Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 19, 20:37)
Fotografuota Pentax K200D, originalas tai nieko įpatingo  schmoll.gif apkirpau, sutvarkiau spalvas, paverčiau JB ir uždėjau tekstūrą  smile.gif  ir štai, gavosi, ką matot  biggrin.gif
:

gerai čia ta tekstūra, bent man tai čia viskas labai "limpa" smile.gif
Atsakyti
Gotte,būtent makiazas ir akys, ir krito pirmiausia į akis,paskui pagalvojau kur čia ta mergina guli.
Idedu ir aš viena huh.gif
user posted image
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Kur galima tuos atvirukus pamatyti? ax.gif

Sakykit man kas netingit-kodel dauguma verciat nuotraukas i j/b?
Atsakyti
Nes nesusitvarko su spalvomis arba slepia brokus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 09 19, 22:41)
Kur galima tuos atvirukus pamatyti? ax.gif

Sakykit man kas netingit-kodel dauguma verciat nuotraukas i j/b?

As irgi pastebejau, kad daugumos foto j/b... Cia dbr taip madinga wink.gif biggrin.gif juokauju zinoma.. Kazkaip negi spalvu nieks nemegsta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 19, 22:42)
Nes nesusitvarko su spalvomis arba slepia brokus biggrin.gif

na neklaidink, ims ir patikės.

verčiam į jb nes:

1. Nesusitvarkom su spalvom biggrin.gif
2. Slepiam brokus biggrin.gif
3. Fotografuojam į jb juostelę
4. Labiau patinka jb fotografija, spalvos kartais dėmesį blaško. Jas nuėmus visas dėmesys pagrindiniam objektui
5. yra manančių, kad jb foto iškart gražesne, meniškese tampa
6. nes daugiau nei pusės temos dalyvių verčia foto į jb, tad kartais ir bandos jausmas suveikia
7. gal ir iš nežinojimo. tiesiog, nes visi praėjom ar praeisim tam tikras stadijas. Norit tą pripažinti ar ne smile.gif

galit pratęsti sąrašą

aš asm. čia rodau dažniausiai juostinius kadrus, tad jie ir būna juodai balti. Sūnaus albume gal tik 10% foto juodai baltos. Gal net mažiau.

nors šiaip žinai, jokio skirtumo jb ar spalvota. Svarbu pati foto gera. Juk juoda ir balta - taip pat spalvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 rugsėjo 2012 - 21:53
Taip ir pagalvojau biggrin.gif Bet tikejausi tokio atsakymo kaip Yvetes ax.gif
Suprantu as ta mena juostose, seseliuose, bet bent jau man didziojoje daugumoje cia matytu foto noretusi spalvu. Na bet man iki menu toli, tik siaip pakalbejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 19 rugsėjo 2012 - 21:53
As dar actionu neuzsimaniau. Gal man kas negerai? jb ir juosteles baigiu bandos jsusmu uzsikresti smile.gif pries metus nebuciau patikejusi, kad turesiu sovietini stikla biggrin.gif

Gote, liuksine siandienos tavo foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 19 rugsėjo 2012 - 21:58
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 19, 18:14)
Įmetu ir aš savofoto, daryta prieš metus, bet ji man patinka  blush2.gif

Man patink bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos.. mirksiukas.gif

Tai dėl meeto užtvirtinta, taip?

Peržiūrėjau visas foto.... Šaunu, galėtu net dar daugiau būt... Bet... Tikrai ne bandos jausmas, vis gryžtu, GOTTE... Ojjj, akim nuovargį iškart tokia foto nuimė, nereali.. šaunuolė... Duodu wubiką... wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 19, 19:39)
atvirukus išsiųsiu:

* Alabamai už patikusią jb
* Svajonei ir Sayonarai (abi darė foto, tai negaliu tik vienai jų atviruką siųsti)
* Je Taime
* Bumbasi  už vakar rodytos mergaitės foto. Kaip paskatinimą, kad neprisiphotoshopintų kitąkart  smile.gif
* Affrei, kad sekantį kartą nepamirštų išsisaugoti originalų
Sayonaros eilė skelbti konkursą  biggrin.gif

Oi:)
Kaip smagu, ačiū smile.gif
Atsakyti