Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2012 09 20, 10:21)
robobebras pasakytų, kad tam yra raw, PS  rolleyes.gif

Šitą ir aš tą žinau biggrin.gif
Bet kam tuomet 5ND g.gif jei visi vis tiek susitvarko su PS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 20, 09:29)

O tu ką nors pamatysi tame PS, jei visai nesupranti kas tai? Juk su camera raw (jei tiksliau, o ne su PS) turi irgi reguliuot iš akies, tau niekas nenustatys geriausio balanso.
Atsakyti
Ryto skaitiniai: Richard Avedon, Manuel Alvarez Bravo ir kt. tame puslapyje
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 20, 09:29)

nebūtų to ND, įkeltum nuotrauką, pasakytumėm, kad blogas wb, ir suprastum kas tas yr? biggrin.gif kitas gal net nežinotų kur jis randasi, ir kad iš vis galima nusistatyti lemputę, debesėlį, auto ar manual.. bet kokiu atvėju kiekvienas prieš fotografuojant nusistato teisingą w/b, tik gal ne taip pedantiškai kaip atliekant namų darbus, bet kai išmoksti nusistatyt pedantiškai, tai po to ir fotografavimo metu susitvarkyti žymiai paprasčiau.. kaip ten tas posakis, ką išmoksti, ant pečių nenešioji biggrin.gif

be to, būna tikrai sudėtingų fotografavimo sąlygų, kad tenka ir balto lapo paieškot, kad nusistatyt.. bet man tai yra tekę keletą kartų.. tai taip, kad tos žinios tikrai nepamaišė
Atsakyti
Viktorija05, labai patiko. bigsmile.gif
Gotte, i like'it!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 19, 16:39)
http://www.flickr.co...athantaylornet/
čia fotografas toks, ką tik atradau. pastatytas potretistas iš jo nekoks, bet reportažas man visai patiko.

joo yra kadru... Vaikai ligonineje, vistos ir gimdanti moteris masinoje... jooo

QUOTE(kristukass @ 2012 09 19, 18:15)
"receptura" ?  biggrin.gif

butent smile.gif

Ainoa, man neciuozia... Dailus vartai smile.gif

Zirzė, kaminkrecio foto linijos patiko smile.gif
Merginos foto patiko besidraikantys lyg vandenyje plaukai, veido israiska, kliuna rankos: viena per daug dominuoja, kitos visai nera...

viktorija09, uzskaitau
zuvedru nuotrauka daili ir JB bais gera, tik fa faktura nervina ant laivo... Antroje burbuliarai maziau erzina, bet jei jau palikciau, kiek svelnesnius daryciau...

gotte, grazu..., bet nezinau... man TOKS makiazas ir vonia nesiderina...

gladiole, privertei syplekti. Tooks rimtas vyras salia masiniuko smile.gif JB pilkuma nepatinka ir kirpciau iki kvadrato, kad virsaus margumyno nesimatytu...

R.i.R., oda pilkai zalia...
Atsakyti
Viktorija09, labai patiko, ypač pirmoji smile.gif

Svajonė mūsų drinks_cheers.gif jei ne wb ND, tai nežinau ar būčiau į tai labiau įsigilinusi ax.gif ir neabejoju, kad teks pasinaudoti..

O dabar norėčiau įkelt vieną foto.. blush2.gif kažkada pas jus buvo tema "šešėliai" visai nesenai pamačiau tokį, kuris mane užkabino.. Kai fotografavau man labai patiko.. o dabar.. nežinau.. ax.gif Gal kas gali kažką pakomentuot? Ar vykęs ar nelabai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 20, 10:21)
Gal kas gali kažką pakomentuot? Ar vykęs ar nelabai  ax.gif

na man tai tiesiog neįdomi ši smile.gif nežinau net ką čia pakomentuot.. g.gif tiesiog neįdomus šešėlis ir tiek smile.gif IMHO
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 20, 11:21)

[img]http://farm9.staticflickr.com/8181/8005585666_0d8a7e6b3b_c.jpg

Man patinka, tik truputi kirpčiau, nes per daug ervės ir žvilgsnis klaidžioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 10:24)
na man tai tiesiog neįdomi ši smile.gif nežinau net ką čia pakomentuot..  g.gif  tiesiog neįdomus šešėlis ir tiek smile.gif IMHO

ech.. blush2.gif Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 20, 10:26)
Man patinka, tik truputi kirpčiau, nes per daug ervės ir žvilgsnis klaidžioja  smile.gif

Na taip, dabar pastebėjau, kad įstrižai ji per pusę kažkaip padalinta.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .mauskiuke.: 20 rugsėjo 2012 - 10:32
http://1x.com/artist/raphael/photos
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 20, 10:34)

Patiko smile.gif kai kurios net labai wub.gif yra į ką pasižiūrėti..
Atsakyti