Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

Mūsų didžiausias triumfas – ne tai, kad niekada nekrentame, o tai, kad kiekvieną kartą atsistojame iš naujo. Konfucijus
Atsakyti
Stresą įveikti galima dviem žingsniais. Pirma, nesijaudinkite dėl smulkmenų. Antra, prisiminkite, kad viskas yra smulkmenos.
Atsakyti
Vienintelis būdas įgyti draugą – būti draugu.

[Ralfas Voldas Emersonas]
Atsakyti
Visos laimingos šeimos panašios viena į kitą. Kiekviena nelaiminga šeima, nelaiminga savaip.

Levas Tolstojus
Atsakyti
Viena rožė - gali būti mano sodu ,vienas draugas - mano pasauliu.( Autorius Nežinomas)
Atsakyti
Mano drauge, niekas negali sugrįžti atgal ir pradėti viską iš naujo, bet kiekvienas gali pradėti nuo čia ir baigti visiškai naujai.
Dan Zadra\

Biblijoje sakoma, kad tiems, kurie turi, bus duota daugiau, o iš tų, kurie neturi, bus atimta ir tai, ką jie turi. Jeigu jautiesi turįs daug - gausa augs. Jeigu nukreipsi dėmesį į trūkumą - jis augs! Jeigu tavo dėmesys nuolat sutelktas į negatyvą, pakeisk tai. Kai pradedi suvokti, tai jau keičiasi. O paskui duok laiko tam pasireikšti!
Atsakyti
Būti žmogumi - tai reiškia būti atsakingam. ( A. de Sent-Egziuperi )
Atsakyti
Žmogus gyvena tikrą gyvenimą, jeigu laimingas kitų laime.
J. V. Gėtė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Averita: 27 rugsėjo 2012 - 08:47
Supratau, kad šiame pasaulyje svarbu, ne kur stovi, o kokia kryptimi judi. Siekdami dangaus kartais privalome plaukti pavėjui, o kartais – prieš vėją. Bet privalome plaukti, o ne dreifuoti ar išmetę inkarą stovėti vietoje. — [O.W.Holmesas]
Atsakyti
Koks veidmainiškas žmonių įprotis tartis! Prašantysis patarimo demonstruoja pagarbų dėmesį draugo nuomonei, nors iš tikrųjų jam tereikia, kad kas nors pritartų jo poelgiams ir imtųsi už juos atsakomybės.
Atsakyti
Ateitis mus jaudina, o praeitis laiko. Štai kodėl dabartis mums išslysta. —[G.Floberas]
Atsakyti
Tą akimirką, kai susimąstai, ar tikrai žmogų myli, jau liaujiesi jį mylėjas..
Atsakyti