Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėn. kūdikėlio dienos meniu

QUOTE(Lauksve @ 2014 02 02, 23:18)
Mes davem eriuko o paskui triusiena

Dėkui, o kai jau ragauja mėsą, tai kasdien duodate ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalli @ 2014 02 03, 18:14)
Dėkui, o kai jau ragauja mėsą, tai kasdien duodate ar ne?  ax.gif

Raso, kad gerai yra padaryti per savaite vienos ar dvieju dienu pertrauka nuo mesytes. Tai mes taip ir darome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauksve @ 2013 11 27, 00:16)
Sveikos!
Mums greitai bus 6 men. Neseniai pradejome valgyti darzoviu kosyte. Taciau labai kieteja viduriukai...sad.gif
Mamos ka jus darote? Greiciausiai tai nuo bulves.. Stengiuosi jos neduoti. Bet ar gerai tada nebeduoti bulvytes?.. Dekui!!!

Man padėjo kai pradėjau duoti kartais džiovintų slyvų tyrelės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2014 02 15, 10:40)
Man padėjo kai pradėjau duoti kartais džiovintų slyvų tyrelės mirksiukas.gif

O tu dar viena karta i diena kruopienes duodi ? as galvoju jau ivesti antra karta g.gif Bet biski g.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2013 04 21, 09:56)
Mums pediatre sake, kad duoti tiek gramu, kiek menesiu. Pvz. 6 men- 60gr koses ir tiek pat mililitru sulciu t.y 60,7men- 70ml koses ir 70 ml sulciu ir t.t., bet as duodu 100 ml, man atrodo mazai tas 60-70 ml  blush2.gif na, lyg ir uztenka maniskiui tiek  rolleyes.gif

As ir laikausi sito patarimo, apskritai kiek nete maciau laidu su zymiais pediatrais, geriau veliau ivedinet maista, nei anksciau.

Bet vel gi kiekviena mamyte jaucia kaip jos vaikams geriausia.
Atsakyti
Kiek laiko verdate jautieną? kur skaitau vis skirtingai... jau pasimečiau doh.gif
Atsakyti
Sveikute as pradejaunuo 5.5 primaitinti tai buvo bulvyte su mano pienuku o daba meniu mazdaug toks

apie9val MP
12val kosyte uzpilama vandeniu
14val MP
16-30val kosyte darzoviu buvo tik bulve daba jau bulve+kalafioras
apie 18val MP
20val MP
22val MP
nelabai ziuriu kiek ml suvalgo is akies tai kosytes gal apie 150ml, darzovienes apie80ml biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiuniaX: 22 vasario 2014 - 22:12
Aplamai tai daug ir yvairiu nuomoniu raso 6-8men reik 3papildomus patiekalus duoti smile.gif as vadovaujuos savo nuoziura daba du veliau trys bus jokiu sulciu neduodu geria tik mano piena paskui vanduo +arbata bus o kiekiai tai ir darzoviene sotesne tai maziau suvalgo kosytes daugiau jis mano pienuko 150ml per karta isgeria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2013 12 28, 21:10)
beja sako kad savo pieno pilti i kose gali o jus sakot kad ne koks derinys bet cia tik nuomones issirenki kas tinka tavo vaikui tai tiek auga kuo sveikiausias berniukas guvus linksmas

7. Kūdikis, pratinamas prie naujo patiekalo, dar nesuvalgo viso jam reikiamo maisto kiekio. Todėl, kad mažylis pasijustų sotus, dar turi būti pamaitintas motinos pienu arba pieno mišiniu.

tai ne nuomonės, o chemija, pienas stabdo geležies pasisavinimą, tas pats galioja ir suaugusiems, pienas stabdo, vitaminas c skatina pasisavinimą. Kaip susitvarkyti su tuo pratinant, pradžioje, jau kitas klausimas ...
Atsakyti
Jau beveik šeši mėnesiai berniukui.
Pietums gauna daržovienės, kuri yra iš bulvės ir kaitalioju priedus - morka, kalafijoras, špinatai, buvo dar brokolis, bet man rodos nuo jo šiek tiek pabėrė, tai neduodu kol kas. Pavakariams būna obuolio tyrėlė irgi mano gamybos. Atsigerti sulčių. Viską labai mėgsta. Tuoj pradėsiu duoti pusryčiams košes ir jogurtus. Tiesa gal žinot ar gerai vakare duoti obuolį? Nes, girdėjau, vaisius geriau valgyti pirmoj dienos pusėj
Atsakyti
Na, man gydytoja sakė, kad saldūs dalykai pirmos dienos pusėj
Atsakyti
Hm na ryte jis gaus košės pusryčiams, pietums tyrelė su sultimis, vakare mišinys kelis kartus ir vaisiams ryte vietos nelieka g.gif
Dar beje į tyrelę įmaišau kanapių sėklų arba alyvuogių aliejaus, ir mąstau reikės kanapių sėklų pamėgint duoti kai pradės grūdus vartot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo khaleesi: 23 kovo 2014 - 15:06