Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 09 26, 21:35)
as spec apacia kirpau ir virsaus palikau irnesakyk.gif biggrin.gif
krenta uogos?  unsure.gif

Kodėl palikai? 4u.gif
Man čia kvadratas niekaip nepasiteisina. Pakarpyk 5 variantus ir duokš mums arba pati palygink smile.gif

Uogos "byra" iš indo, norisi erdvės priekyje arba kitokio kampo kažkaip.
Atsakyti
Vilnietės, marš į PARODĄ. Gal kuri rytoj per pietus (nuo 12 val.) norit?

Ryto skaitiniai, spalvotai smile.gif Lauren Greenfeld ir jauna mirties sulaukusi Francesca Woodman
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 rugsėjo 2012 - 08:03
QUOTE(sokoladinuke @ 2012 09 26, 21:13)
labas vakaras gryztu su 1 namu darbu, nebe zaislais...

Neuzskaitau, del ne visai vienodo kadravimo.

QUOTE(Maggie @ 2012 09 26, 22:15)
as tesiu projekta:
37/42 "I am your National Anthem"

38/42 "Take me inside"

Labai patiko abi. Spalvos/tonai irgi labai smile.gif
Atsakyti
27/09/2012 The Little Heart...
user posted image
Atsakyti
Gražiai man susižiūrėjo šio žurnalo kai kurios nuotraukos. ax.gif Nors jis visai ne apie fotografiją. biggrin.gif
Atsakyti
kristukasss, man irgi toks apdirbimas ne....kažkas kas trukdo žiūrėt, nežinau kaip aiškiau pasakyt, bet lyg kisielius ant vaizdo, jaučiu tarkim jei būtų elementarus aiškus wb man asmeniškai kai kurios foto patiktų kur kas labiau, o čia net ne pati foto "ne ta", o tas nelemtas apdirbimo "šydas", kuris labiau už bendrą vaizdą į akis krinta. Per daug jo. Na čia man taip...

QUOTE(Maggie @ 2012 09 26, 22:15)
"I am your National Anthem"

Ta prasme? g.gif Nelabai suprantu kaip siet pavadinimą su turiniu...Sąsaja su kažkokiu kitu kūriniu? A la ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 27 rugsėjo 2012 - 11:08
user posted image user posted image more http://photobykristi...-is-coming.html
user posted image
Atsakyti
Keleta senu-nauju

1.
user posted image

2.
user posted image
(kompozicija sios prasta ir delno gaila, kas dar)
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 27, 00:09)
Kodėl palikai?  4u.gif
Man čia kvadratas niekaip nepasiteisina. Pakarpyk 5 variantus ir duokš mums arba pati palygink smile.gif

Uogos "byra" iš indo, norisi erdvės priekyje arba kitokio kampo kažkaip.

Nžn, kirpau kirpau, ir taip pasirodė, ale neblogai, bet supratau, kad klydau smile.gif žodžiu, prisikarpiau .
Yra tu kampų įvairių, nu eisiu dar su ta fotke pasiknisti, žiūrėsiu kas išeis g.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 09 27, 11:32)
27/09/2012  The Little Heart...
[img]http://farm9.staticflickr.com/8179/8025776427_27f7a3726d_c.jpg

antroji nice, smile.gif toj pirmoj kaip kažkas minėjo, per daug veidas blurintas g.gif

Maggie, tavo auto gražūs, antras ypač rolleyes.gif o tam pirmam lyg galva išlaužta butu, bet spalvos kokios bigsmile.gif

nu parašiau, pusiau LT, pusiau sveplai doh.gif tyngiu taisyt, sorry biggrin.gif
Aš toliau kankinu šermukšniud, nu taaaip užsikabinau doh.gif Noriu padaryti perfect, ir nepasiduosiu, kol kinrožė žiedų neduos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 27 rugsėjo 2012 - 12:02
QUOTE(kristalines @ 2012 09 27, 12:58)

nu man buvo grazu ka tu ten rodei gal pirma karta. o daba jau tiesiog pradeda atsibost. imkis ko nors kitko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 27, 13:03)

nu man buvo grazu ka tu ten rodei gal pirma karta. o daba jau tiesiog pradeda atsibost. imkis ko nors kitko smile.gif

o man kaip tik tas jb geriausias is visu rodytu, tik lyg ir ciuozhia trupuciuka
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 27, 13:03)

Nieko neturiu daugiau namie g.gif biggrin.gif buvau kaštonų prisirinkus, sudėjau į maišelį ir nuėjom iki akro, dukrą ir kaštonus sukroviau į vežimą neįtardama nieko blogo, bet namo grįžau ir žiū nebėra maišelį jokių kaštonų blink.gif ogi dukra visus išmėtė sėkmingai, kol mama po škurlius neršė biggrin.gif
Atsakyti