Žmogus nei angelas, nei gyvulys.
Pasaulio begalybė, nebūtis, iš kurios žmogus atsiranda, tamsa, kurioje jis išnyksta, atsitiktinis žmogaus pasirodymas pasaulyje priverčia žmogų pasijusti nereikalingu ir bejėgiu. Žmogus visada esti tarpinėje būsenoje jis negali nei ką nors galutinai pažinti, nei iš viso nieko nežinoti, jis tai eina pirmyn, tai grįžta atgal, tai dreba nuo šalčio, tai leipsta nuo karščio.
[pagal B. Paskalį]
Kiekvienoje veikloje svarbiausia tikėti sėkme. Netikint sėkmė negalima. - Viljamas Džeimsas
Vyrai isimyli tai ka mato..moterys isimyli tai ka girdi.Butent todel,moterys dazosi,o vyrai meluoja
Tarp džiaugsmo ir liūdesio yra vidurio būsena, tačiau - ne ramybė, ne abejingumas, ne susitaikymas, ne pasidavimas, net ne pasitenkinimas. Joje dabar ir skendėju. Švinta. Suokia lakštingalos.
J.Ivanauskaite Miegančių drugelių tvirtovė
J.Ivanauskaite Miegančių drugelių tvirtovė
''Dauguma mūsų niekada netaps nei Pulicerio, nei Nobelio premijų laureatais. Mums nelemta gauti didelių prizų, pavyzdžiui, Oskaro, Toni arba Emmi apdovanojimų. Bet juk esama ir mažų gyvenimo džiaugsmų, kurių verti mes visi. Draugiškas apsikabinimas. Švelnus bučinys. Paties pagauta žuvis. Mėnulio pilnatis. Laisva vieta automobilių aikštelėje. Namų židinio šiluma. Skanus patiekalas. Saulėlydžio dangus. Karšta sriuba. Šaltas alus. Ar būtina vaikytis didžiausių prizų
Džiaukimės tomis mažomis dovanėlėmis, kurias mums teikia gyvenimas. Jų užteks visiems.'' R. Sharma
Suteik kiekvienai dienai šansą tapti gražiausia tavo gyvenimo diena. M.Twain
Kad būtumėt laimingi rytoj, atleiskite šiandien tai, visa kas buvo vakar.
Pats populiariausias melas šioje planetoje :"Kai aš gausiu tai ko noriu, aš busiu laimingas". Laimingi tie, kurie duoda, o ne ima. Laimingiausios gyvenimo akimirkos yra bevertes, jeigu jomis nėra dalijamasi. Nuo šiol skustis draudžiama. Ieškok galimybių, o ne garantijų

Protingos mintys ateina tuomet, kai visos kvailystės jau padarytos.
Laikrodžio rodykle kvaila! nustok bėgti! nustok triukšmauti! nustok skaičiuoti laiką! laike
.sustok! nes aš jau pavargau bėgti, keliauti aštriom gyvenimo briaunom, nuo kurių visuomet nuslystu, ir jos man palieka randus (Vaida Blažytė Geltona pieva)
Ramybė gimsta sieloje, pirmiausia turi nurimti vidus.
Anselm Grun
Anselm Grun
Jei nieko neveikdamas sugebi prasmingai praleisti popietę, vadinasi, išties išmokai, kaip reikia gyventi. <Lin Yutang>