QUOTE(Kootwella @ 2012 09 30, 16:48)
Deja, į aukščiau esantį klausimą neatsakysiu, bet norėjau sulaukti įpūdžių tų, kurios paskutiniu metu gimdė VGN? Kaip jums priežiūra, bendravimas, dėmesys? Girdėjau, kad paskutinėmis dienomis - didžiulis krūvis, ir moteris guldo net į kitus skyrius, kad visas sutalpint..?
Sveiki,
gimdziau 2012 09 01. Tai mano ispudziai kuo puikiausi. Pirma vaikeli gimdziau Trakuose, o antra nutariau pabandyt palyginimui VGN. Dziaugiuos savo pasirinkimu (jau vien del to, kad i Trakus gal nebuciau spejus nuvykt, nes viskas laabai greit ivyko

). Patiko man ir gydytojas (Sklerius), akusere (Olga), pats gimdymo priemimas profesionalus, ramus, pavyko isvengti plysimu, kirpimu (jau gimdziusios ir patyrusios supras, kad tai laabai didelis geris).. pogimdyvine prieziura irgi super. Pirma nakti nebuvo atskiros palatos (mokamos), tai pernakvojom su kaimyne. O paskui gavom atskira (100 lt uz visas dienas, kiek buni). Antra para vaiksciodama koridoriais nuziurejau, kad buvo ir dar laisvu palatu, matyt vis atsilaisvina.. nepastebejau, kad butu gimdyviu per daug, kad netilptu.. nes ir mano pirmos paros kaimyne iskele i atskira, vadinasi, ju buvo pakankamai
siaip daug personalo vis uzeidavo, seseles, gydytojos (vaiku, ginek.), dave nemazai patarimu del vaikelio, del pacios manes.. tikrai visi buvo lb malonus (nors pinigu niekam nedavem, nepanasu buvo, kad reiketu..), draugiski. Ligonines maistas neypatingas, bet kirtau viska, nes alkana buvau. Tiesa, buvau nustebus, kad paskutinis valgis (vakariene) buvo patiekiama 18 val, o po to jau viskas

tai dziaugiaus, kad turejau kazko uzkasti, atsigerti..
tiesa, as pagimdziau nakti is 5dienio i 6dieni, tad tikejaus, kad savaitgali bus mazai personalo, demesio, taciau tikrai taip nebuvo.. o gal sokiadieniais dar daugiau vizitaciju? negaliu palyginti...
zodziu, mano ispudziai puikus.. isleidziant apziurejo ginekologe, patikrino, ar viskas tvarkoj, vaikelis aisku irgi visapusiskai buvo suziuretas, gavom dovaneliu ir laimingi islekem namo