Patirtis - taip vadiname savo klaidas O. Vaildas
*
Mirtis stipresnė už meilę.
Tai pakankamai trumpa ir labai stiprios galios citata, juk iš meilės
net mirti galima, o kad meilė gimtų iš mirties, tai dar nėra buve.
*
Vienintelis dalykas, skiriantis daugumą žmonių nuo jų svajonių - tai baimė susimauti.
Kiek kainuoja ilgesys? Prabėgusių vėjavaikės dienų, išblaškytų vėjuose bučinių, meilės žodžių netikrų? Kiek kainuoja prisilietimas? Nežinomo praeivio, mylimo žmogaus o gal krentančio klevo lapo? Ko vertas kūdikio šypsnys po bemiegės nakties? Viskas turi savo kainą, praeitis vertybė, dabartis padarinys to, kas buvo vakar.
QUOTE(Visgi @ 2012 12 15, 11:56)
cia taip susukta
bet gerai parasyta

Kaip šiltas pavasario vėjas Tu įsiveržei į mano pasulį nors buvo gūdi žiema
Bučiavai mano ašaras, nors verkiau aš iš džiaugsmo tada dar
Dėliojome meilės dėlionę diena iš dienos mes ir ką turim dabar? Kūdikio šypsnys, žingeidus pirštukų prisilietimas Dovana
Saulė juokas. Naktis tyla. Akys migla. Mintys tamsa. Kelias su vingiais. Sniegas su žingsniais. Eisiu ateisiu. Palauk aš greita.
Aš matau, aš jaučiu, gausiu visko, ko geidžiu, Eisiu drąsiai, dainuosiu garsiai, vėjas manęs nepavys. Tik atbėk manęs pasitikti, suteik mums progą skristi.
Kelelis pilkas, pavydas baltas, tik nesakyk, kad tu nekaltas Sakyk geriau Suklydau, daugiau klajot nenoriu Tai bus geriausia man paguoda.
Kai esame pavargę, mus puola mintys, kurias seniai nugalėjome.
Frydrichas Nyčė
Jei mylėdamos kenčiame mylime per stipriai.
Norwood Robin Moterys, kurios myli per stipriai
Saulė juokas. Naktis tyla. Akys migla. Mintys tamsa. Kelias su vingiais. Sniegas su žingsniais. Eisiu ateisiu. Palauk aš greita.
Aš matau, aš jaučiu, gausiu visko, ko geidžiu, Eisiu drąsiai, dainuosiu garsiai, vėjas manęs nepavys. Tik atbėk manęs pasitikti, suteik mums progą skristi.
Kelelis pilkas, pavydas baltas, tik nesakyk, kad tu nekaltas Sakyk geriau Suklydau, daugiau klajot nenoriu Tai bus geriausia man paguoda.
Kai esame pavargę, mus puola mintys, kurias seniai nugalėjome.
Frydrichas Nyčė
Jei mylėdamos kenčiame mylime per stipriai.
Norwood Robin Moterys, kurios myli per stipriai
Tik tada, kai iš tikro myli, ateina ramybė. Tik tada, kai iš tikro myli, matai žmogų su visomis jo ydomis. Ir tik tada supranti, kad būdami idealūs ir be priekaištų esame neįdomūs. Gal nemokėjau tavęs mylėti ir tave įtikinti, kad tai tiesa. O kas yra tiesa? Tikriausiai mylėjau meilę, tą euforiją, tą vaikvorykštės spalvų...
Viena Naktį Mėnulis Paklausė : Jei Jis Verčia Tave Verkti, Kodėl Jo Nepalieki? Aš Atsakiau : Mėnuli, O Tu Kada nors Paliktum Savo Dangų?
Lengviau yra Nemylint Pamilti, nei Mylint Pamiršti.. Taigi galvok, ką įsimyli
Viena Naktį Mėnulis Paklausė : Jei Jis Verčia Tave Verkti, Kodėl Jo Nepalieki? Aš Atsakiau : Mėnuli, O Tu Kada nors Paliktum Savo Dangų?
Lengviau yra Nemylint Pamilti, nei Mylint Pamiršti.. Taigi galvok, ką įsimyli
Geriausi dalykai šiame GYVENIME yra: ĮSIMYLĖTI, JUOKTIS kol pradės skaudėti skruostus. Rasti šimtą laiškų kai GRĮŽTI iš kelionės. Atsigulus savo lovoje KLAUSYTIS kaip už lango lyja ir lietaus lašeliai barbena i stiklą. Išejus iš dušo RASTI šiltutelį rankšluostį. SULAUKTI skambučio iš žmogaus, kuris tau patinka. RASTI pinigų kelnių kišenėje, kurių seniai nenešioji. JUOKTIS iš savęs. Sulaukti skambučio VIDURNAKTĮ, kuris truktų valandą. Netyčia išgirsti kalbant apie save, kai sakoma kas nors GERO. IŠGIRSTI dainą, kuri tau primena ypatingą žmogų. Pirmas BUČINYS. JAUSTI kutenimą pilve, kaskart kai matai mylimą žmogų. MATYTI mylimus žmones LAIMINGUS. NEŠIOTI marškinius to žmogaus, kuris tau patinka, ir kurie dar KVEPIA jo kvepalais. Susitikti seną draugą ir jausti, kad niekas NEPASIKEITĖ. STEBĖTI saulėlydį. TURĖTI kažką, kuris sakytų, kad tave myli.
Ar žinai tą jausmą,kai tiesiog nori grįžti į namus,užtrenkt duris,kristi į lovą,ir verkti.?Išlieti viską,kas susikaupė per dieną.Ar žinai tą keistą jausmą,kai,atrodo,nieko nėra blogo,tačiau taip pat nėra nieko gero,ir tu pavargsti,pavargsti dėl nieko,ir paprasčiausiai nori šalia žmogaus,kuris pasakytų Tau,jog viskas yra gerai,tačiau tu žinai,jog nieko nėra šalia,ir pati turi liepti sau būti stipria,nes niekas negali padėt tau.Bet tu pavargsti,pavargsti nuo amžino laukimo,būti ta,kuri padeda kitiems būti stipriais ir pati turi tokia būti,pavargsti būti stipria,ir bent akimirkai nori,kad viskas būtų lengviau,kas viska išnyktų,kad būtum apsaugota,išsaugota,mylima ir laiminga,su laimės ir vilties liepsna akyse. Bet žinai,jog taip nebus. Ir toliau kovoji. Toliau būni stipri ir kovoji su ašaromis akyse.Tu kovoji.
Aš neturiu už ką išlaikyti sąžinę.
*
Skunksui nereikia būti gražiam, jį ir taip visi gerbia.
*
Mane sutikti yra LIKIMAS, Mane mylet yra RIZIKA, Mane gauti yra KANTRYBE, Mane tureti yra SVAJONE, O, kad as myleciau yra STEBUKLAS
*
Skunksui nereikia būti gražiam, jį ir taip visi gerbia.
*
Mane sutikti yra LIKIMAS, Mane mylet yra RIZIKA, Mane gauti yra KANTRYBE, Mane tureti yra SVAJONE, O, kad as myleciau yra STEBUKLAS
Gyvenimas teka mumyse lyg rami upė, ir tai stebuklas. tačiau ir prie stebuklų priprantama. Kiekviena diena yra nauja dovana, baltas neprirašytas lapas.
Bruno Ferrero.
Bruno Ferrero.
* Nori tobulos ?? Nusipirk barbe
* Kai man tavęs labiausiai reikėjo tu išėjai , o dabar pašol aš ant tavęs dėjus
* Taip, ji graži, bet neapsigauk. Prekės su gražiais įpakavimais ne visada būna labai geros
* Taip, tu nori jos. Gražūs plaukai, ilgi nagučiai, ledinė figūra. Nori duosiu patarimą? Nevark. Barbę ir parduotuvėje nusipirkt gali, bus daug lengviau.
* Jūs galvojat, kad man rūpi? Ne, man nerūpi ką jūs galvojat. Gyvenu kaip noriu. Galit nerašyt tų "įžeidžiančių" žinučių, kurias rašot be kabučių .
* Kai man tavęs labiausiai reikėjo tu išėjai , o dabar pašol aš ant tavęs dėjus
* Taip, ji graži, bet neapsigauk. Prekės su gražiais įpakavimais ne visada būna labai geros
* Taip, tu nori jos. Gražūs plaukai, ilgi nagučiai, ledinė figūra. Nori duosiu patarimą? Nevark. Barbę ir parduotuvėje nusipirkt gali, bus daug lengviau.
* Jūs galvojat, kad man rūpi? Ne, man nerūpi ką jūs galvojat. Gyvenu kaip noriu. Galit nerašyt tų "įžeidžiančių" žinučių, kurias rašot be kabučių .
I don't need much: Just a nice compliment, warm bed and unlimited power...
Siunčiu visiems po širdutę, kad būtumėm vienas kitam geresni, pakantesni, kad daugiau šypsotumėmės ir mažiau pyktumėm, kad daugiau būtų džiaugsmo ir mažiau pagiežos, kad visad sakytumėm tiesą, o ne melą...
Pasidalinkim širdutėm, kad labiau suprastumėme kitą, nors jis ir galvoja bei elgiasi kitaip, kad atsirastų mumyse daugiau tolerancijos...
Pasidalinkim širdutėm, kad išmoktumėm džiaugtis kito sėk
me taip kaip savo, kad galėtumėm žiūrėti į akis , jų nenuleisdami...
Pasidalinkim širdutėmis, kad suprastumėme, kad nei vienas nesame išskirtinis ar geresnis už kitą, kad išdidumas ir ambicijos nėra geriausios vertybės...
Pasidalinkim širdutėmis...
Gyvenimas gražus, bet perdaug trumpas, kad pragyventumėme jį be meilės. Meilės sau ir mus supantiems žmonėms.
Gero vakaro.
Milda Le
Pasidalinkim širdutėm, kad labiau suprastumėme kitą, nors jis ir galvoja bei elgiasi kitaip, kad atsirastų mumyse daugiau tolerancijos...
Pasidalinkim širdutėm, kad išmoktumėm džiaugtis kito sėk
me taip kaip savo, kad galėtumėm žiūrėti į akis , jų nenuleisdami...
Pasidalinkim širdutėmis, kad suprastumėme, kad nei vienas nesame išskirtinis ar geresnis už kitą, kad išdidumas ir ambicijos nėra geriausios vertybės...
Pasidalinkim širdutėmis...
Gyvenimas gražus, bet perdaug trumpas, kad pragyventumėme jį be meilės. Meilės sau ir mus supantiems žmonėms.
Gero vakaro.
Milda Le