QUOTE(sayonara @ 2012 09 26, 13:49)
Kartais atrodė, kad jau jau kažką savo pradedi daryti, o paskui vėl grįžti į tą pramintą takelį ir vėl darai, kaip kiti, o ne kaip Tu.
sutinku su viskuo. ypac su underline'u. kas blogiausiai/geriausiai - foto geros (kompozicija prasciau), grazios, bet toks jausmas, kad patapai megiamo autoriaus klonu. taves nebeliko. pamenu, megdavai saltesnius atspalvius, tamsesnius. dabar visos foto spalvishkas vienodos.
QUOTE(mamagute @ 2012 09 26, 10:01)
Paskutinė, suprantu, stadione fotkinta. Tada, manau, merginos poza būtų tikusi tokia, kuri primintų kokios nors sporto šakos judesį... gal ir apranga šiek tiek kitokia galėjo būt... nors džinsas irgi nieko... Na tokie mano apmąstymai
stadionas - idomus fonas, kodelgi tada nepafotkinus is toliau (o gal turi, Kristuk?), o cia saldi sexy poza, dar bamba, viskas suspausta :/ visai kitaip galima buvo pavaizduoti sexualuma, uzsidejus sportine juoda liemenele, kad ir su NIKE etikete, ir daryti jb net (nors spalvos dekingos, idomios, oranzine kazkaip idomiai ziurisi). pritupti, itempti raumenis, ziureti i toli, lyg i treneri, zodziu daug ideju. neisnaudojai. arba ne viska rodai. nes nu - pakeltos rankos, dzinsovke, bambike - baisiai banalu, nemebnt tai butu geras aktas, kad ir pievoje. zodziu supranti mane.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 26, 11:32)
kai kuriose spalvos purvinokos, ypač paskutinėj net kūno oda į mėlynumą.. antroji gal visai nieko.. bet realiai visose veido išraiška labai akmeninė, man ji kaip lėlė atrodo, kaip vaškinė figūra iš madame tussauds muziejaus..
minos - labai gerai ismoktos, supozuotos.
QUOTE(noisy-B @ 2012 09 26, 14:45)
as i Snapa ruosiuos (niekada nebuvau, o dabar pagalvojau 4fun, kodel gi nepabandzius). del spalio 4. dar nezinau, bet manau kad pirma dienos puse galesiu buti, iki 16val. shakes, as jau tiek mytu, gimtadieniu praleidus, numirsiu, jei i koki myta nenueisiu
QUOTE(isora @ 2012 09 24, 17:55)
Meggie , ačiū už komentarą...
Magi.
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 24, 16:53)
Na pagaliau!
Su malonumu perziurejau
Ir va kaip faina, kad 50-tuko uzteko. Nu bet man niekaip neuztenka...
labai neblogos nuotraukos. smagu, kad 50mm uzteko. as kazkaip irgi, manau, su juo galima ishsiverst, nors geras platus kampas nepamaisytu, grazias panoramas, saulelydzius, jura, galima butu buve pagauti.
QUOTE(noisy-B @ 2012 09 24, 16:54)
Šiandien parašiau direktoriui prašymą, kad mane atleistų
dar dvi savaičiukes skraidysiu.
kaip tais pasiilgau pokalbių apie fotosesijas visokias
ir baisiai noriu kažką nufotografuoti
kodel iseini? kita susiradai? ar busi fotografe?
ir as!
as tesiu projekta:
37/42 "I am your National Anthem"
38/42 "Take me inside"