Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

merginos, kartoju prašymą, gal galit sudėti konkursui keltas anksčiau nuotraukas į flickr grupę, sukūriau spec. temą 4u.gif
visas ten pakomentuosiu, nė viena neliks be dėmesio.. 4u.gif
Atsakyti
Ooo, kiek į Snap`ą maunančių.... bigsmile.gif thumbup.gif Jungiuos ir aš... flirt.gif Varau bilieto pirkt.... biggrin.gif

Diancikas , mergytė kokia gražuolė... bigsmile.gif wub.gif o fotooo.... thumbup.gif wubinu... wub.gif

noisy- B , siūlausi į tavo modelius... biggrin.gif Nori pamėgint pafotkint tokią gyvatę??? lotuliukas.gif

Meggie , ačiū už komentarą... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2012 09 24, 15:49)
Na, nesu ta gražuolė, kurios fotografai trokšta. Ir metų man du kartus po 20...

Man jūs labai graži 4u.gif . Mačiau gyvai, tad nereikia apie sunkumus ir metus;).
Atsakyti
Bet kiekviena moteris randa kur savy prikibt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 24, 16:44)
merginos, kartoju prašymą, gal galit sudėti konkursui keltas anksčiau nuotraukas į flickr grupę, sukūriau spec. temą 4u.gif
visas ten pakomentuosiu, nė viena neliks be dėmesio.. 4u.gif

rezgu mintį, ką čia dabar nufotkinus, nes archyvinis mano drugelis netinka g.gif cool.gif

Beja, klaipėdietės, kur jūs??? g.gif Mes su R.i.R. norime susitikti ar bus dar norinčių ir tuo pačiu temai pasifotografuotumėm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 24 rugsėjo 2012 - 17:23
QUOTE(Alabama @ 2012 09 24, 16:57)
Palauk, tu Di Rianna?Ir pazisti Berta Einoryte?Mano grupioke

O siaube, niekur nepasislėpsi smile.gif)))

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 24, 17:07)
Oho koks grozis, labai noreciau tokio modeliuko  wub.gif  Gaila, kad toli esat...butu ideali mano vienai (ne)rozinei idejai igyvendint ..ach  ax.gif

Ačiū. Egzotiška tėčio kopija. Nu tikrai labai gaila...

QUOTE(sayonara @ 2012 09 24, 17:37)
aš nepamiršau.. noriu pabandyti įgyvendinti aptartą mintį wink.gif

Kaip malonu... Labai norėčiau...
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2012 09 24, 16:43)
Pardaviau sad.gif
Mielos fotografės, labai norėčiau pabūti sunkiu modeliu ir pati pafotografuoti "Fotografai fotografų akimis".   Kas priims iššūkį?

P.S. Pasirašau bet kokiai idėjai wink.gif

o iš kokio miesto?

Aš kai būsiu Lt tai tikrai norėčiau fotografuoti projektui.
Būsiu pagrinde Vilniuje, turėsiu tik juostinuką. Šiaip esu žiauriai nuobodi fotografė. Galiu susitikti su žmogum fotosesijai bet nepadaryti nei vieno kadro. Tad jei nebijot, kad gali ir taip nutikti, mielai smile.gif

Sayonara, užbaigiau ką tik juostelę su savo sirgaliuku. Tai tikiuosi iš praeitų dienų turėsiu kokią nors foto tavo konkursui bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 rugsėjo 2012 - 18:02
Rodau vieną buitinį kadrą ax.gif
Ar galima jį kam nors rodyti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 24, 18:54)
o iš kokio miesto?

Aš kai būsiu Lt tai tikrai norėčiau fotografuoti projektui.
Būsiu pagrinde Vilniuje, turėsiu tik juostinuką. Šiaip esu žiauriai nuobodi fotografė. Galiu susitikti su žmogum fotosesijai bet nepadaryti nei vieno kadro. Tad jei nebijot, kad gali ir taip nutikti, mielai  smile.gif

Vilnius.

Man irgi taip būna. Kaip jau bus nuotaika - taip wink.gif
Atsakyti

QUOTE(Diancikas @ 2012 09 24, 14:50)

labai labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 09 24, 19:23)
labai labai patiko ax.gif

Šalis tikrai nuostabi...
Atsakyti
Diancikas, patiko labai nuotraukos smile.gif
Atsakyti