tai zinoma kad smagiau, juk ir pasidalinti patirtimi galima ir pasipasakoti tik va as labai jauna , man 22
Man 30 vardu Oksana
QUOTE(Oksiukas @ 2012 09 21, 11:29)
Kaip tik smagiau, kai amžius nevienodas O pas mane dar dukrytė yra 5 metukų
Galim ir čia bendrauti , galim ir fb aš visur būnu
Galim ir čia bendrauti , galim ir fb aš visur būnu
Aš ir visur
QUOTE(shirsyte @ 2012 09 21, 11:33)
tai zinoma kad smagiau, juk ir pasidalinti patirtimi galima ir pasipasakoti tik va as labai jauna , man 22
Ne jauniausia
man 29, dar turiu sunu 3 metuku
oi kaip malonu. as Lina, kaip jau sakiau man 22, bet ir tai tik neuzilgo sueis gal mamytes susimatom facebook'e kurios norit, o kuriom patogiau cia, tai galim ir cia nes bent jau man, tai vistiek kazkaip patogiau asmeninem zinutem bendrauti, o ne forumuose bet zinoma reikia ir cia susibegti, gal gi atsiras daugiau mamyciu, norinciu pasibendrauti ir susimatyti tai mane galite rasti Lina Bakanaviciene ( na va ir issidaviau )
mane fb galite rasti Oksana Petrulionienė
labai malonu , kitos mamytes jeigu tik yra noro tai bendraukim cia , arba fb, kaip jau jus panoresite
na va, ir isbego mamytes.
KAIP KEISTAI NUTILO TEMUTE
Visos pabėgo
Sveikos
As taip pat is Utenos. Gyvenam prie Rases parduotuves, todel dazniausiai sukiojames prie dauniskio ezero arba uz maximos parkely. Mano princui 9men
FB yra sukurta grupe Utenos mamytes, ar jusu ten nera? Kai kurios mamos daro susitikimus, susirenka nemazai
As taip pat is Utenos. Gyvenam prie Rases parduotuves, todel dazniausiai sukiojames prie dauniskio ezero arba uz maximos parkely. Mano princui 9men
FB yra sukurta grupe Utenos mamytes, ar jusu ten nera? Kai kurios mamos daro susitikimus, susirenka nemazai