Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2012 09 24, 14:12)
man pirmas variantas geriau ziurisi - matosi stiklainio dunas. Nors antrasis variantas irgi neblogas. Spalvos labai grazios

smagu, kad pastebėjai 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 24, 17:44)
merginos, kartoju prašymą, gal galit sudėti konkursui keltas anksčiau nuotraukas į flickr grupę, sukūriau spec. temą
visas ten pakomentuosiu, nė viena neliks be dėmesio..

pioneer.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 24, 19:01)
Rodau vieną buitinį kadrą 
Ar galima jį kam nors rodyti?
[img]http://images46.fotki.com/v297/photos/6/1353276/11090433/Gabija-vi.jpg

Viską galima rodyti biggrin.gif . Bet nu nžn, tas vidurys visas išdegęs g.gif ta maitinimo kėdutė... schmoll.gif

QUOTE(jokubaite @ 2012 09 24, 20:42)
I uogienė geresniu kampu pateikta ir skanesnė  smile.gif Spalvos labai uogieniškos.

Kadangi foto temoj ne per daugiausia įdedu Melagių pilį Neportretui
[img]http://farm9.staticflickr.com/8033/8020354770_742407c007.jpg

ačiū smile.gif

įdomiai čia su tais ritiniais bigsmile.gif

QUOTE(Ka @ 2012 09 24, 21:11)
Aš esu labai laiminga po šiandieninės meditacijos pievoje.. Svaigino mane šviesa.. 

puikiai bigsmile.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 09 25, 16:34)

kaip matai mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 25, 22:38)
labas vakaras. kas skundžiasi, kad temoje tyla.. nepergyvenkit, jau priešpilnis.. netrukus ir pilnatis biggrin.gif

gal nenada g.gif smile.gif

labas
Atsakyti
Niu sakau reikia prisiduoti... savo dziaugsmui turiu nauja pirkinuka, tad tikiuosi ryt iskepti ka nors grazaus ir nustebinti pati save rolleyes.gif Jei patiks paciai vadinasi bus galima parodyti ir jums!

Noreciau i meeta ax.gif
Atsakyti
As atkeliauju su keliomis foto is paskutinio "pasisaudymo" smile.gif Komentarai labai laukiami. 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

more http://photobykristi...auty-comes.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 26 rugsėjo 2012 - 00:11
Ryto skaitiniai: Jerry Uelsmann 4u.gif

artėja meetas su naujokėmis kitą savaitę. smagu? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas...user posted image

Tai aišku smagu.. laukiam gi be galo... biggrin.gif Pažiūrėsim kokios čia "gyvatės", ignorus laido... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Joke... Nedamiegojimo pasėkmės...
Jei rimtai, tai tikrai laukiam... ax.gif Tik kaži, kas be manęs dar bus iš NEW? g.gif
Papildyta:
Nu vis man stojas stojas klausimas ir niekaip nepaklausiu- nepasistoja, tai db viagron inkaliau ir paklausiu... didis.gif O kodėl skaitiniai visad tokie.. Na visad panašūs... Juodai balti, niurūs... O jau pinkėm pasirūpint tai nereik,ane? Gausi, Say, lupt, šunį pjudysiu... lotuliukas.gif Neee, ne jorką.... Po pusės metų laukia vistiek namie vyro laimė vyro meilė jaučiu didesnė nei man... Tai va ano bijosiet gal, bu šita sakot žuvėdros valgo... ne? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 26, 08:17)
O kodėl skaitiniai visad  tokie.. Na visad panašūs... Juodai balti, niurūs... O jau pinkėm pasirūpint tai nereik,ane? Gausi, Say, lupt, šunį pjudysiu... lotuliukas.gif 

na tai įdėk kokių saldžiarūriškų skaitinių, neikas juk nedraudžia smile.gif jei jai pinkės neįdomios, tai vardant tavęs ar kieno nors turėtų gaišt savo brangų laiką, ir dėt tai , kas jai visišku šlamštu paduoda? biggrin.gif kam įdomu - paskaitys..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 26 rugsėjo 2012 - 08:39
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 26, 09:23)
na tai įdėk kokių saldžiarūriškų skaitinių, neikas juk nedraudžia smile.gif  jei jai pinkės neįdomios, tai vardant tavęs ar kieno nors turėtų gaišt savo brangų laiką, ir dėt tai , kas jai visišku šlamštu paduoda?  biggrin.gif  kam įdomu - paskaitys..

Poniel! user posted image

Nu jooo, teisingai, jei man tie visi frykai... user posted image Tai kaik kam ir pinkiškumai yra user posted image blush2.gif

Aaa, vieną kart gi buvo įdėjus, Say. Ačiū.... Nes jei tikrai žmogui nepriimtina ir jis ieškojo stenėgėsi, tikrai dziekui.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 26 rugsėjo 2012 - 08:30
QUOTE(isora @ 2012 09 26, 08:17)
Labas rytas...user posted image

Tai aišku smagu.. laukiam gi be galo...  biggrin.gif  Pažiūrėsim kokios čia "gyvatės", ignorus laido...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Joke... Nedamiegojimo pasėkmės...
Jei rimtai, tai tikrai laukiam...  ax.gif  Tik kaži, kas be manęs dar bus iš NEW?  g.gif
Papildyta:
Nu vis man stojas stojas klausimas ir niekaip nepaklausiu- nepasistoja, tai db viagron inkaliau ir paklausiu... didis.gif O kodėl skaitiniai visad  tokie.. Na visad panašūs... Juodai balti, niurūs... O jau pinkėm pasirūpint tai nereik,ane? Gausi, Say, lupt, šunį pjudysiu... lotuliukas.gif  Neee, ne jorką.... Po pusės metų laukia vistiek namie vyro laimė vyro meilė jaučiu didesnė nei man... Tai va ano bijosiet gal, bu šita sakot žuvėdros valgo... ne?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Priekaištas išgirstas, BET.. galiu atsakyti į jį argumentais.

Aš stengiuosi Jus supažindinti su fotografijos klasikais, kokio nors žanro itin ryškiais atstovais arba pradininkais, guru. Taip jau nutiko, kad jų nuotraukos pagrinde juodai baltos, o laikotarpis, kuriame jie fotografavo, ne pats ekonomiškai laimingiausias ir turtingiausias.. Tarkim šiandieninis įdėtas fotografas - vienas ir pagrindinių fotomontažo meistrų. Ne fotožopo, o fotomontažo, kai kompų ir fotožopo nebuvo nė minty. Tai įjunkit fantaziją, kaip jis pasiekė rodomus rezultatus.

Išvada: aš dedu Jums tuos skaitinius ne malonumui ar estetiniam pasigėrėjimui pajusti, o bendram išprusimui.

Pasigrožėjimui kiekviena galite pagal savo skonį susirasti ir prusintis savarankiškai.

Beje, klausimas diskusijai: kodėl rožiniai, romantiški ir galvoti pernelyg nepriverčiantys vaizdeliai negimė kartu su spalvota fotografija, o atsirado kur kas vėliau, drįstu teigti, kad visai neseniai? Kiek tai susiję su spalvotos mados fotografijos vytymusi?

Norėjot spalvotos fotografijos? Prašom. Tik ji ne šiuolaikinė, o 20 a. pradžios. Įvertinkite kokybę ir spalvas smile.gif Sergey Prokudin-Gorsky
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 09 26, 01:10)
As atkeliauju su keliomis foto is paskutinio "pasisaudymo"  smile.gif  Komentarai labai laukiami.  4u.gif

man pirmoji patiko, ilgesingas žvilgsnis ir šiaip miela 4u.gif
Kitose fonas kažkaip blaško dėmesį... Paskutinė, suprantu, stadione fotkinta. Tada, manau, merginos poza būtų tikusi tokia, kuri primintų kokios nors sporto šakos judesį... gal ir apranga šiek tiek kitokia galėjo būt... nors džinsas irgi nieko... Na tokie mano apmąstymai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 09 26, 08:38)

man tai Tokie labai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 26, 09:46)
Ne fotožopo, o fotomontažo, kai kompų ir fotožopo nebuvo nė minty.

as tai skaitau, kad cia ju problemos. Kazkada ir supermamos nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 09 26, 09:01)
as tai skaitau, kad cia ju problemos. Kazkada ir supermamos nebuvo biggrin.gif

NEGALI BŪTI! ji visada buvo, yra ir BUS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 24, 09:16)
Airv, jei tikrai noretum naujokes pafotkint, tai as mielu noru, siaip nesu labai megeja fotkintis, bet nebijau nei basa kur pralekt, nei issimurzint, nei plauku susivelt biggrin.gif tik nude nepasiduociau  blush2.gif

Liuks wink.gif Koks skype tavo, arba FB pakviesk draugaut, jei nesusidraugavę dar smile.gif

QUOTE(Ainoa @ 2012 09 24, 13:06)
as eisiu, tiksliau vaziuosiu  smile.gif  Airv, Vienintele lyg zadejo, Noisy,manau vilnieciu irgi dar bus daugiau...

Būsiu, Zirzė dar bus smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 09 24, 13:18)
omg. kur buvai tiek be civilizacijos? welcome back, pasiilgau.

Jūs plepat, o aš fotografuoju smile.gif))
Aš irgi pasiilgau. Dabar laiko kiek daugiau turėsiu wink.gif

QUOTE(Diancikas @ 2012 09 24, 15:43)
Mielos fotografės, labai norėčiau pabūti sunkiu modeliu ir pati pafotografuoti "Fotografai fotografų akimis".  Kas priims iššūkį?

P.S. Pasirašau bet kokiai idėjai wink.gif

Kaunietė? g.gif
Atsakyti