Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

labas,
QUOTE(virdzzinija @ 2012 09 23, 21:58)
Jis ir Ji  smile.gif 

kaip minimalizmui per daug detalių, o kaip foto objektų norėčiau didesnę dalį tų personažų matyt kadre. Šviesa patinka.

QUOTE(kristalines @ 2012 09 24, 13:05)
Labas.
Kadangi mano kinrožė dar nepražydo, tai atnešu jums kai ką kitą. Žaidimui NEportretas.

"Šermukšnių uogienė"

I uogienė geresniu kampu pateikta ir skanesnė smile.gif Spalvos labai uogieniškos.
P.S. užmačiau Gottės reklamą flickr'e, bet parašysiu čia tuo pačiu. Tiesiai į dešimtuką. Mano akiai tikras reklaminis plakatas thumbup.gif Patraukia dėmesį.

Kadangi foto temoj ne per daugiausia įdedu Melagių pilį Neportretui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 09 24, 20:42)
labas,

kaip minimalizmui per daug detalių, o kaip foto objektų norėčiau didesnę dalį tų personažų matyt kadre. Šviesa patinka.

Kadangi foto temoj ne per daugiausia įdedu Melagių pilį Neportretui

dekui uz komentara ,man paciai noretus didesnius matyt pagridninius objektus (jis ir ji),bet labiausiai sviesa man cia patiko blush2.gif fokusa dejau tik ant "Jis" taip norejos siam kartui smile.gif su spalvoms daug nieko nedariau saulutes ir curves truputi poveikis biggrin.gif

taviske foto galvoju,kodel melagiu ,kad gali greit nuvirts ta prasme? g.gif
Atsakyti
Aš esu labai laiminga po šiandieninės meditacijos pievoje.. Svaigino mane šviesa.. wub.gif

user posted image

Daugiau čia. smile.gif

Jokubaite, man įdomi nuotrauka.. Sėdžiu, žiūriu ir gilinuosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 24, 17:54)
Sayonara, užbaigiau ką tik juostelę su savo sirgaliuku. Tai tikiuosi iš praeitų dienų turėsiu kokią nors foto tavo konkursui  bigsmile.gif

laukiu atvykstant..smile.gif 4u.gif gal kartu kur išslinksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 09 24, 21:11)
Aš esu labai laiminga po šiandieninės meditacijos pievoje.. Svaigino mane šviesa..  wub.gif

o geras as vakar kazka panasaus apturejau (bandziau) ,kaip idomu thumbup.gif man

patinka ax.gif

mano bandymai vakaryksciai blush2.gif

http://www.flickr.co...tream/lightbox/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 24 rugsėjo 2012 - 20:28
QUOTE(virdzzinija @ 2012 09 24, 20:09)
taviske foto galvoju,kodel melagiu ,kad gali greit nuvirts ta prasme? g.gif

todėl, kad netikra, be langų, be durų. Buvo toks filmukas apie berniuką Diną. Tai pamačius tuos kaminus iš šieno išlindusius sušvietė mintis apie tą pilį. Turiu skirtingų foto, toks komponavimas su 1 kaminu labiausiai man pačiai įtiko
QUOTE(Ka @ 2012 09 24, 20:11)
Aš esu labai laiminga po šiandieninės meditacijos pievoje.. Svaigino mane šviesa..  wub.gif

Jokubaite, man įdomi nuotrauka.. Sėdžiu, žiūriu ir gilinuosi. smile.gif

turėjo svaigint, graži
QUOTE(virdzzinija @ 2012 09 24, 20:13)
o geras as vakar kazka panasaus apturejau (bandziau) ,kaip idomu thumbup.gif  man

patinka  ax.gif

mano bandymai vakaryksciai 

gražiai su saule žaidžiat. Tik, kad pas mumi jos mažai labai. Savaitgalį su dviračiais važinėjom, tai kol aparatą išsiimu ir dingsta saulė doh.gif
Atsakyti
http://kamane.lt/Kam...MZE-FOTOGRAFIJA

"Neprofesionali mėgėjiška fotografija pasižymi tam tikromis klišėmis, privaloma „gražaus atrodymo“ estetika" rolleyes.gif
Atsakyti
Ryto skaitiniai: Margaret Bourke-White ir DAR ČIA 4u.gif
Atsakyti
kas gero?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ačiū Yvettei už rudeninius linkėjimus iš Vokietijos ir atviruką wub.gif
Įdomu, atvirutėje ten Tu stebi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 25 rugsėjo 2012 - 16:37
Labas,

parodykit ka grazaus bigsmile.gif Jau iprociu tapo uzsukti, o nera ka ziureti biggrin.gif
Atsakyti
tai reik fotografuot mirksiukas.gif Aha, kažkoks sąstingis temoje...
Atsakyti