėjam. AR GI NE TAIP?  drinks_cheers.gif 
Mes pupos testų (antrokai) irgi nerašėm, pagal išplanavimą - po Čipolino. Tai ir neskubam, diktantukus trumpus vis parašinėjam... doh.gif

mANE TAI PASKUTINIS SU KĄ? NULIŪDINO doh.gif TREČDALIS RAŠĖ Y, VIETOJ Į, NORS DIKTUODAMA KLAUSIAU PAPILDOMAI KĄ.....? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 09 24, 23:00)
Truputį ne į temą paklausiu.. Antrokės, ar jau rašėt "Pupos" 1 testą? Įtariu, kad jis jau turėjo būt parašytas...  doh.gif

"Riešuto" jau antrą testą po trejeto pamokų rašysim...

Lietuvių kalbos rašėm tik diktantą. Testas jeigu neklystu kitą savaitę. O matematikos antrą turėtumėm rašyti penktadienį, bet vaikai jau ne tokie darbingi, taigi atidėsim antradieniu. Nežinau ar mes pagal jų suplanavimus taip mokomės, ar ne, bet aš darau, kaip man geriau, kartais praleidžiu kokią temukę, jei sugalvoju kokį projektuką. Tarp kito autorių siūlomų projektų nedarau, kažkaip man sunku įsijausti į kitų mintis. Mes klasėje organizuojam projektukus pagal tai, kai pamatau, kad kažkuri tema vaikams ypač įdomi. Darė, apie laukinius žvėris, apie orus, apie pomėgius (čia ne tiks su antrokais).
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 25, 19:21)

drinks_cheers.gif Labukas, šiandien atliko pupos testą, būtų neblogai, bet kur reikėjo parašyti, tai ir baigėsi darbas, jaučiuosi bėjėgė. Duodu raideles rašyti į sąsiuvinį, tai daugumos toks vaizdas, kad parkerį pirmą kartą laiko doh.gif
Merginos, gal turte Lakštutės 2,3,4 kl. muzikos klausmo įrašusi? Radau pašte nuorodas, bet jos neatsidaro, pagelbėkyt schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi prie tų kurios dirbat su pirmokais. Mes taip pat dar tik N mokomės. Nieko nespėjam. Per pamokas vos vos spėjam susipažinti kaip rašyti raides, skaityti beveik nespėjam. Manęs vaikai klausinėja, ar galiu pabaigti namie? Sakau, kas nespėja klasėje pabaigia namie. Tai kaip ir namų darbų neužduodu.
Klausimas pirmokėlėms, ką darote su tais vaikais kurie per pamokas neklauso, ką sakote, dainuoja, kalbina kitus? Kaip juos sudominate? Įtraukiate į darbą?

Pasiunčiau į paštą angkišką matematikos knygelę, gal kam pravers. Jei netiks užduotys, tai gal paveikslėlius kur pritaikysit 4u.gif .

Norėjau paklausti ar ryt kas nors iš eisite i Tarptautinį kongresą "TOC for Education".
Atsakyti

Pasiunčiau į paštą angkišką matematikos knygelę, gal kam pravers. Jei netiks užduotys, tai gal paveikslėlius kur pritaikysit 4u.gif .

Norėjau paklausti ar ryt kas nors iš eisite i Tarptautinį kongresą "TOC for Education".
[/quote]

Kas čia per kongresas? Pradinukams ar anglistams? Pirmi metai?
Atsakyti