Jei žmonės jus skaudina vėl ir vėl - žvelkite į juos kaip į švitrinį popierių. Taip, jie gali jus užkabinti ir kažkiek sužeisti, bet galų gale būsite nugludinti iki tobulumo, o jie taps beverčiai.
Gyvenimas duoda žmogui ne tai ko jis nori, o tai, ko jam reikia. Todėl neklauskit "Už ką?", paklausit savęs "Kokiam tikslui?".
"
bet kuris kitas žmogus, jei jis nėra protiškai atsilikęs, gali išspręsti visas problemas, jei bus pasirengęs skirti tam laiko."
"Nereikia kariauti, namai ne mūšio laukas. Nors juose kartėlio daugiausia, bet ir laimės daugiausia. Visur kitur esi svetimas, tik namuose savas. Tebūnie namai mažas mūsų dangus!"
"Nereikia kariauti, namai ne mūšio laukas. Nors juose kartėlio daugiausia, bet ir laimės daugiausia. Visur kitur esi svetimas, tik namuose savas. Tebūnie namai mažas mūsų dangus!"
Sėkmė matuojama tomis šypsenomis, kai šypsojaisi iš širdies. Tai - tavo pasitikėjimas, kuomet drąsiai pasitinki iššūkius. Šypsotis yra paprasta, kai viskas einasi gerai. Sėkmė yra tuomet, kada viskas griūna, o tu dar gali šypsotis. (Šri Šri Ravi Šankaras)
Radau kurtai supermamose. Patiko:
Aš tyli ir kukli. Išduosi - nužudysiu tyliai, atšvęsiu kukliai.....
Jei rimtai, tai:
Gražių kūnų - daug, gražių sielų - mažai.
Aš tyli ir kukli. Išduosi - nužudysiu tyliai, atšvęsiu kukliai.....

Jei rimtai, tai:
Gražių kūnų - daug, gražių sielų - mažai.
Ar norėtumėte sėkmės formulės? Ji visai paprasta. Padvigubinkite nesėkmių skaičių. (Tomas Dž. Vatsonas, IBM įkūrėjas)
Neieskok geresnio-ieskok savo!!!
Vyras išeina greitai, bet dažnai grįžta. Moteris ilgai galvoja prieš išeinant, bet išeina visam laikui...
Vyras išeina greitai, bet dažnai grįžta. Moteris ilgai galvoja prieš išeinant, bet išeina visam laikui...
"Aistra be proto yra tarsi burlaivis be vairininko, o protas be aistrų - tarsi karalius be pavaldinių" (D. Didro)
"Verta grieko" - tai vertė, ne visada patirto grieko.
Tomas Juška
Tomas Juška
Kuklumo stoka yra proto stoka. (Aleksanderis Popas)
Nusprendžiau tapti vyturiu ir atsikėliau anksčiau. Dabar aš pikta, neišsimiegojusi pelėda.
Aš kvėpuoju, o tai reiškia kad aš myliu. Aš myliu, o tai vadinas- aš gyvenu!
В. Высоцкий
Я дышу - и, значит, я люблю! Я люблю - и, значит, я живу!
В. Высоцкий
В. Высоцкий
Я дышу - и, значит, я люблю! Я люблю - и, значит, я живу!
В. Высоцкий