O mano aplinkoje priešingai - ne vienas su skrandžio bėdomis (aš irgi tame tarpe), tik kol buvom vaikai, atrodė, kad visi esame sveiki, juk nekalba vaikai apie tokius dalykus, o štai dabar, kartais kai atvirai pakalbam su vienu ar kitu artimu draugu, tai paaiškėja, kad visi turėjom panašių bėdų ir tik tada kai patys sąmoningai pradėjom tvarkyti savo mitybą, sveikata taip pat ženkliai pagerėjo. Aš norėčiau, kad mano vaikams nereiktų to daryti, kad nereiktų savo sveikata mokėti ir taisyti esminias tėvų padarytas klaidas.
Pradejau ir as virti koses, gydytoja atsizvelgiant i metu laika, butent pasiule nuo ju ir pradet. Verdu mamuko koses, nes paskaicius uzpilamu kosiu sudeti, net nupurto. Bet su valgymu stringam.. Pora saukstu ir skaitos pavalges, nenori, neskanu... ragavom avizu, kukuruzu.. judam toliau..
Pradejau ir as virti koses, gydytoja atsizvelgiant i metu laika, butent pasiule nuo ju ir pradet. Verdu mamuko koses, nes paskaicius uzpilamu kosiu sudeti, net nupurto. Bet su valgymu stringam.. Pora saukstu ir skaitos pavalges, nenori, neskanu... ragavom avizu, kukuruzu.. judam toliau..
Nuo kokios košės pradėjote? Mums patarė nuo grikių. Po to įvesti avižas. Aš tikėjausi, kad pradėsim nuo bulvės, morkos, bet pasirodo, kad ima pagal priaugtą svorį, jei ten tiek ir tiek % priauga - tai nuo grūdinių pradėti...