laba diena,
noreciau placiau suzinoti: dekretui gauti turiu per 24 men isdirbta 12 men ir 17 dienu staza, siuo metu keli menesiai dirbu pagal verslo liudijima, kad gauciau motinystes pasalpa paaiskino sodroje kad turiu isidarbinti kokioje nors imoneje, kad buciau socialiai drausta kol iseisiu i motinystes atostogas. kaip cia viskas yra?
QUOTE(^^Taupi mamyte^^ @ 2012 11 04, 16:21)
laba diena,
noreciau placiau suzinoti: dekretui gauti turiu per 24 men isdirbta 12 men ir 17 dienu staza, siuo metu keli menesiai dirbu pagal verslo liudijima, kad gauciau motinystes pasalpa paaiskino sodroje kad turiu isidarbinti kokioje nors imoneje, kad buciau socialiai drausta kol iseisiu i motinystes atostogas. kaip cia viskas yra?
Taip,jums reikia isidarbint,kad jus galetumete iseiti i visas atostogas.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 04, 16:41)
kaip tai paaiskinti darbdaviui, kazkaip itartinai atrodo jiems :ax:man paaiskino sodroje jog uztenka viena diena isidarbinti kol iseinu i motinystes atostogas
QUOTE(^^Taupi mamyte^^ @ 2012 11 04, 16:43)
kaip tai paaiskinti darbdaviui, kazkaip itartinai atrodo jiems :ax:man paaiskino sodroje jog uztenka viena diena isidarbinti kol iseinu i motinystes atostogas
Paaiskinti taip,kad jums reikia isidarbinti,kad gaudineti pasalpas is sodros.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 04, 16:51)
Paaiskinti taip,kad jums reikia isidarbinti,kad gaudineti pasalpas is sodros.
bijo, galbut del E.Jackaites istorijos, kuo tai motyvuoti yra istatymas, kuriame aiskiai turi buti tai isdestyta.
QUOTE(^^Taupi mamyte^^ @ 2012 11 04, 15:55)
bijo, galbut del E.Jackaites istorijos, kuo tai motyvuoti yra istatymas, kuriame aiskiai turi buti tai isdestyta.
taip, daug kas bijo, cia jau nieko nepadarysit, arba pasiseks surast darbdavi ar ne, deja. bet ir siaip konsultante manau gali pasiulyti isidarbinti dienai, o po to kokia patikra gali ir prikibti. nieks cia nezino, kada jie ir ka nuspres tikrint.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 04, 17:41)
laba diena. as turiu toki klausimeli. jei man i dekreta liepos men, o darbo sutartis baigiasi geguzes 31 d, tai man irgi reikia isidarbint pries visas atostogas? as zalia situose reikaluose
QUOTE(jurgita112 @ 2012 11 02, 01:55)
Vaje kaip dėkui už informaciją
Labai aktuali man info. Ačiū.
Belieka tik sekti įstatymus, kad iki to laiko, kol reikės naudotis soc.garantijomis, niekas nepasikeistų į blogą.
QUOTE(Murčikas @ 2012 11 04, 17:05)
taip, daug kas bijo, cia jau nieko nepadarysit, arba pasiseks surast darbdavi ar ne, deja. bet ir siaip konsultante manau gali pasiulyti isidarbinti dienai, o po to kokia patikra gali ir prikibti. nieks cia nezino, kada jie ir ka nuspres tikrint.
Tai kad pasalpa skaiciuojama ne is to laikotarpio kai isidarbinsit,o is paskutiniu 12 men,tai ko cia bijoti.
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2012 11 04, 17:13)
laba diena. as turiu toki klausimeli. jei man i dekreta liepos men, o darbo sutartis baigiasi geguzes 31 d, tai man irgi reikia isidarbint pries visas atostogas? as zalia situose reikaluose
Jusu isejimo terminas prasites menesi po dekreto,tik pazyma atneskit,kad esat nescia.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 04, 18:06)
Tai kad pasalpa skaiciuojama ne is to laikotarpio kai isidarbinsit,o is paskutiniu 12 men,tai ko cia bijoti.
o kaip paaiskinti darbdaviui? bandziau bet nepavyko, rytoj sekantis bandymas
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 04, 19:06)
Jusu isejimo terminas prasites menesi po dekreto,tik pazyma atneskit,kad esat nescia.
nelabai supratau. reiktu suprast, kad manes neatleis ar kaip? mane domina ar gausiu motinyste pasalpa (imciau vieniems metams), nes juk nebus darbdavio mane isleidziancio i dekreta
QUOTE(^^Taupi mamyte^^ @ 2012 11 04, 18:25)
o kaip paaiskinti darbdaviui? bandziau bet nepavyko, rytoj sekantis bandymas
Tai gal ne del to nenori,o tiesiog zino,kad jeigu priims i darba nescia,tai jai bus garantijos,nes jis negales jusu atleisti is darbo,kai grisit po VPA.