Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 06, 12:28)
Cia jums geriau sodroj klausti.
Papildyta:

Ne,nes tai pasalpa,o ne pajamos.
Papildyta:

Na kiek zinau,jeigu istoji i birza,vadinasi tau reikia darbo,todel neziuri ar vaikui savaite,menuo ar metai,nenori dirbti,sedek su vaiku namie,kai atsiras noras ieskotis darbo,tada stok i birza.Aisku dar ir nuo konsultantes priklauso daug ka.

Tai va 4u.gif jau geriau i ligoniu kasas ir ramia galva sedi namie lotuliukas.gif o jolantuk kalbejom apie ismokas tarkim +- 3600 i rankas tai kaip apskaiciuoti ta ismoka?su 40 procentu?
Atsakyti
Pasikartosiu blush2.gif
Kokį rašyti NPD, jei čia trečias vaikelis,bet pirmi du vaikai jau suaugę? Tai žymėti kaip 1vaiką,taip? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 12 06, 12:30)
Tai va  4u.gif  jau geriau i ligoniu kasas ir ramia galva sedi namie  lotuliukas.gif  o jolantuk kalbejom apie ismokas tarkim +- 3600 i rankas tai kaip apskaiciuoti ta ismoka?su 40 procentu?

1500 kazkur iseina.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 06, 12:32)
1500 kazkur iseina.

Dar mokescius nuskaiciuos kazkokius,ar jau tiek turetumem gauti?
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 12 06, 12:30)
Tai va  4u.gif  jau geriau i ligoniu kasas ir ramia galva sedi namie  lotuliukas.gif  o jolantuk kalbejom apie ismokas tarkim +- 3600 i rankas tai kaip apskaiciuoti ta ismoka?su 40 procentu?

Nebūtinai namie sėdėti, galima ir rizikuoti. Bet kuriuo atveju jei ir išmes tik pusę metų negalėsite eiti į biržą. O kadangi ar šiaip ar taip sėdėsite namie nieko neprarasite, o draustumas išliks, jei nueisite į ligonių kasas.
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 12 06, 15:20)
Nebūtinai namie sėdėti, galima ir rizikuoti. Bet kuriuo atveju jei ir išmes tik pusę metų negalėsite eiti į biržą. O kadangi ar šiaip ar taip sėdėsite namie nieko neprarasite, o draustumas išliks, jei nueisite į ligonių kasas.

O kaip del pinigeliu?dabar moketu ta zinau,o jei ismestu po 6 men stociau,vel gauciau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenux:): 06 gruodžio 2012 - 14:26
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 12 06, 15:26)
O kaip del pinigeliu?dabar moketu ta zinau,o jei ismestu po 6 men stociau,vel gauciau?

Jei užteks stažo turėtumėt gauti.
Atsakyti
[quote=Smiltele82,2012 12 06, 15:29]
tai jei po geru metu stosiu panasus stazas ir bus..tai gal verta pamastyti dabar g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Jelenux:),2012 12 06, 15:35]
[quote=Smiltele82,2012 12 06, 15:29]
tai jei po geru metu stosiu panasus stazas ir bus..tai gal verta pamastyti dabar g.gif bigsmile.gif
[/quote]

Jei po metų neturėsit kur palikti vaiko situacija niekuom nesikeičia. Aš asmeniškai eičiau dabar. Tik vaikiuko ten geriau nevežioti, nes kartais tenka laaabai ilgai užtrukti.
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 12 06, 15:38)
Jei po metų neturėsit kur palikti vaiko situacija niekuom nesikeičia. Aš asmeniškai eičiau dabar. Tik vaikiuko ten geriau nevežioti, nes kartais tenka laaabai ilgai užtrukti.

Mes rusejo 1 diena jau i darzeli einam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 11 29, 16:30)
Mano draugė išdirbs iki antrojo dekreto tik 6 mėn., bet kai skambino į Sodrą - sakė kad nebūtinai skaičiuos kaip pirmajam, nes mano draugei būtų palankesnis var. šitie išdirbti 6 mėn. ir kiti 6 mėn. iš buvusios pašalpos - sakė ir taip gali skaičiuoti. Bet ji dar parašė į Sodrą raštišką užklausimą, tik gal koks mėnuo negauna atsakymo.
Tai 100% negaliu taip teigti, kol nėra raštiško įrodymo, o tik telefoninis atsakymas.

Gavo mano draugė raštišką atsakymą iš Sodros, tai dabar galiu tikrai patvirtinti, kad tikrai gali apskaičiuoti pašalpą iš buvusios pašalpos 4u.gif , jei taip mamai palankiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 12 06, 20:58)
Gavo mano draugė raštišką atsakymą iš Sodros, tai dabar galiu tikrai patvirtinti, kad tikrai gali apskaičiuoti pašalpą iš buvusios pašalpos  4u.gif , jei taip mamai palankiau smile.gif

Sveikos, noriu paklausk kaip skaiciuojama is pasalpos? ar pasalpa tiesiog automatiskai paskiriama tokia pati kaip su pirmu vaikeliu, ar skaiciuojama nuo tu 70 ir 40 %? ar skaiciuoja nuo to antlyginimo kuris buvo pries pirmaji?
Atsakyti