Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanų konservavimas

4u.gif Sveiki,gal kas marinuojat geltonus baklažanus mažus kur tokie kaip kiaušiniai, kas ką su jais darot g.gif
Atsakyti
Regna,gal atsiliepsi biggrin.gif Kaip baklažanai gavosi pagal tą receptą?Man tai patiko,kitais metais vėl darysiu,aš juos vienus su duona valgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2011 03 15, 21:44)
Regna,gal atsiliepsi biggrin.gif Kaip baklažanai gavosi pagal tą receptą?Man tai patiko,kitais metais vėl darysiu,aš juos vienus su duona valgau biggrin.gif



Agniška,


Tavo receptukas nuostabus 4u.gif ,gavosi puikiai,jau nebeturiu,sukirtau,dažnai pasvajoju,kad būtų neblogai,jeigu jų dar būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 03 18, 17:36)
Agniška,
  

    Tavo receptukas nuostabus 4u.gif ,gavosi puikiai,jau nebeturiu,sukirtau,dažnai pasvajoju,kad būtų neblogai,jeigu jų dar būtų 4u.gif

Nu va,o namiškiams patiko? biggrin.gif Nes pas mus,tai aš viena tik valgau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 19 kovo 2011 - 09:03
Na, naujas sezonas, gal nauju ideju turit? ax.gif Labai ieskau ir nerandu kuo paprastesnio baklazanu konservavimo recepto... Visi tokie labiau misrainiu rusiai tinkami.
Radau pasisakyma, kad paverda sudytam vandeny ir sudeda is stiklainius, bet nesitiki, kad laikytusi per ziema... g.gif
Atsakyti
Niekaip neatrandu tinkamo receptuko baklažanu žiemai.
Taigi iškilo klausimukas, ar juos gerai šaldyti? Kaip tai daryti?. Ištrinti druska palaukt ir nuplauti ? Ar iš kart sušaldyti o atitirpinus jei dar karsteli, bandyti druskinti valyt, plaut ?
Gal kas darot ?
Atsakyti