Idomu pasidare drauge stovejo darbo birzoi susirado darba ir per tam skirta laika neinformavo birzos padirbo labai trumpai apie menesi laiko ir isejo is darbo atgal uzsiregistruoti i birza neprieme kadangi buvo isbraukta pasake tik po 6 men. gales registruotis birzoi. Soc. pasalpos per ta laika negavo nes neregistruota birzoi.Ji irgi augina vaika vaikui tada buvo apie 4 metukus. Bet cia paskaiciau dabar kad soc. pasalpa vistiek turejo gauti?
Idomu pasidare drauge stovejo darbo birzoi susirado darba ir per tam skirta laika neinformavo birzos padirbo labai trumpai apie menesi laiko ir isejo is darbo atgal uzsiregistruoti i birza neprieme kadangi buvo isbraukta pasake tik po 6 men. gales registruotis birzoi. Soc. pasalpos per ta laika negavo nes neregistruota birzoi.Ji irgi augina vaika vaikui tada buvo apie 4 metukus. Bet cia paskaiciau dabar kad soc. pasalpa vistiek turejo gauti?
Norejau pasiteirauti, ar dekreto pinigelius irgi galima pasirinkti, pagal koki varianta moketi (pvz. kaip uz pirma vaika)? Nes motinystes atostogas tikrai zinau, kad galima, o kaip su dekreto pinigeliais?
Norejau pasiteirauti, ar dekreto pinigelius irgi galima pasirinkti, pagal koki varianta moketi (pvz. kaip uz pirma vaika)?
Nes motinystes atostogas tikrai zinau, kad galima, o kaip su dekreto pinigeliais?
net, jei as buvau grizus i darba ( nuo 2012 07 15), dekretas bus gruodzio men.? tik tas mano grizimas, beveik nuolatinis biuliotenis yra.. tai dukra serga, tai man nestumo komplikacijos - ligonine..
net, jei as buvau grizus i darba ( nuo 2012 07 15), dekretas bus gruodzio men.? tik tas mano grizimas, beveik nuolatinis biuliotenis yra.. tai dukra serga, tai man nestumo komplikacijos - ligonine..
Gal kas galėsite padėti. Esu dekrete nuo 2012.10.05. Planuoju išeiti 2m atostogų. 1metus aš gaunu 70proc. 2m norėčiau, kad tėtis gautų 40proc, bet tuo pačiu eitų į darbą, o aš toliau likčiau atostogose neapmokamai.
Tačiau tėtis yra valstybės tarnautojas, pareigūnas. Ir girdėjau, kad valstybės tarnautojams pašalpas moka ne Sodra.
Ar galės būti įgyvendintas mano norimas variantas? Ar galės tėtis turėti 1mėnesį laisvų dienų už kurias apmoka 100proc kol vaikui sueis 1 mėnuo?
Kur kreiptis tėčiui dėl to mėnesio? Kur kreiptis tėčiui dėl antrųjų metų?