visos Utenos mamytes, renkames cia, ir bendraujam apie savo lelius, tiek aug mamyciu stumdo vezimelius vienos, o kodel gi nesusibendravus ir kartu nepasivazinejus?
Laba, mielai prisijungčiau, bet manau temą reiktų kurti bendraminčių kampelį
QUOTE(Oksiukas @ 2012 09 20, 13:44)
Laba, mielai prisijungčiau, bet manau temą reiktų kurti bendraminčių kampelį
jeigu zinociau kur ten rasti tai butinai mazai cia narsau
Sveikos
Radau ir bendraminčių skyrelyje Uteniškių temelę, tačiau ten keletą žinučių peržiūrėjusi neradau nieko apie vežimus Taip kad nauja temutė reikalinga manau, o moderatorė perkels ją ten kur reikia Jungčiausi ir aš prie pasistumdymų, keliese smagiau Tik kad Utenoje būnu tik savaitgaliais
Radau ir bendraminčių skyrelyje Uteniškių temelę, tačiau ten keletą žinučių peržiūrėjusi neradau nieko apie vežimus Taip kad nauja temutė reikalinga manau, o moderatorė perkels ją ten kur reikia Jungčiausi ir aš prie pasistumdymų, keliese smagiau Tik kad Utenoje būnu tik savaitgaliais
sveikutes, vezimelius pastumdyti prisijungtume ir mes su dukryte
QUOTE(daiset @ 2012 09 21, 10:07)
sveikutes, vezimelius pastumdyti prisijungtume ir mes su dukryte
o kaip faina, kiek mamyciu atsiliepe pasipasakojam gal kokio amziaus pacios esam, kokio amziaus leliukus stumdom, nes nesimato pas mamytes vaikiuko amziaus taip faina butu pabendrauti, o po to susitikti nes kai vazineji su leliuku, tai su labai daug mamyciu prasilenkiam, bet visos vaiksto po viena...
Papildyta:
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 09 21, 09:31)
Sveikos
as net neysivaizduoju kur ta bendraminciu skyreli rasti. jetus kokia sarmata
na taip, jeigu netiks temele cia, tai perkels, tik kad po rasciau ja
oi suderinti visada galima butu, labai butu smagu susibendrauti
dukrytei 4 menesiai, siaip mazai po utena vaikstom, bet jei pasirodom tai krasuonos rajone
QUOTE(daiset @ 2012 09 21, 11:04)
dukrytei 4 menesiai, siaip mazai po utena vaikstom, bet jei pasirodom tai krasuonos rajone
faina, mes tai prie rases netoli gyvenam bet einam beveik per visa Utena, lauke praleidziam 3-4 valandas per diena o kodel mazai po utena vaikstot? gal ne pacioj utenoj gyvenat? ar retai i lauka iseinate?
Laba, mano mergaitei 8 mėn. gyvenam prie turgaus, tai dažniausiai trn ir vaikštome, na dar mėgstam prie Dauniškio pabūti, kai einam su didžiąja sesute
QUOTE(Oksiukas @ 2012 09 21, 11:21)
Laba, mano mergaitei 8 mėn. gyvenam prie turgaus, tai dažniausiai trn ir vaikštome, na dar mėgstam prie Dauniškio pabūti, kai einam su didžiąja sesute
mes taip pat labai daznai prie ezero dauniskio buname. o ar jums mamytes noretusi susitikti? ir kaip tai reiketu padaryti idomu vistiek kazkaip rekia manau daugiau susibendrauti gal fb padetu? ar supermamose asmenines zinutes? as asmeniskai tai fb dazniausiai bunu.
O mes gyvenam netoli Senukų Mes vyresni jau - turim metukus ir nepilną mėnesį
Kaip tik smagiau, kai amžius nevienodas O pas mane dar dukrytė yra 5 metukų
Galim ir čia bendrauti , galim ir fb aš visur būnu
Galim ir čia bendrauti , galim ir fb aš visur būnu