Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 07, 16:01)
Taigi aisku,kad ieina smile.gif ir ne viena diena,o nemazai menesiu smile.gif

konsultante sako neieina jums nei viena diena doh.gif

skambinaus i sodra tai raseiniu skyrius sako kad nepriklauso jau man skaiciuot kaip dukrai, o paskambinus trumpuoju nr, ten jau kaunas ar vilnius atsiliepe, tai sako kad priklauso. tai vel pasiskambinau i raseinius tai sake pirmadieni vel perduos savo vyriausiai kuri ten viska skaiciuoja ir tvirtina doh.gif

jei vel sakys kad negali man skaiciuot taip kaip dukrai, nes neieina jos vpa i dabartini skaiciuojama laikotarpi tai kur dar galiu kreiptis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute32: 07 gruodžio 2012 - 15:06
QUOTE(saulute32 @ 2012 12 07, 16:05)

skambinaus i sodra tai raseiniu skyrius sako kad nepriklauso jau man skaiciuot kaip dukrai, o paskambinus trumpuoju nr, ten jau kaunas ar vilnius atsiliepe, tai sako kad priklauso. tai vel pasiskambinau i raseinius tai sake pirmadieni vel perduos savo vyriausiai kuri ten viska skaiciuoja ir tvirtina doh.gif

jei vel sakys kad negali man skaiciuot taip kaip dukrai, nes neieina jos vpa i dabartini skaiciuojama laikotarpi tai kur dar galiu kreiptis? unsure.gif

I kito miesto sodra.Arba i sodros savo administracija.
Papildyta:
QUOTE(saulute32 @ 2012 12 07, 16:05)

Tegul jie ten nesvaigsta,kaip gali neieiti,jeigu skaiciuoja is paskutiniu 12 men,jusu dukrai 2 metai suejo birzeli,o i dekreta gruodi,tai tik 6 men praejo,o ne visi 12 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 07 gruodžio 2012 - 15:15
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 07, 16:16)
I kito miesto sodra.Arba i sodros savo administracija.
Papildyta:

Tegul jie ten nesvaigsta,kaip gali neieiti,jeigu skaiciuoja is paskutiniu 12 men,jusu dukrai 2 metai suejo birzeli,o i dekreta gruodi,tai tik 6 men praejo,o ne visi 12 men.

o kito miesto sodra gali perskaiciuoti? g.gif gal reiktu jau i kokio kauno ar vilniaus sodros kokius virsininkus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 12 07, 16:25)
o kito miesto sodra gali perskaiciuoti? g.gif gal reiktu jau i kokio kauno ar vilniaus sodros kokius virsininkus? g.gif

Manau gali,tik kad jau visi dokumentai jusu sodroj,tai gal koki prasyma reikes rasyti.
Bet jus galit laikotarpi jiems nurodyti pati,kad i ta laikotarpi ieina ir pirmo vaiko VOPA pinigeliai,todel turi skaiciuoti is to DU kaip ir pirmaj,nu bent jau man taip skaiciavo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 07, 16:41)
Manau gali,tik kad jau visi dokumentai jusu sodroj,tai gal koki prasyma reikes rasyti.
Bet jus galit laikotarpi jiems nurodyti pati,kad i ta laikotarpi ieina ir pirmo vaiko VOPA pinigeliai,todel turi skaiciuoti is to DU kaip ir pirmaj,nu bent jau man taip skaiciavo.

na ziuresiu ka pirmadieni man papasakos konsultante, sake paskambins, jei nepaskambins iki kokios 11 val tai pati skambinsiu, ir jei vel kalbes nesamones tai tada pati vaziuosiu su ta vyriausia kalbet doh.gif
Atsakyti
blink.gif kažkokios nesamonės aš viską gavau su trečia dukryte kaip ir su antra , trčiąjai gimus antroji buvo 1,8 mėn ...
tikrai važiuokit į akis kitaip kalbės nei telefonu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 12 07, 17:13)
blink.gif kažkokios nesamonės aš viską gavau su trečia dukryte kaip ir su antra , trčiąjai gimus antroji buvo 1,8 mėn ...
tikrai važiuokit į akis kitaip kalbės nei telefonu  4u.gif

kai gims antras, pirmajai bus 2,8m bet tai vistiek priklauso.
daba renkuos is ju psla visokiu istatymu istraukas kur parasyta kad priklauso, jei per telefona pirmadieni vel sakys kad nepriklauso, atsispauzdinsiu viska ir vesiuos pas juos, parodysiu kad ppaciu ju psl parasyta doh.gif
Atsakyti
Ziurekit iskilo klausimas..vakar isikalbejau su pazistama ji augina 3m berniuka ir beveik 4men mazyle..ji uz vpa gauna apie 300lt blink.gif blink.gif o kodel ne minimum 496? gal sodra blogai paskaiciavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenux:): 08 gruodžio 2012 - 10:25
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 12 08, 11:24)
Ziurekit iskilo klausimas..vakar isikalbejau su pazistama ji augina 3m berniuka ir beveik 4men mazyle..ji uz vpa gauna apie 300lt  blink.gif  blink.gif  o kodel ne minimum 496? gal sodra blogai paskaiciavo?

Ne uz pilna menesi gal gavo,nes si menesi dar is sodros per anksti.O praeita menesi gavo uz spali.Matomai spalio viduri isejo i VPA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 08 gruodžio 2012 - 11:06
o tai tas 496lt mokamas ir pirmais ir antrais metais? ar antras metais dar kazkiek mazeja?
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 12 09, 19:54)
o tai tas 496lt mokamas ir pirmais ir antrais metais? ar antras metais dar kazkiek mazeja?

Cia yra grindys,maziau ju nebuna.
Atsakyti
sveiki, norėjau paklausti, jei aš dirbu papildomai antraeilėse pareigose, kiek laiko aš juose turiu išdirbti, jog papildomas atlyginimas man būtų skaičiuojamas kaip išeisiu į dekretines. Kažkas sakė, jog turiu būti išdirbus 6 mėnesius, ar tai tiesa? nes man dekretinės prieina kai būsiu išdirbus 5 mėnesius?
Atsakyti