QUOTE(samantila @ 2012 12 04, 18:02)
Sveiki
iškilo klausimukų
šiuo metu esu su dukrytėm motinystės atost. mažąjai susėjo lapkričio 8d. 1 metukas, darbe ir sodroje rašiau kad einu dviem metams ..dabar pinigėliai labai sumažėjo , o ir esu jau bedarbė
Tai va galvojam, kad tėvelis galėtų išeiti vietoj manęs į vaiko priež atost. Kaip suprantu jis parašo sodroje prašymą, kad eina vietoj manęs.
* Ar vyrui nukenčia bent kiek alga ar gaus taip pat kaip iki šiol ir dar plius tuos 40 % nuo algos
**Ar yra kažkokios lubos jai alga pas jį vierš 2000 lt ar ji nesumažės ?
va kas mums svarbiausia ar nenukentės alga ir jos priedai jam išėjus į vaiko priežiūros atost. o aš kaip suprantu galiu prasitestiki 3 m ir į Darbo biržą noriu stoju noriu nestoju dar
tikiuosi aiškiai išdėsčiau
iš anksto dėkoku
1. Vyrui niekur nereikia eiti,jis ir toliau sau dirbs,tik sodroj jus jam perleisit pasalpos gavima.
2. Nieks nenukencia,tik sodros pasalpa turi "lubas".
3.Alga nesumazes.
4. Jums i darbo birza geriau stoti,jeigu esat jau bedarbe,tada gaudinesit bedarbio pasalpa,o prasitesti VPA jums gi nera kur,nes nera darbdavio.Galit tiesiog su lygoniu kasa susitvarkyti ir busit drausta,jeigu nenorit i birza eiti.
Papildyta:
QUOTE(Insa @ 2012 12 04, 18:07)
nu taip aš suprantu,pasiskambinau į Sodrą- pasirodo taip, toks fintas įmanomas
nu ir kuo čia LT bloga gyvent? čia pasaka!
Joks cia fintas,kaip ir mama,kuri eina antrais metais dirbti ir gauna is sodros pasalpa,ji irgi ne VPA bus,o dirbs ir gaudines pasalpa,tas pats ir teciams.