Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 09 26, 14:51)
biggrin.gif

tai pataisiau kvardratą, konkursui devil.gif: lotuliukas.gif  juokauju  4u.gif

sukčiai bus ketvirčiuojami biggrin.gif
Atsakyti
noisy- B, sia panele fotografavau pirma karta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 26, 14:30)
Man tos spalvos tavo skiriamasis ženklas jau, flickre pamačiusi iškart žinau, kad čia Tavo  smile.gif man jos visai patinka.  rolleyes.gif
Dar uogienės  cool.gif ar taip ar taip tuštoka tema smile.gif o gal kas ir pakomentuoti nepatyngės  bigsmile.gif
http://farm9.staticf...9f62c63e4_z.jpg[/img]

Kvadratas nepasiteisina smile.gif Nors jaučiamas gylis, bet viršaus per daug, apačios mažokai, juolab, kad uogos krenta smile.gif

Kristuk, man Tavasis wb labai nepatinka. Iš karto visas norisi versti juodai baltas ( laugh.gif ), tuomet būtų visai žavu smile.gif Nežinau. Man portretai turi būti su natūraliom spalvom, jie gi visai paprastučiai, kai jau fikcija, tai dzin, bet ir tai, raudona yra raudona, žalia yra žalia. Spalvas kažkodėl naikini 4u.gif Yvete sako, kad tai persergama, bet va jau kiek laiko žaidi biggrin.gif Nežinau, nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 26 rugsėjo 2012 - 15:53
jūs baikit balsavimus, kas liečia atvirukus ir manęs temoje nebūna lotuliukas.gif nes aš buvau prieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeš biggrin.gif

einu skenuoti. Tikiuosi siurprizas Sayonarai patiks biggrin.gif nors pradžioje reiktų tikėtis, kad juostoje kažkas yra lotuliukas.gif

tiesa, aš kitą ketvirtadienį galėčiau anksčiau susitikti ir ką nors pafotografuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 26 rugsėjo 2012 - 16:21
labas vakaras gryztu su 1 namu darbu, nebe zaislais...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 26, 15:28)
na tai laukiam tavo laisvo laiko..  biggrin.gif  Beje meete būsiu..  mirksiukas.gif  Dėl Snap, tai jooo, o kur bilietus perkat? Toj mėlynoj zonoj, be portfolio?  blush2.gif  einu dabar td ir pirksiuos..  g.gif

Jo, be porfolio, nes portfolio, jei nori, kad pažiūrėtų profai, tai jau reik būti užtikrintam dėl savo portfolio, padaryti jį nuosekliai ir t.t.

kristukass -> Ojej, kokia man ji panaši į tavo fotografuotą sad.gif Matai, kaip apsirikau? Sorry smile.gif

Yvette -> O, dėl to, net laisvadienį pasiimčiau tą dieną blush2.gif
"tiesa, aš kitą ketvirtadienį galėčiau anksčiau susitikti ir ką nors pafotografuoti"
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 09 26, 21:20)
Yvette -> O, dėl to, net laisvadienį pasiimčiau tą dieną  blush2.gif
"tiesa, aš kitą ketvirtadienį galėčiau anksčiau susitikti ir ką nors pafotografuoti"
smile.gif

aš einu flickr sukursiu temą tam ketvirtadieniui. Užsukit pasiskaityti tie, kas ir ryte turėsit laiko bei noro

čia info spalio 4 dienai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 26 rugsėjo 2012 - 20:33
QUOTE(sayonara @ 2012 09 26, 13:49)
Kartais atrodė, kad jau jau kažką savo pradedi daryti, o paskui vėl grįžti į tą pramintą takelį ir vėl darai, kaip kiti, o ne kaip Tu.

sutinku su viskuo. ypac su underline'u. kas blogiausiai/geriausiai - foto geros (kompozicija prasciau), grazios, bet toks jausmas, kad patapai megiamo autoriaus klonu. taves nebeliko. pamenu, megdavai saltesnius atspalvius, tamsesnius. dabar visos foto spalvishkas vienodos.
QUOTE(mamagute @ 2012 09 26, 10:01)
Paskutinė, suprantu, stadione fotkinta. Tada, manau,  merginos poza būtų tikusi tokia, kuri primintų kokios nors sporto šakos judesį... gal ir apranga šiek tiek kitokia galėjo būt... nors džinsas irgi nieko... Na tokie mano apmąstymai smile.gif

stadionas - idomus fonas, kodelgi tada nepafotkinus is toliau (o gal turi, Kristuk?), o cia saldi sexy poza, dar bamba, viskas suspausta :/ visai kitaip galima buvo pavaizduoti sexualuma, uzsidejus sportine juoda liemenele, kad ir su NIKE etikete, ir daryti jb net (nors spalvos dekingos, idomios, oranzine kazkaip idomiai ziurisi). pritupti, itempti raumenis, ziureti i toli, lyg i treneri, zodziu daug ideju. neisnaudojai. arba ne viska rodai. nes nu - pakeltos rankos, dzinsovke, bambike - baisiai banalu, nemebnt tai butu geras aktas, kad ir pievoje. zodziu supranti mane.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 26, 11:32)
kai kuriose spalvos purvinokos, ypač paskutinėj net kūno oda į mėlynumą.. antroji gal visai nieko.. bet realiai visose veido išraiška labai akmeninė, man ji kaip lėlė atrodo, kaip vaškinė figūra iš madame tussauds muziejaus..

drinks_cheers.gif minos - labai gerai ismoktos, supozuotos.
QUOTE(noisy-B @ 2012 09 26, 14:45)
O Maggie busi????

as i Snapa ruosiuos (niekada nebuvau, o dabar pagalvojau 4fun, kodel gi nepabandzius). del spalio 4. dar nezinau, bet manau kad pirma dienos puse galesiu buti, iki 16val. shakes, as jau tiek mytu, gimtadieniu praleidus, numirsiu, jei i koki myta nenueisiu smile.gif
QUOTE(isora @ 2012 09 24, 17:55)
Meggie , ačiū už komentarą... blush2.gif

Magi. rolleyes.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 24, 16:53)
Na pagaliau!  thumbup.gif Su malonumu perziurejau  bigsmile.gif Ir va kaip faina, kad 50-tuko uzteko. Nu bet man niekaip neuztenka...  ax.gif

labai neblogos nuotraukos. smagu, kad 50mm uzteko. as kazkaip irgi, manau, su juo galima ishsiverst, nors geras platus kampas nepamaisytu, grazias panoramas, saulelydzius, jura, galima butu buve pagauti.
QUOTE(noisy-B @ 2012 09 24, 16:54)
Šiandien parašiau direktoriui prašymą, kad mane atleistų  blush2.gif dar dvi savaičiukes skraidysiu.
kaip tais pasiilgau pokalbių apie fotosesijas visokias smile.gif
ir baisiai noriu kažką nufotografuoti smile.gif

kodel iseini? kita susiradai? ar busi fotografe?
ir as! drinks_cheers.gif

as tesiu projekta:
37/42 "I am your National Anthem"
user posted image

38/42 "Take me inside"
user posted image
Atsakyti
Miau, Magda biggrin.gif Man labai labai abi smile.gif

Nesuprantu iš kur tuos komentarus Kristukui ištraukei, būčiau nerašius, gal kokį puslapį praleidau, einu prabėgt, pastaruoju metu beveik neskaitau, pralekiu tik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 26 rugsėjo 2012 - 21:20
QUOTE(sokoladinuke @ 2012 09 26, 21:13)
labas vakaras gryztu su 1 namu darbu, nebe zaislais...

ant automobilio fotkinta? biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 09 26, 15:53)
sukčiai bus ketvirčiuojami biggrin.gif

nebaisu biggrin.gif

QUOTE(rG. @ 2012 09 26, 16:50)
Kvadratas nepasiteisina smile.gif  Nors jaučiamas gylis, bet viršaus per daug, apačios mažokai, juolab, kad uogos krenta smile.gif

as spec apacia kirpau ir virsaus palikau irnesakyk.gif biggrin.gif
krenta uogos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 26, 22:20)
Miau, Magda  biggrin.gif  Man labai labai abi smile.gif

Nesuprantu iš kur tuos komentarus Kristukui ištraukei, būčiau nerašius, gal kokį puslapį praleidau, einu prabėgt, pastaruoju metu beveik neskaitau, pralekiu tik  biggrin.gif

aciu Ritule.

va tokia kaina permetinejimu biggrin.gif galima daug perliuku praleist.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 09 26, 22:15)
as tesiu projekta:
37/42 "I am your National Anthem"
[img]http://farm9.staticflickr.com/8036/8023108080_812a2b76a5_z.jpg

Kaip gražu blush2.gif

Labas vakaras,

sakykit-jei jau išdeginau žandą, tai nieko padaryti nebegalima, ar ne? unsure.gif
Atsakyti