QUOTE(marvaida @ 2013 01 21, 22:30)
Sveikos, mamytes. mano mergytei jau 6.5 menesiuko. iki 5 menesiuko maitinau tik savo pienu. nuo 5men ir 1sav. pradejom ragauti darzovienes ir obuoliuko. Dabar jau ir kruopu kosytes skanaujam. Man tik toks klausimas iskilo, ar jums , mamytes, kurios maitinot savo pienu, netruksta pienuko, t. y. jo nesumazejo pradejus ivesti kieta maista??? man pieno krizes budavo kas menesi ir trukdavo apie savaita, bet pradejus primaitinti, jo visai sumazejo. Keliusi nakti maitinti dazniau, kad pienukas gamintusi, bet kazkaip pieno apatraciukas "miega", bijau, kad pienuko visai neliks, o noreciau tempt bent iki metu:) Gal kam yra panasi situacija, atsiliepkite:)
Man buvo panašiai,įvedus antrą maitinimą pastebėjau kad pienuko kažkiek mažiau, kartais jau iš abiejų krūtų tekdavo maitint.
Labai išsigandau ir belaviruojant kaip čia išvengus pienuko trūkumo savaime kažkaip įsivedėme tokį režimą: ryte kruopų košė, paskui du maitinimai MP(vienas iš vienos krūties, kitas iš kitos), paskui daržovienė (gaunasi kažkur apie 16val), tada vėl du maitinimai MP, antras būna jau vakare, prieš miegą, ir naktį dar du maitinimai(antras dažniausiai jau būna anksti ryte).
Prieš tai niekada nesilaikiau jokių režimų maitinant MP-kada nori tada valgo ir kiek nori, esu įsitikinusi kad kuo dažniau glausi ir maitinsi, tuo daugiau pienuko gaminsis. Bet dabar, laikantis tos mano jau minėtos tvarkos nebepastebiu kad trūktų
Gal tai sutapimas ar tas trūkumas tebuvo laikinas, nežinau, bet pabandykit kažką panašaus, gal padės