Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2012 09 26, 02:10)

Kristuk, kaip grazu, kokios spalvos, jiega wub.gif
Atsakyti
mamagute, ačiū už komentarą. smile.gif

neiste, malonu, jog patiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 26, 08:38)

Negaliu patikėti, kad čia nėra fotošopo!
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(kristukass @ 2012 09 26, 01:10)
As atkeliauju su keliomis foto is paskutinio "pasisaudymo"  smile.gif  Komentarai labai laukiami.  4u.gif
more http://photobykristi...auty-comes.html

Trumpai pastebėjimus, kurie man įstrigo ilgai nenagrinėjant:
* Pirmosiose man taip kliūva tas riožinis megztukas... Ypač pirmojoje - kur geltona žolytė matosi - taip būtų tikusios geltonos ar rudos spalvos... Fonas, spalvų nuotaikos rudeniškos - o tas megztukas viską išdarko...
* Fonas man nelabai. Poza, bambikė visai nieko. Bet lyg mėlynuoja spalvos g.gif Gal čia toks užmanymas, bet man tai nesusivalgė...
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 09 26, 10:16)
Negaliu patikėti, kad čia nėra fotošopo!

pažiek į metus ir įsitikinsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 26, 11:17)
pažiek į metus ir įsitikinsi biggrin.gif

Žinok tris kartus grįžau pažiūrėti; galvojau, kad vaidenasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi.Kri.: 26 rugsėjo 2012 - 10:19
QUOTE(kristukass @ 2012 09 26, 00:10)
As atkeliauju su keliomis foto is paskutinio "pasisaudymo"  smile.gif  Komentarai labai laukiami.  4u.gif

kiek jai metų? kažkas man su makiažu labai ne... na atrodo, kad beproto pridažyta 15metė.. smile.gif kai kuriose spalvos purvinokos, ypač paskutinėj net kūno oda į mėlynumą.. antroji gal visai nieko.. bet realiai visose veido išraiška labai akmeninė, man ji kaip lėlė atrodo, kaip vaškinė figūra iš madame tussauds muziejaus..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 26, 06:38)

Na ka galiu pasakyt, fantastika (visomis prasmemis)! bigsmile.gif wub.gif Labai patiko, turbut labiausiai is visu detu skaitiniu smile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Oj, per savo raganėjimus, pamiršau parašyt, kad tikrai kristukas , liuxas... spalvos... thumbup.gif super, moteryt.. SUPER.... mirksiukas.gif mėgti... yess.gif

Aha, tik dabar metus pažiūrėjau.... mega_shok.gif Kaip čia taip be fotožopo... blink.gif Ir dabar einu ir einu, kaip ir Vi.Kri. ir vis akis ribinu... blink.gif Oho, stipruuuuuuuuuuuuuuuuuu.... blink.gif Tai ne kvietkai su širdelėm, tai kiek anie sėdi laukia, kol sulaukia to tinkamo kadro.... Kiek juostos sugadina... blink.gif Nu tada, sakau ir aš RESPECT... swoon.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 26, 10:17)
Nu vis man stojas stojas klausimas ir niekaip nepaklausiu- nepasistoja, tai db viagron inkaliau ir paklausiu... didis.gif O kodėl skaitiniai visad  tokie.. Na visad panašūs... Juodai balti, niurūs... O jau pinkėm pasirūpint tai nereik,ane?

Yra ir spalvotu biggrin.gif Paieskot tik reikia.
Spec uzsakymu - zymus fotografai:
David la Chapelle,
Pierre et Gilles, biografija,
Annie Leibovitz, apie fotografe placiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 26 rugsėjo 2012 - 12:15
QUOTE(o la la la @ 2012 09 26, 11:53)
Yra ir spalvotu biggrin.gif Paieskot tik reikia.
Spec uzsakymu - zymus  fotografai:
David la Chapelle,
Pierre et Gilles, biografija,
Annie Leibovitz, apie fotografe placiau.

reikėjo įdėt jos darytas foto, kur ji netrukus po S. Sontag mirties ją fotkino.. smile.gif
Atsakyti
Krisstukai, galvoju, reik opoziciją padaryt smile.gif

Tu gi žinai, nemėgstu aš Tavo spalvų. Ne, ne Tavo, o tokių. Nemėgstu a la plastmasinio apdirbimo. Pastarosios foto - ne išimtis. Bet kažkaip vis nekomentuoju Tavųjų, nes matau, kad Tau to nereikia. Tu žinai, ką darai, Tau tai patinka, tai kokia prasmė, jei aš kas kartą rašysiu, kad man nepatinka tokios spalvos? Parašiau vieną kartą, ir tai galioja visoms nuotraukoms su tokia spalvine gama.

Man, tarkim, tokios nuotraukos asocijuojasi su sustojimu vietoje. Atrodo, pasaulis kupinas spalvų, galima žaisti su jomis, bandyti jas derinti, komponuoti, o ne visas nuotraukas suvienodinti. Bet Tau atrodo kitaip. Nes, kaip sakiau, žinai, ko nori ir ką darai.

Nieko blogo yra žavėtis kokiuo nors autoriumi. Nieko bloga yra bandyti jį kopijuoti, pakartoti, nes suprantu, kas tai yra įkvėpimas. Bet blogai yra vien tuo apsiriboti. O man atrodo, kad Tu viena fotografe apsiribojai. Ir tokiom bangom. Kartais atrodė, kad jau jau kažką savo pradedi daryti, o paskui vėl grįžti į tą pramintą takelį ir vėl darai, kaip kiti, o ne kaip Tu.

Galima argumentuoti, kad kodėl gi nedaryti to, kas gražu ar patinka. Galima. Bet visų pirma, mano asmenine nuomone, pabrėžiu, asmenine nuomone, kiekvienas turi siekti bent kruopelytės savitumo. Dabar gi Tavo nuotraukose jo nebeliko.. Linkiu jį atrasti ir nustebinti mus kažkuo Tavišku..smile.gif

Atsakyti