Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(Aushrita @ 2012 10 03, 22:33)
Paklausiu ne i tema truputi,kodel perleidziat vyrui ta pasalpa? Tiesiog domiuosi galimybem ivairiom,ka tai duoda?  4u.gif Jus skaitysites vistiek vpa juk ar ne?

perleidziu nes vyro vidurikis algos yra didesnis nei mano smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Blacbery @ 2012 10 17, 13:30)
Laba  4u.gif
Vakar isejau i dekreta (galimai). daktare neisdave nei dokumento jokio ir pan. tai suprantu, kad tiesiogiai jie su sodra ten bendrauja...o kokie mano tolimesni veiksmai(reikia vykt i sodra ar kaip ka daryt?)  blush2.gif  g.gif

https://gyventojai.s.../pub/Login.jspx
per cia galit prisijungti ir uzpildyti sodraj prasyma,tik paskambinkit i darba,kad jie irgi uzpildytu tam tikra forma sodraj.
Papildyta:
QUOTE(saulute32 @ 2012 10 17, 15:13)
manau kad reikia, turit parasyt prasyma del ismoku ir norodyt savo sask nr kur pervesti pinigus, jie gi nezino to biggrin.gif bet kiek zinau tai kazkaip ir internetu galima viska uzpildyt ir elektroniniu budu pateikti viska, gal per EGAS sistema g.gif

o dabar mano klausimas:
gruodzio pradzioj iseinu i dekreta. lapkricio pradzioj ketinu isidarbinti. tai nesvarbu ar dirbsiu pilnu etatu ar 0,5 etato vistiek man skaiciuos palankesni varianta (palankesnis man butu kad skaiciuotu is darbo uzmokescio kaip ir pirmam vaikui) pasalpoms gauti, taip? gmdysiu vasari, o dukrai 3m sueis tik birzeli. siuo metu stoviu darbo birzoj, gaunu bedarbio pasalpa.

Nesvarbu kokiu etatu dirbsit,skaiciuos is to DU kaip ir pirmam.
Papildyta:
QUOTE(Efese @ 2012 10 17, 17:47)
Sveiki,
Norėjau paklausti, prieš kiek laiko vyras turi pranešti darbovietei, kad planuoja išeiti mėnesiui tėvystės atostogų?  ax.gif

Pagal istatymus tai per 2 sav,bet gali susitarti ir kai jus pagimdisit,nuvaziuot i darba ir parasyt prasyma.
Atsakyti
Labas. gal kas žinot, jei pildžiau prašymą dėl nėštumo ir gimdymo atostogų internetu ir šiandien gavau atsakymą, kuriame nurodyta suma, kurią man išmokės. Ar nuo tos nurodytos sumos dar nuskaičiuos mokesčius, ar ten suma jau viską atskaičiavus pateikiama? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2012 10 17, 20:53)
Labas. gal kas žinot, jei pildžiau prašymą dėl nėštumo ir gimdymo atostogų internetu ir šiandien gavau atsakymą, kuriame nurodyta suma, kurią man išmokės. Ar nuo tos nurodytos sumos dar nuskaičiuos mokesčius, ar ten suma jau viską atskaičiavus pateikiama?  4u.gif

Dar atskaiciuos mokescius.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 17, 19:54)
Dar atskaiciuos mokescius.

o kokį maždaug proc atskaičiuoja? Nes man kažko mažai gaunasi. Dabar paskaičiuota suma yra maždaug tokia, o gal šiek tiek mažesnė nei kad gaučiau atlyginimą, o jei dar nuskaičiuos mokesčius tai iš vis mažai gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2012 10 17, 21:04)
o kokį maždaug proc atskaičiuoja? Nes man kažko mažai gaunasi. Dabar paskaičiuota suma yra maždaug tokia, o gal šiek tiek mažesnė nei kad gaučiau atlyginimą, o jei dar nuskaičiuos mokesčius tai iš vis mažai gausis g.gif

Dabar priskaiciuota tiek kiek gaudavot atlyginimo i rankas?
Nes kiek zinau,tai atsiuncia suma su neatskaiciuotais mokesciais.Bent jau man del VPA paskaiciavimo taip buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 17 spalio 2012 - 20:49
QUOTE(Joliuke @ 2012 10 17, 20:04)

Paziurekit po lentele turi buti parasyta kad mokiejimo diena bus isskaiciuoti mokiesciai Tai reiskias kad bus isskaiciuota 15 proc. pajamu mokiestis ir sodrai gal 6 proc. bijau pamieloti. Jums gal mazai atrodo nes skaiciuojama pasalpa tik uz darbo dienas o gruodis turi labai mazai dienu tik 18 (darbo dienu) ir pvz man jai paliginti spali ir gruodi tai skirtumas virs 600lt
Atsakyti
NESUPRANTU, MAN NIEKAS TEN NESIPILDO mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Blacbery @ 2012 10 18, 15:07)
NESUPRANTU, MAN NIEKAS TEN NESIPILDO  mastau.gif  mastau.gif

Kas butent nesipildo?
Radot prasyma motinystes pasalpai?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 18, 14:08)
Kas butent nesipildo?
Radot prasyma motinystes pasalpai?

jo radau, ten nurodo uzpildyt laukus papildomus, bet man niekas nei rasosi nieko schmoll.gif g.gif doh.gif
Klaida: Gyvenamosios vietos savivaldybės kodas ir pavadinimas turi būti užpildyti. Šie laukai pildomi "Nustatymų" puslapyje.
Klaida: Adresas turi būti užpildytas. Šis laukas pildomas "Nustatymų" puslapyje.
Klaida: Reikia pasirinkti sąskaitos numerį. Jeigu sąskaita čia nenurodyta, tai ją reikia įrašyti „Nustatymų“ puslapyje.
nurodo kur klaidos, bet uzpildyt neleidzia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blacbery: 18 spalio 2012 - 14:19
QUOTE(Blacbery @ 2012 10 18, 15:13)
jo radau, ten nurodo uzpildyt laukus papildomus, bet man niekas nei rasosi nieko schmoll.gif  g.gif  doh.gif

Nustatymuose uzpildykit savo duomenys,jums turbut neduoda irasyti saskaitos numerio,adreso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 18 spalio 2012 - 14:19
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 18, 14:19)
Nustatymuose uzpildykit savo duomenys,jums turbut neduoda irasyti saskaitos numerio,adreso.

ziopla visiskai doh.gif nzinau, pateikiau, bet kazkokis grybas gavosi lotuliukas.gif nu ziuresim, klaidu nebemete. doh.gif
o jie ten pataiso jei kas blogai?, nes del NDP ten man biski grybas, bet bele ka nuspaudziau lotuliukas.gif
Atsakyti