Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2012 09 20, 10:34)

rolleyes.gif

pažiūrėjus šias fotkes, jau ir žiemos kažkaip laukiu rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 20, 12:34)

faina
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 20, 11:21)

O dabar norėčiau įkelt vieną foto..  blush2.gif  kažkada pas jus buvo tema "šešėliai" visai nesenai pamačiau tokį, kuris mane užkabino.. Kai fotografavau  man labai patiko.. o dabar.. nežinau..  ax.gif Gal kas gali kažką pakomentuot? Ar vykęs ar nelabai  ax.gif

nėr kokio akcentėlio, kad žvilgsnis užsikabintų... taip nelabai įdomiai ir vienodai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 09 20, 10:42)
Ryto skaitiniai: Richard Avedon, Manuel Alvarez Bravo ir kt. tame puslapyje

Alvarez Bravo labiau patiko, nei Avedon'as. Šio foto kažkokios pamėkliškos, labai kontrastingos 4u.gif O Bravo gal šiltesnės, akiai mielesnės smile.gif
Papildyta:

Svajone, DUK'us kaip ir skaičiau...bet ne viską biggrin.gif Ai, įsikėliau kolkas vėl tą senąjį avatarą...
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 09 20, 10:55)
Alvarez Bravo labiau patiko, nei Avedon'as. Šio foto kažkokios pamėkliškos, labai kontrastingos 4u.gif O Bravo gal šiltesnės, akiai mielesnės smile.gif

Man atvirkščiai
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 11:40)
rolleyes.gif

pažiūrėjus šias fotkes, jau ir žiemos kažkaip laukiu  rolleyes.gif

o man kazkaip neprilipo foto. nu tokios iprastai-idomios. net nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 09 20, 11:10)
o man kazkaip neprilipo foto. nu tokios iprastai-idomios. net nezinau.

biggrin.gif keistai čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 12:15)
biggrin.gif keistai čia biggrin.gif

ziuriu ziuriu ir galvoju kodel. zinoma, yra keleta tikrai idomiu, man ypac patiko jo ziemos kadrai, bet apskritai ne, nes manes nekabina tas apdirbimo stilius, as ir pati megstu experimentuoti, is foto vos ne paveiksleli a la Sin City daryti, bet pas ji kazkaip man itin dirbtina. nors patiko jo zaidimas su kompozicija. bet is esmes, jei zmogus gerai ivaldes PS, dauguma portreciuku galima ir su iprasta muiline padaryti biggrin.gif aj nzn.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 09 20, 11:20)
ziuriu ziuriu ir galvoju kodel. zinoma, yra keleta tikrai idomiu, man ypac patiko jo ziemos kadrai, bet apskritai ne, nes manes nekabina tas apdirbimo stilius, as ir pati megstu experimentuoti, is foto vos ne paveiksleli a la Sin City daryti, bet pas ji kazkaip man itin dirbtina. nors patiko jo zaidimas su kompozicija. bet is esmes, jei zmogus gerai ivaldes PS, dauguma portreciuku galima ir su iprasta muiline padaryti biggrin.gif aj nzn.

nežinau, nelabai suprantu apie ką čia tu smile.gif man tai gražus j/b pas jį, graži šviesa, bet pvz portretai stambiu planu tai visi vienodi, kampas tas pats, nuotaika ta pati ir pan. tai va tuos atsibodo žiūrėt ir man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 09 20, 10:55)
nėr kokio akcentėlio, kad žvilgsnis užsikabintų... taip nelabai įdomiai ir vienodai 4u.gif

Supratau.. nieko gero irnesakyk.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 09 19, 22:41)

Sakykit man kas netingit-kodel dauguma verciat nuotraukas i j/b?

as verciu i Jb tik todel kad noriu ismokti gerai versti i JB rolleyes.gif o tai tai vis va negeras- tai per pilkas tai per astrus rolleyes.gif nebus praktikos nebus ir gero JB mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.flickr.co.../micmojo/page1/

man šito darbai visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 20, 10:21)
Viktorija09, labai patiko, ypač pirmoji smile.gif

O dabar norėčiau įkelt vieną foto..  blush2.gif  kažkada pas jus buvo tema "šešėliai" visai nesenai pamačiau tokį, kuris mane užkabino.. Kai fotografavau  man labai patiko.. o dabar.. nežinau..  ax.gif Gal kas gali kažką pakomentuot? Ar vykęs ar nelabai  ax.gif

O man tai visai patiko, švelnios spalvos gali į ją žiūrėt ir relaksuotis ax.gif , tik daryčiau kvadratą (viršų kirpčiau)
O šiaip visai kokiam padėkos raštui tiktų 4u.gif

Man visai įdomios šio fotografo foto: http://www.facebook..../?id=1783037956
Kai kurios labai "kabina" kitos neįdomios, bet visumoje man patinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 20 rugsėjo 2012 - 11:48