Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

Tai neįmanoma - pasakė priežastis
Tai skausminga - pasakė išdidumas
Pabandyk - tarė svajonė.
Atsakyti
Aš nepaklausiu tavęs, ką tu veiki, kai manęs šalia nėra. Aš nepaklausiu tavęs, ką tu galvoji nebyliai žiūrėdamas man į akis. Aš netgi nepasidomėsiu, myli ar ne. Bet kai tavo akyse žybtels netikrumas - Aš išeisiu...
Atsakyti
Didžiausias atstumas žemėje-nuo proto iki širdies.

Mandagumas, tai širdies savybė nepastebėti, kad vartai sulūžę, o atkreipti dėmesį į gėles už vartų.

Malonumas - mano hobis.

Kai kvailys ir protingas žiūri į tą patį medį, kvailiui jis atrodo visai kitoks negu protingąjam (V.Bleikas)
Atsakyti
Dauguma žmonių mano, kad, jei jie būtų kitoje vietoje ar turėtų kitą darbą, jie būtų laimingesni. Semkitės laimės iš to, ką jūs darote dabar, ir neatidėliokite džiaugsmo ateičiai. - Edvardas Abėjus
Atsakyti
Nesineškime savo jaunystės bėdų į senatvę, kiekvienas amžiaus tarpsnis kartu su savimi atsineša savo paklydimus.
Johann Wolfgang Von Goethe
Atsakyti
Nori manęs? Išsiųsk žinutę su kodu „Noriu“ numeriu 3388 ir gausi melodiją „Svajok toliau''.
Atsakyti
Žmogus nenorintis kovoti dėl to , ko trokšta , nenusipelno to , ką gauna .
Atsakyti
Jei sugrįžtų atgal valanda, tavo skruostą paglostyčiau žymiai švelniau nei tada...
Atsakyti
..Gyvenimas – laiptai, kuriais lipi aukštyn arba žemyn. Gyvenimas rizika – gali nukristi lipdamas auktyn, gali paslysti besileisdamas žemyn.
... Mylėdamas rizikuoji būti atstumtas. Tikėdamas rizikuoji nusivilti. Bet rizikuoti būtina, nes didžiausia rizika - nerizikuoti niekuo. Žmogus, kuris nerizikuoja, nieko nenuveikia, nieko nemato, nieko neturi ir yra NIEKAS. Jis negali išmokti, jausti, keistis, mylėti ir gyventi...
Atsakyti

Nepergyvenk, kad šiandien bus pasaulio pabaiga – Australijoje jau rytdiena.
/Charles Schulz/

Rytojus dažnai yra labiausiai užimta diena metuose.
/ispanų patarlė/

Gyvenimas – tai ne problema, kurią reikia išspręsti, o realybė, kurią reikia patirti.
/Soren Kierkegaard/

Draugas yra tas, kuris, matydamas Tave kiaurai, vis vien gėrisi vaizdu.
/Wilma Askinas/

Kai viskas prarasta vis dar lieka ateitis.
/Christian Nestell Bovee/

Pesimistas kiekvienoje galimybėje mato problemas, optimistas – galimybes kiekvienoje problemoje.
/Winston Churchill/

Uoste laivas yra saugus, bet argi tam yra statomi laivai?
/Grace Murray Hopper/

Jei būsi kantrus vieną pykčio akimirką, išvengsi šimto gailėjimosi dienų.
/Kinų patarlė/

Kompromisas – tai toks pyrago padalijimas, kad kiekvienas galvotų, jog jam atiteko didžiausias gabalas.
/Ludwig Erhard/

Geriau tylėti ir būti palaikytam kvailiu, nei kalbėti ir panaikinti visas abejones.
/Abraham Lincoln/

Išnaudok tuos talentus, kuriuos turi : miškuose būtų labai tylu, jei giedotų tik tie paukščiai, kurie gieda gražiausiai.
/Henry Van Dyke/

Save vertiname pagal tai, ką sugebėtume padaryti, o kiti mus vertina pagal tai, ką nuveikėme.
/Henry Wadsworth Longfellow/
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti