Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Diancikas @ 2012 09 24, 17:03)
Na, man dar toli iki tavo nuotraukų....
Turiu dar vieną "lengvą" modelį. Galiu paskolinti kam nors.

Oho, kokia gražuolė smile.gif aš mielai pamėginčiau smile.gif
beje, patiko tavo tailandas.

isora -> Su tavim berods taip ir taip tarėmės, reik man sulaukti laisvo laiko, ir tinkamės smile.gif O tu jau turi bilietus į snap?

jokubaite -> kaip faina, patiko tas netikėtai vienas išniręs stogas iš tų baltų kupetų smile.gif įdomu smile.gif

Yvette -> Kokia atvirukai faini smile.gif

Dincelis
sayonara-> kur čia bus meet'as? Ar čia tik klaipėdoj? Kažką pražiopsojau matyt, dar liko kelios neperskaitytos temos. Bet aš noriu meetintis bigsmile.gif Ar čia apie snap'ą?

kristukass -> Po Sayonaros žodžių tau, ištryniaus savo komentarą tau smile.gif neturiu ką pridurti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 09 26, 13:21)
Oho, kokia gražuolė smile.gif aš mielai pamėginčiau smile.gif
beje, patiko tavo tailandas.

sayonara-> kur čia bus meet'as? Ar čia tik klaipėdoj? Kažką pražiopsojau matyt, dar liko kelios neperskaitytos temos. Bet aš noriu meetintis  bigsmile.gif Ar čia apie snap'ą?

kristukass -> Po Sayonaros žodžių tau, ištryniaus savo komentarą tau smile.gif neturiu ką pridurti smile.gif

spalio 4 d. Vilniuje. laikas - kažkada po darbų, man tai nuo 17 val. tinka smile.gif
vietą gal parašysim vėliau, kai nuspręsim. su snap'u šitas meetas nebus susijęs. būsi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 26, 13:49)
Krisstukai, galvoju, reik opoziciją padaryt smile.gif

Tu gi žinai, nemėgstu aš Tavo spalvų. Ne, ne Tavo, o tokių. Nemėgstu a la plastmasinio apdirbimo. Pastarosios foto - ne išimtis. Bet kažkaip vis nekomentuoju Tavųjų, nes matau, kad Tau to nereikia. Tu žinai, ką darai, Tau tai patinka, tai kokia prasmė, jei aš kas kartą rašysiu, kad man nepatinka tokios spalvos? Parašiau vieną kartą, ir tai galioja visoms nuotraukoms su tokia spalvine gama.

Man, tarkim, tokios nuotraukos asocijuojasi su sustojimu vietoje. Atrodo, pasaulis kupinas spalvų, galima žaisti su jomis, bandyti jas derinti, komponuoti, o ne visas nuotraukas suvienodinti. Bet Tau atrodo kitaip. Nes, kaip sakiau, žinai, ko nori ir ką darai.

Nieko blogo yra žavėtis kokiuo nors autoriumi. Nieko bloga yra bandyti jį kopijuoti, pakartoti, nes suprantu, kas tai yra įkvėpimas. Bet blogai yra vien tuo apsiriboti. O man atrodo, kad Tu viena fotografe apsiribojai. Ir tokiom bangom. Kartais atrodė, kad jau jau kažką savo pradedi daryti, o paskui vėl grįžti į tą pramintą takelį ir vėl darai, kaip kiti, o ne kaip Tu.

Galima argumentuoti, kad kodėl gi nedaryti to, kas gražu ar patinka. Galima. Bet visų pirma, mano asmenine nuomone, pabrėžiu, asmenine nuomone, kiekvienas turi siekti bent kruopelytės savitumo. Dabar gi Tavo nuotraukose jo nebeliko.. Linkiu jį atrasti ir nustebinti mus kažkuo Tavišku..smile.gif

Kas del plastmasinimo, sio iprocio jau atsikraciau. biggrin.gif Nei vienoje sios sesijos nuotraukoje nenaudojau surface blur. biggrin.gif Modeliukas turi idealia oda, tad ir vargti man nereikejo su veido grazinimu ir spuogeliu maskavimu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 09 26, 13:37)
Kas del plastmasinimo, sio iprocio jau atsikraciau.  biggrin.gif  Nei vienoje sios sesijos nuotraukoje nenaudojau surface blur.  biggrin.gif  Modeliukas turi idealia oda, tad ir vargti man nereikejo su veido grazinimu ir spuogeliu maskavimu.  smile.gif

.. bet aš juk iš esmės ne apie tai.. smile.gif

p.s. pavydžiu merginai odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 26, 14:23)
spalio 4 d. Vilniuje. laikas - kažkada po darbų, man tai nuo 17 val. tinka smile.gif
vietą gal parašysim vėliau, kai nuspręsim. su snap'u šitas meetas nebus susijęs. būsi? smile.gif

Žinoma, kad būsiu thumbup.gif tikiuosi, kad nepražiopsosiu vietos tikslesnės, man būtų idealiausia pusę 6pm senamiesty kur smile.gif bet galėčiau ir 17:00 prisiderinti iš bėdos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 09 26, 13:39)
Žinoma, kad būsiu  thumbup.gif tikiuosi, kad nepražiopsosiu vietos tikslesnės, man būtų idealiausia pusę 6pm senamiesty kur smile.gif bet galėčiau ir 17:00 prisiderinti iš bėdos smile.gif

tai sekite spaudą..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 09 26, 14:37)
Kas del plastmasinimo, sio iprocio jau atsikraciau.  biggrin.gif  Nei vienoje sios sesijos nuotraukoje nenaudojau surface blur.  biggrin.gif  Modeliukas turi idealia oda, tad ir vargti man nereikejo su veido grazinimu ir spuogeliu maskavimu.  smile.gif

O aš ir maniau, kad čia nuglūdinta, ba, pavydumas man :]]]
Iš esmės man pirma ir paskutinė visai cool foto, toks spalvingumas man patinka, šitą jau žinai smile.gif ir dar - kažkada tu ją anksčiau fotografavai, tai man atrodė, kad ji daug stambesnė, nei dbr, ar čia ji suhūdo, ar čia kampas kitoks? :] nesupyk smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 09 26, 14:42)
tai sekite spaudą..biggrin.gif

Uhu, bandysime smile.gif nekantrauju jau dbr.

O Maggie busi????
Atsakyti
Kaunietės, marš į PARODĄ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 26, 13:50)
Kaunietės, marš į PARODĄ smile.gif

Ta pacia nuoroda buvau idejus vakar, bet niekas neatkreipe demesio:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 26, 13:51)
Ta pacia nuoroda buvau idejus vakar, bet niekas neatkreipe demesio:)

vajėzus, kaip Tau nepasisekė smile.gif

p.s. būtent Tavo nuorodą atsidarius aš paskaičiau ir susiplanavau, kad šį šeštadienį greičiausiai ją aplankysiu, už ką ačiū, nes būčiau ir nesužinojus greičiausiai. taip kad nebeturi teisės jaustis nepastebėta smile.gif be to, geras darbas nebūtinai turi būti pastebėtas, kad jis būtų geras darbas. Tu jį tiesiog padarai ir eini toliau daryti kitų.

štai kokia aš šiandien griežta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 26, 14:53)
be to, geras darbas nebūtinai turi būti pastebėtas, kad jis būtų geras darbas. Tu jį tiesiog padarai ir eini toliau daryti kitų.

ir tai sugrįžta su kaupu atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 26, 13:53)
vajėzus, kaip Tau nepasisekė smile.gif

p.s. būtent Tavo nuorodą atsidarius aš paskaičiau ir susiplanavau, kad šį šeštadienį greičiausiai ją aplankysiu, už ką ačiū, nes būčiau ir nesužinojus greičiausiai. taip kad nebeturi teisės jaustis nepastebėta smile.gif be to, geras darbas nebūtinai turi būti pastebėtas, kad jis būtų geras darbas. Tu jį tiesiog padarai ir eini toliau daryti kitų.

štai kokia aš šiandien griežta biggrin.gif

Ammmm, o as cia ne visai ta prasme karktelejau, kad va, naslaitele nemylit, o siaip kad vangoka vakar cia buvo.
Bet kaip bebutu, viska perrasiau i savo uzrasu knygute, ateiciai. sleep.gif
Atsakyti