Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2012 09 28, 19:11)
nera jokiu nuoskaudu smile.gif tiesiog zinau kad rinkotes bureliais kas spausdinasi atvirutes ir pan. As tokios informacijos negavau ir net nezinojau kad kombinuojates darytis atvirukus rolleyes.gif tik tiek. Aciu uz nuoroda -  pasidarysiu. Tiek ir tereikejo

nebuvo jokio kombinavimosi darytis atvirukus
Atsakyti
Ajezau, kai pasižiūrėjau kokias įdėjau. Niekad tie atvirukai manęs nedomino (laiko neturiu), alia visai įdomu būtų gaut iš kokios Prancūzijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 28, 18:11)
nera jokiu nuoskaudu smile.gif tiesiog zinau kad rinkotes bureliais kas spausdinasi atvirutes ir pan. As tokios informacijos negavau ir net nezinojau kad kombinuojates darytis atvirukus rolleyes.gif tik tiek. Aciu uz nuoroda -  pasidarysiu. Tiek ir tereikejo

tų atvirukų gamybą organizavo supermamkos iš postcrosserių temos, o ne mes pačios....
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 28, 19:11)

neturėtų būti nuoskaudų.
Perėjau per kelis profilius flickr, kai mačiau foto, galinčių tapti gerais atvirukais, rašiau merginoms žinutes. Paskui jos siuntė, bet ne visų foto atvirukais tapo, balsavo visi dalyviai iš SM postcrosserių temos. Kai kurių merginų kelios foto papuolė, kai kurių po vieną. Vienos merginos papuolė foto, kuri tikrai retai čia lankėsi, mažai ką rodė, bet vat buvo gera foto tai ir pateko.

Ir aš vis dar seku temą ir kai pamatysiu foto, kuri gali virsti geru atviruku tikai pasižymėsiu užrašinėje ir jei kada vėl bus spausdinama tikrai ateisiu į svečius su žinute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 rugsėjo 2012 - 19:08
labas vakaras
noriu parodyti pora nuotrauku, idomios jusu nuomones smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 28, 18:24)
o va manes tuomet i atvirukus nepriemet smile.gif neprilygau senbuvems matyt tongue.gif tad turiu lygiai 0 smile.gif

che che, aš čia irgi kartais pagalvoju, kada aš iš naujokių statuso išeisiu tongue.gif biggrin.gif čia be nuoskaudų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 28, 20:18)

Man būtų faina pirma ir antra vienoje smile.gif tai yra iš antros imčiau rakursą, iš pirmos - tolimesni planą (ty fotografuočiau iš toliau), iš pirmos veiksmą, iš antros - veiduką ir žaisliuką, iš pirmos guminius ir metamą laišką smile.gif ar supratai, ką noriu pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 09 28, 19:30)
che che, aš čia irgi kartais pagalvoju, kada aš iš naujokių statuso išeisiu tongue.gif  biggrin.gif čia be nuoskaudų smile.gif

o tai ką tu naujokė? g.gif kad jau šimtą metų čia sėdi, už mane jaučiu anksčiau čia atėjai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 28, 19:18)
labas vakaras
noriu parodyti pora nuotrauku, idomios jusu nuomones  smile.gif

man spalvos patinka 4u.gif
o dėl visko kitko pritariu R.i.R.

įkeliu ir aš savo naujausią darbelį ax.gif ir laukiu komentarų unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 28, 19:53)
Man būtų faina pirma ir antra vienoje smile.gif tai yra iš antros imčiau rakursą, iš pirmos - tolimesni planą (ty fotografuočiau iš toliau), iš pirmos veiksmą, iš antros - veiduką ir žaisliuką, iš pirmos guminius ir metamą laišką  smile.gif ar supratai, ką noriu pasakyti  smile.gif

supratau smile.gif aciu uz nuomone smile.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 28, 20:11)
man spalvos patinka  4u.gif
o dėl visko kitko pritariu R.i.R.

įkeliu ir aš savo naujausią darbelį  ax.gif ir laukiu komentarų  unsure.gif
http://sphotos-g.ak....335636240_n.jpg

man irgi spalvos patiko, dekui smile.gif

tavoji, man atrodo netinkamas kampas siai merginai, negraziai pagurklis man atrodo smile.gif
Atsakyti
Netikėtai įkyrus šiandienos kompanionas biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 28, 20:18)
labas vakaras
noriu parodyti pora nuotrauku, idomios jusu nuomones  smile.gif

[img]http://farm9.staticflickr.com/8454/8033242387_497300fd9c_z.jpg[/img

[img]http://farm9.staticflickr.com/8452/8033243685_bf58bf97c8_z.jpg[/img

Pirmoji patinka, spalvos, kompozicija, antroji nesižiūri kažko, gal tas pasvyrimas per didelis?...

Esu bandžiusi žaist su atvirukais, daugiausia iš smalsumo, nes ieškant fotografijos pradžiamoklio temos, vis išlysdavo postcrossingo tema biggrin.gif Iš pradžių labai užkabino, bet tam man ėmė trūkti laiko- ieškot atvirukų, skaityt SM temą, net nueit iki pašto, tai apleidau tą reikalą...
Kada visa tai daryt, kai reik fotkint, tvarkyt fotkes, skaityt šitą temą, nagrinėtis nuorodas, kurių paskutiniu metu labai daug ir visos įdomios doh.gif
Gal kas nors gyvena netoli Pašilaičių ir norėtų kokį saulėtą vakarą kartu išeit pafotkint rudeninių spalvų visokių ? ax.gif
Atsakyti