Sveiki,gal kas marinuojat geltonus baklažanus mažus kur tokie kaip kiaušiniai, kas ką su jais darot
Regna,gal atsiliepsi Kaip baklažanai gavosi pagal tą receptą?Man tai patiko,kitais metais vėl darysiu,aš juos vienus su duona valgau
QUOTE(Agniska @ 2011 03 15, 21:44)
Regna,gal atsiliepsi Kaip baklažanai gavosi pagal tą receptą?Man tai patiko,kitais metais vėl darysiu,aš juos vienus su duona valgau
Agniška,
Tavo receptukas nuostabus ,gavosi puikiai,jau nebeturiu,sukirtau,dažnai pasvajoju,kad būtų neblogai,jeigu jų dar būtų
QUOTE(regna @ 2011 03 18, 17:36)
Agniška,
Tavo receptukas nuostabus ,gavosi puikiai,jau nebeturiu,sukirtau,dažnai pasvajoju,kad būtų neblogai,jeigu jų dar būtų
Tavo receptukas nuostabus ,gavosi puikiai,jau nebeturiu,sukirtau,dažnai pasvajoju,kad būtų neblogai,jeigu jų dar būtų
Nu va,o namiškiams patiko? Nes pas mus,tai aš viena tik valgau
Niekaip neatrandu tinkamo receptuko baklažanu žiemai.
Taigi iškilo klausimukas, ar juos gerai šaldyti? Kaip tai daryti?. Ištrinti druska palaukt ir nuplauti ? Ar iš kart sušaldyti o atitirpinus jei dar karsteli, bandyti druskinti valyt, plaut ?
Gal kas darot ?
Taigi iškilo klausimukas, ar juos gerai šaldyti? Kaip tai daryti?. Ištrinti druska palaukt ir nuplauti ? Ar iš kart sušaldyti o atitirpinus jei dar karsteli, bandyti druskinti valyt, plaut ?
Gal kas darot ?