Įkraunama...
Įkraunama...

Įsimylėjau Tatrus, arba nebandykite to pakartot

QUOTE(Jurzole @ 2012 09 25, 15:16)

Ir dar - BUTINA kalnu batus pranesioti, pries einant i kalnus. Ir ne tik ant lygiu taku, bet ir ant kalniuko kokio aukstyn-zemyn pasivaikscioti.

mano batai su aukštais aulais ir lygumų keliukais aš su jais galiu paeit tik visiškai atsirišus ir atsilaisvinus aulus, nes pjauna čiurną neįmanomai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2012 09 25, 15:44)
mano batai su aukštais aulais ir lygumų keliukais aš su jais galiu paeit tik visiškai atsirišus ir atsilaisvinus aulus, nes pjauna čiurną neįmanomai  doh.gif

Tai va del to ir sakoma, kad nereikia pirkti per daug rimtu kalnu batu - daznai uztenka lengvesniu, bet patogesniu.

Bet gal jau reik baigt cia apie batus... visai reportaza uztvindysim blush2.gif
Atsakyti

** Turejau omeny, kiek laiko uztrunka pacios perejos iveikimas (to zemelapyje neparasyta) - tuo grandiniu ruozu nuo papedes iki virsaus uzlipti?

g.gif Sunku ivertint.., bet ne daugiau nei kitur smile.gif Sakykim taip: Rysy is Lenkijos puses tai labai daug ir sunku, o visur kitur gal panasiai.., jei ejai bet kuria, tai supranti.., nors man kazkodel atrodo, kad Prielom isvis nesunki buvo.. wink.gif

Papildyta:
QUOTE(CESARIA @ 2012 09 25, 15:22)
Stopkaime, sorry kad šioj temoj apie batus  ax.gif

I sveikata drinks_cheers.gif
Atsakyti

Ir dar - BUTINA kalnu batus pranesioti, pries einant i kalnus. Ir ne tik ant lygiu taku, bet ir ant kalniuko kokio aukstyn-zemyn pasivaikscioti.

drinks_cheers.gif Tiesa tiesa, man pavyzdžiui atsiranda bėdų būtent žemyn lipant, jei pirštai ir nesiremia į bato priekį, tai pradeda trint nelabai tinkami batai. Po miestą tai tąsytum kiek tik nori.

Va mano išbandytos trasos Alpėse nebuvo miškingos, nors šiaip takeliais nesiskųsčiau, bet tikrai daug į perėjas lipdavom, o ten jau akmenynai. O kai užklupo lietus, tada tai prasidėjo nesmagumai. Eini žemyn šalia skardžio ir jauti kaip purvas iš po kojų slysta, na tikrai baisoka. O galiausiai, užlipus ant vieno kiek pasvirusio šlapio akmens, plojaus ant nugaros. Tada džiaugiausi, kad su kuprine buvau. Nu bet šitaip juk ir Tatruose gali slydinėti, jei palytų. Tada dar sniegas, į viršų lipt dar nieko, va žemyn... doh.gif Žodžiu, vieni nuotykiai, kaip bepažiūrėsi.
Atsakyti
Vau kaip gražu bigsmile.gif ačiū labai stopkaime thumbup.gif
Atsakyti
Stopkaime, neturit sąžinės. Viens du ir baigta. Taip smagiai skaitės + vaizdai iš kalnų - visą žiemą galima gėrėtis, o čia pabaiga bac ir apie batus (juokauju). Ačiū už pasakojimą 4u.gif Šauni kelionė. Kažkaip priminė tą švento Jokūbo kelią. Tikriausiai ne taip svarbu kuriuosna kalnuosna eiti savęs ieškoti.
Atsakyti
Dideliausias dėkui už reportažą 4u.gif Tiek nuotykių patirta, pasirodo ne be reikalo mes ten plepesiuose pergyvenom dėl tavęs, bet smagu, kad viskas okey. Kojos tikiuosi jau sugijo mirksiukas.gif
Dėl kalnų batų, tai būtent Tatrai man viską sustatė į vietas, nes mano mylimukai-kedukai ten ir liko verysad.gif
Pavydžiu Rysy , nors ką ten Rysy kalnų jau taip noooooriu ir dar dėkui už patarimą iš kurios pusės ten kabarotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 09 25, 17:46)
Stopkaime, neturit sąžinės. Viens du ir baigta. Taip smagiai skaitės + vaizdai iš kalnų - visą žiemą galima gėrėtis, o čia pabaiga bac ir apie batus (juokauju). Ačiū už pasakojimą  4u.gif  Šauni kelionė. Kažkaip priminė tą švento Jokūbo kelią. Tikriausiai ne taip svarbu kuriuosna kalnuosna eiti savęs ieškoti.

Aciu smile.gif, tik zinai, cia specialiai taip, gal nieko neizeisiu, bet as nesuprantu tu kurie reportazus pusmeti trupina, mano nuomone jei keli tai keli, jei ne tai ne.., dazniausiai tu kurie dalimis trupina su ilgomis pertraukomis, as taip ir nepabaigiu skaityt ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Ingel @ 2012 09 25, 19:25)
Kojos tikiuosi jau sugijo mirksiukas.gif

Tiesa pasakius dar galima suprast kur zaizdos buvo, tik jau nebeskauda wink.gif
Atsakyti
Stopkaime, jungiuosi prie padėkų ir aš. Prie norinčių sugrįžti į Tatrus irgi. Iš kalninių maršrutų neesu ėjus tik nuo Zelene pleso per Kopske sedlo, tačiau nemažai vaizdų Tavo nuotraukose mačiau pirmąkart - nuoširdžiai pavydžiu tokių gražių orų.

Beje, tikrai supavydėjau ir kelionės be kompanijos; matyt, ir man jau randasi poreikis nusigauti į tą "jausmų ir vidinių galimybių pasaulį" smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2012 09 26, 14:03)
Stopkaime, jungiuosi prie padėkų ir aš. Prie norinčių sugrįžti į Tatrus irgi. Iš kalninių maršrutų neesu ėjus tik nuo Zelene pleso per Kopske sedlo, tačiau nemažai vaizdų Tavo nuotraukose mačiau pirmąkart - nuoširdžiai pavydžiu tokių gražių orų.

Beje, tikrai supavydėjau ir kelionės be kompanijos; matyt, ir man jau randasi poreikis nusigauti į tą "jausmų ir vidinių galimybių pasaulį" smile.gif .

Jei avatare uzfiksuoti vaikai tavo, tai tavo galimybes neissiamiamos smile.gif, neisivaizduoju kaip reiketu tvarkytis su beveik vienodo amziaus tokia armija wink.gif
Tada ir poreikis pabuti vienai suprantamas wink.gif

Papildyta:
QUOTE(stopkaime @ 2012 09 26, 15:55)
Jei avatare uzfiksuoti vaikai tavo, tai tavo galimybes neissiamiamos smile.gif, neisivaizduoju kaip reiketu tvarkytis su beveik vienodo amziaus tokia armija wink.gif
Tada ir poreikis pabuti vienai suprantamas wink.gif

Oi, ne tavo smile.gif Bet vistiek 4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stopkaime @ 2012 09 26, 15:58)
Oi, ne tavo smile.gif Bet vistiek 4 smile.gif

Mano, mano biggrin.gif . Nuotrauka prieš porą metų daryta, bet vaikai mano ax.gif . Ale ne dėl vaikų viena pabūt noriu. Šiaip mėgstu maža kompanija keliaut, o vat vienai neteko. Tavo reportažas pakišo mintį, kad Tatrai tam beveik idealiai tinka. Žodžiu, sugundei biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2012 09 26, 18:16)
Mano, mano biggrin.gif . Nuotrauka prieš porą metų daryta, bet vaikai mano ax.gif . Ale ne dėl vaikų viena pabūt noriu. Šiaip mėgstu maža kompanija keliaut, o vat vienai neteko. Tavo reportažas pakišo mintį, kad Tatrai tam beveik idealiai tinka. Žodžiu, sugundei biggrin.gif ...

Zinok, tikrai tinka wink.gif Kad dar susikalbet su tais lenkais pavyktu, tai visai jokio diskomforto nebutu cool.gif
Atsakyti