Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(isora @ 2012 09 19, 22:17)
Peržiūrėjau visas foto.... Šaunu, galėtu net dar daugiau būt... Bet... Tikrai ne bandos jausmas, vis gryžtu, GOTTE... Ojjj, akim nuovargį iškart tokia foto nuimė, nereali.. šaunuolė... Duodu wubiką...  wub.gif  blush2.gif

dėkui 4u.gif

pasirodo dar eilės yra prie šios foto...tai flickr įrašiau kam įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 19, 20:14)
Įmetu ir aš savofoto, daryta prieš metus, bet ji man patinka  blush2.gif

Labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 09 19, 21:49)
Taip ir pagalvojau biggrin.gif Bet tikejausi tokio atsakymo kaip Yvetes ax.gif
Suprantu as ta mena juostose, seseliuose, bet bent jau man didziojoje daugumoje cia matytu foto noretusi spalvu. Na bet man iki menu toli, tik siaip pakalbejau biggrin.gif

bet žinok fotografija yra visų pirma apie linijas, dėmes, šešėlius, o ne apie spalvas..wink.gif kai pasigilinsi daugiau, greičiausiai tai suprasi. ir kai tai supranti, tai ateina pajautimas, kas geriau konkrečiai nuotraukai - spalvų kompozicija, ar linijų, šešėlių, dėmių kompozicija. ir tada jau imi matyti kitaip ir daryti kitaip.

aš pvz splavų kompozicijos praktiškai nejaučiu po tiem metų fotografavimo. na neturiu. todėl man foto beveik visos jb. nes jb aš geriau jaučiu. čia temoje yra labai labai nedaug žmonių ir nuotraukų su gera spalvine kompozicija. ir čia kalbu ne apie katerogiją "gražu", o apie teoriškai gerą kompoziciją.

ir menai čia ne prie ko. arba chaltūrini, arba ne.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 19, 20:39)
atvirukus išsiųsiu:

* Alabamai už patikusią jb
* Svajonei ir Sayonarai (abi darė foto, tai negaliu tik vienai jų atviruką siųsti)
* Je Taime
* Bumbasi  už vakar rodytos mergaitės foto. Kaip paskatinimą, kad neprisiphotoshopintų kitąkart  smile.gif
* Affrei, kad sekantį kartą nepamirštų išsisaugoti originalų
Sayonaros eilė skelbti konkursą  biggrin.gif

Net nesitikėjau. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū už teigiamą mano foto įvertina, skaitau ir negaliu nesišypsoti blush2.gif Sėdžiu visa apsipatenkinus ax.gif
Įkeliu antrąją foto iš tos serijos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 20, 07:06)
Labai ačiū už teigiamą mano foto įvertina, skaitau ir negaliu nesišypsoti  blush2.gif Sėdžiu visa apsipatenkinus  ax.gif
Įkeliu antrąją foto iš tos serijos  smile.gif

šita man irgi visai patink, nors truputuką su apdirbimu kažkas persistengta wink.gif
Atsakyti
Skrenda galvą pametusi žuvėdra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 09 20, 07:30)
Skrenda galvą pametusi žuvėdra  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha, rimtai, nemačiau net biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 20, 08:06)
Labai ačiū už teigiamą mano foto įvertina, skaitau ir negaliu nesišypsoti  blush2.gif Sėdžiu visa apsipatenkinus  ax.gif
Įkeliu antrąją foto iš tos serijos  smile.gif

Nuostabiai, Viktorija, esu sužavėta visomis trijomis tavo foto wub.gif

Labas rytas.
Atsakyti
Kaip spalvos? gal reiktų šiltinti? man kažkokia panika pasidarė dėl žmonių odos spalvos doh.gif spalvų šiose nestumdžiau, o vis tiek atrodo man lyg perbąlę, perpilkėję...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 20, 08:42)
Kaip spalvos? gal reiktų šiltinti? man kažkokia panika pasidarė dėl žmonių odos spalvos  doh.gif spalvų šiose nestumdžiau, o vis tiek atrodo man lyg perbąlę, perpilkėję...

white balansą prieš fotografuojant pamiršai pasireguliuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apola @ 2012 09 19, 22:47)
As irgi pastebejau, kad daugumos foto j/b... Cia dbr taip madinga wink.gif biggrin.gif juokauju zinoma.. Kazkaip negi spalvu nieks nemegsta? g.gif

manau, kad j/b vaizdas labiau padeda atskleisti foto nuotaiką...labai sutinku su Say nuomone smile.gif Tik , žinoma, reik mokėt perteikt tai nuotraukoj 4u.gif Na man kažkaip labai prie širdies j/b smile.gif
Atsakyti