QUOTE(Blacbery @ 2012 10 17, 13:30)
Laba
Vakar isejau i dekreta (galimai). daktare neisdave nei dokumento jokio ir pan. tai suprantu, kad tiesiogiai jie su sodra ten bendrauja...o kokie mano tolimesni veiksmai(reikia vykt i sodra ar kaip ka daryt?)
https://gyventojai.s.../pub/Login.jspx
per cia galit prisijungti ir uzpildyti sodraj prasyma,tik paskambinkit i darba,kad jie irgi uzpildytu tam tikra forma sodraj.
Papildyta:
QUOTE(saulute32 @ 2012 10 17, 15:13)
manau kad reikia, turit parasyt prasyma del ismoku ir norodyt savo sask nr kur pervesti pinigus, jie gi nezino to
bet kiek zinau tai kazkaip ir internetu galima viska uzpildyt ir elektroniniu budu pateikti viska, gal per EGAS sistema
o dabar mano klausimas:
gruodzio pradzioj iseinu i dekreta. lapkricio pradzioj ketinu isidarbinti. tai nesvarbu ar dirbsiu pilnu etatu ar 0,5 etato vistiek man skaiciuos palankesni varianta (palankesnis man butu kad skaiciuotu is darbo uzmokescio kaip ir pirmam vaikui) pasalpoms gauti, taip? gmdysiu vasari, o dukrai 3m sueis tik birzeli. siuo metu stoviu darbo birzoj, gaunu bedarbio pasalpa.
Nesvarbu kokiu etatu dirbsit,skaiciuos is to DU kaip ir pirmam.
Papildyta:
QUOTE(Efese @ 2012 10 17, 17:47)
Sveiki,
Norėjau paklausti, prieš kiek laiko vyras turi pranešti darbovietei, kad planuoja išeiti mėnesiui tėvystės atostogų?
Pagal istatymus tai per 2 sav,bet gali susitarti ir kai jus pagimdisit,nuvaziuot i darba ir parasyt prasyma.