Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 20, 09:42)
Kaip spalvos? gal reiktų šiltinti? man kažkokia panika pasidarė dėl žmonių odos spalvos  doh.gif spalvų šiose nestumdžiau, o vis tiek atrodo man lyg perbąlę, perpilkėję...

Vaiko oda man žaliai-pilka mirksiukas.gif

Viktorija, tiek visos jau priaikčiojo dėl foto thumbup.gif
Žuvėdra su galva, tik baisiai daug nulenkusi ją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 20 rugsėjo 2012 - 08:50
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 09:45)
white balansą prieš fotografuojant pamiršai pasireguliuot smile.gif

Nu jau... WB kitose iš šios serijos foto ok (tikrinau pagal suknelės baltą spalvą). Visur jo nepersistatysi... pabandysiu pareguliuoti namie WB šiose foto... Bet kažkodėl manau, kad mažai išgelbės nuo to pilkumo...
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 20, 08:47)
Nu jau... WB kitose iš šios serijos foto ok (tikrinau pagal suknelės baltą spalvą). Visur jo nepersistatysi... pabandysiu pareguliuoti namie WB šiose foto... Bet kažkodėl manau, kad mažai išgelbės nuo to pilkumo...

tikrai white balansas blogas, pasireguliuok su ps ir pamatysi
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 20, 09:47)
Vaiko oda man pažaliavusi,o ne pilka mirksiukas.gif

blink.gif Ar taip gali būti netvarkius spalvų...
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 09:49)
tikrai white balansas blogas, pasireguliuok su ps ir pamatysi

Ok, ačiū smile.gif hi.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 20, 09:49)

Žiūriu per du monitorius, abu su 24" tikrai matau žaliai-pilką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 20, 08:50)

taip, gali, todėl kad nuo lapų "meta" žalią atspalvį ant veido.. pasibandžiau su ps, pareguliavus white balansą, viskas susitvarko
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 20, 09:51)
Žiūriu per du monitorius, abu su 24" tikrai matau žaliai-pilką ax.gif

biggrin.gif sakau, kad kažkas ne taip smile.gif ačiū smile.gif pradedu įsimylėti ir aš J/B lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 09:52)
taip, gali, todėl kad nuo lapų "meta" žalią atspalvį ant veido.. pasibandžiau su ps, pareguliavus white balansą, viskas susitvarko

O, liuks smile.gif tada tvarkysim ir kitą kart atidžiau žiūrėsim tokius dalykus. Tik man toks klausimas kilo, jei nuotraukoje nėra jokio daiktelio balta spalva, pagal ką tada sutvarkyti wb? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 20, 08:55)

O, liuks  smile.gif tada tvarkysim ir kitą kart atidžiau žiūrėsim tokius dalykus. Tik man toks klausimas kilo, jei nuotraukoje nėra jokio daiktelio balta spalva, pagal ką tada sutvarkyti wb?  g.gif

iš akies, juk maždaug žinai kokios spalvos turi būti
Atsakyti
Tada sekantis klausimas: o kaip dažnai nustatinėjat WB? Man patogiau visgi auto WB blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 20, 09:56)
iš akies, juk maždaug žinai kokios spalvos turi būti

aaa biggrin.gif tos akys kartais meluoja biggrin.gif vakar visą vakarą tvarkiau ir tik baigusi ir pažiūrėjusi per telefoną pradėjau įtarti, kad kažkas blogai smile.gif Žodžiu, dar reik lavint akį smile.gif

Afre, tai čia ant auto ir buvo. Tik bėda, kad toj pačioj vietoj pasisukus nuo saulės vienaip nustato, po lapais - kitaip ir t.t. jei visas fotografavimas trunka tik valandą, tai kiek laiko pražaisi kiekvienoj situacijoj nustatinėdamas wb? aš wb nustatinėju, jei fotografuoju vienoj vietoj nesisukinėdama 180 laipsnių aplink savo ašį ir kai būna nesikeičiantis apšvietimas (pvz debesuotą dieną net jei į kambarį šviečia saulę, o kitą užplaukia debesiukas ir apšvietimas pasikeičia vėlgi wb nustatinėti tiesiog nespėsi). O taip tai nelabai įmonama spėti viską....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 20 rugsėjo 2012 - 09:07
QUOTE(Afrė @ 2012 09 20, 09:02)
Tada sekantis klausimas: o kaip dažnai nustatinėjat WB? Man patogiau visgi auto WB  blush2.gif

aš irgi Auto naudoju, nebent matau, kad labai stipriai grybauja, tai tada pasireguliuoju tiksliau, bet su baltais lapais tikrai nereguliuoju biggrin.gif iš akies +/- pareguliuoju, fotkinu į raw, jei kompe po to matau, kad kažkas negerai, tai dar pareguliuoju, fotografuojant at to laiko pedantiškai tikrai negaištu
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 20, 10:02)
Tada sekantis klausimas: o kaip dažnai nustatinėjat WB? Man patogiau visgi auto WB  blush2.gif

robobebras pasakytų, kad tam yra raw, PS rolleyes.gif
Atsakyti