



betite, 05 Geg 2006 - 11:23, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
betite, 05 Geg 2006 - 11:23, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Žinau kad labai skanu būna koncervuoti baklazanai.
Bet jie prieš tai dar būna kažkaip patroškinti, ar pakepinti.
Gal kartais žinot kaip tai daroma?
Žinau kad yra maximos parduotuvese, bet labai jau brangiai kainuoja.
i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Agniska, 05 Rug 2010 - 16:32, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Agniska, 05 Rug 2010 - 16:32, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Merginos ar kas darot baklazanus ziemai?
Agniska, 09 Rug 2010 - 15:21, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Agniska, 09 Rug 2010 - 15:21, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Vakar pasidariau baklazanus su cesnakais,ziuresiu koks skonis bus
georgiana, 20 Rug 2010 - 13:18, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
georgiana, 20 Rug 2010 - 13:18, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
o pagal koki receptuka darei? nes is tiesu radau pagooglinus delfi Konkurse skelbtame, kad juos su aliejumi apkepine vakuoja, vat norisis man irgi ziemai koki viena paruosti tas suku galva ar saldyti ar koncervuoti?
Agniska, 21 Rug 2010 - 14:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Agniska, 21 Rug 2010 - 14:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
As taip pat kepiau,susipjausciau riekelem,tada druska apibarsciau,ir leidau pastoveti,po to skysti nupyliau,apkepiau is abieju pusiu,ir i stiklainiukus,tiksliau sluoksnis baklazanu,sluoksnis smulkintu cesnaku,ir taip iki virsaus,o receptas is zurnalo Darbstuole,berods vadinasi baklazanai ziemai,nes ir vienus skanu valgyt,ir kaip garnyra
georgiana, 22 Rug 2010 - 10:58, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
georgiana, 22 Rug 2010 - 10:58, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
patislinki prasau receptuka
Agniska, 22 Rug 2010 - 11:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Agniska, 22 Rug 2010 - 11:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Baklazanai ziemos pietums
1kg baklazanu,
2 saukstai druskos,
cesnakas,
aliejaus
Baklazanus nuplaukti ir supjaustyti plonomis riekelemis.Pabarstyti druska,sudeti i dubeni ir prislekti.Po valandos nupilti susidariusias sultis.Cesnako skilteles nulupti ir sugrusti.
Keptuveje ikaitinti alieju,apkepti baklazanus iki aukso spalvos,po 1.5min is abieju pusiu.Stiklainius pasluoksniui prikimsti baklazanu ir cesnaku.Uzpilti 2-3 saukstais karsto aliejaus.
Sie baklazanu konservai gerai issilaikys visa ziema.Ju galima deti i salotas,tiekti kaip garnyra prie mesos ir zuvies arba tiesiog valgyti kaip salta uzkandi.
georgiana, 23 Rug 2010 - 09:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
georgiana, 23 Rug 2010 - 09:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Axiukas, o kazin tas kg baklazano jau pjaustyto eina ar cielo
ir kazin nuo 1 kg turbut tik vienas puslitrinis sloikiukas iseina
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”