Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 09 24, 12:29)
tai man reik atvirkščiai rašyt - jautriosioms tikrai patiks, tada neis pasigąsdinti? smile.gif

Man atrodo tu čia jautriausia, kad taip kitų jautrumu rūpinies. :] O jautrumas apskritai sunkiai sveriama sąvoka. Pabandykit kur parašyt, kad "storaskūrėms neit", kaži kiek neis... lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 09 24, 15:30-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 09 24, 15:30)
Man atrodo tu čia jautriausia, kad taip kitų jautrumu rūpinies. :] O jautrumas apskritai sunkiai sveriama sąvoka. Pabandykit kur parašyt, kad "storaskūrėms neit", kaži kiek neis...  lotuliukas.gif

teip, pati jautriausia, prisipažįstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 24, 16:21)
Aš ne vilnietė, bet paimčiau. Jei dar nepardavei, rašyk į a.ž.  4u.gif

Pardaviau sad.gif

Mielos fotografės, labai norėčiau pabūti sunkiu modeliu ir pati pafotografuoti "Fotografai fotografų akimis". Kas priims iššūkį?

P.S. Pasirašau bet kokiai idėjai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diancikas: 24 rugsėjo 2012 - 15:46
QUOTE(Diancikas @ 2012 09 24, 15:43)
Pardaviau sad.gif
Mielos fotografės, labai norėčiau pabūti sunkiu modeliu ir pati pafotografuoti "Fotografai fotografų akimis".  Kas priims iššūkį?

Sunkiu kuria prasme
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 24, 16:47)
Sunkiu kuria prasme
smile.gif

Na, nesu ta gražuolė, kurios fotografai trokšta. Ir metų man du kartus po 20...
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2012 09 24, 14:46)
Juržolė klausė - kaip mano kelionė (kuri buvo daugiau nei prieš pusę metų smile.gif)) Vežiausi tik 50 mm objektyvą (tik svorio), bet man tikrai užteko. Jau pirmą dieną supratau, kad arba fotografuoti reikia arba atostogauti. Pasirinkau antrąjį variantą (nes labai daug keliavom) smile.gif))) Kaip bebūtų - per mėnesį parsivežiau virš 900 nuotraukų.  Tik tos dulkės, kaitra ir pastoviai plieskianti saulė... sad.gif
Kelios yra ČIA

Na pagaliau! thumbup.gif Su malonumu perziurejau bigsmile.gif Ir va kaip faina, kad 50-tuko uzteko. Nu bet man niekaip neuztenka... ax.gif
Atsakyti
Ojej, kiek aš savaičių nebuvau SM'e... tiesiog neturėjau laiko įsijungti ir nesinorėjo erzintis, dbr bandysiu pavyti smile.gif Šiandien parašiau direktoriui prašymą, kad mane atleistų blush2.gif dar dvi savaičiukes skraidysiu.
Kol aš pasivysiu jus, norėjau paklausti -

kas dayvaus SNAP'e? aš jau bilietuką turiu smile.gif ir: gal kada Vilnietės organizuos kokį meet'uką? smile.gif kaip tais pasiilgau pokalbių apie fotosesijas visokias smile.gif
ir baisiai noriu kažką nufotografuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2012 09 24, 15:49)
Na, nesu ta gražuolė, kurios fotografai trokšta. Ir metų man du kartus po 20...

Palauk, tu Di Rianna?Ir pazisti Berta Einoryte?Mano grupioke
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 24, 16:53)
Na pagaliau!  thumbup.gif Su malonumu perziurejau  bigsmile.gif Ir va kaip faina, kad 50-tuko uzteko. Nu bet man niekaip neuztenka...  ax.gif

Na, man dar toli iki tavo nuotraukų....

QUOTE(noisy-B @ 2012 09 24, 16:54)
aš jau bilietuką turiu  smile.gif ir: gal kada Vilnietės organizuos kokį meet'uką? smile.gif kaip tais pasiilgau pokalbių apie fotosesijas visokias smile.gif
ir baisiai noriu kažką nufotografuoti smile.gif

Turiu dar vieną "lengvą" modelį. Galiu paskolinti kam nors. Štai ji čia , čia ir va čia
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 09 24, 14:54)
Ojej, kiek aš savaičių nebuvau SM'e... tiesiog neturėjau laiko įsijungti ir nesinorėjo erzintis, dbr bandysiu pavyti smile.gif Šiandien parašiau direktoriui prašymą, kad mane atleistų  blush2.gif dar dvi savaičiukes skraidysiu.

O kokie zmones bigsmile.gif Pasiilgta buvo, mislyjau kur prazuvus buvai 4u.gif
Sveikinu su dideliu sprendimu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Diancikas @ 2012 09 24, 15:03)
Turiu dar vieną "lengvą" modelį. Galiu paskolinti kam nors.

Oho koks grozis, labai noreciau tokio modeliuko wub.gif Gaila, kad toli esat...butu ideali mano vienai (ne)rozinei idejai igyvendint ..ach ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2012 09 24, 15:43)
Pardaviau sad.gif
Mielos fotografės, labai norėčiau pabūti sunkiu modeliu ir pati pafotografuoti "Fotografai fotografų akimis".  Kas priims iššūkį?

aš nepamiršau.. noriu pabandyti įgyvendinti aptartą mintį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 09 24, 15:52)
Patiko. Ypač spalvos (rožinės  lotuliukas.gif tik dabar pagalvojau  lotuliukas.gif ) ir šviesa įdomi - tiktų Say žaidimui  smile.gif Gal ir norėtųsi, kad Jis Ir Ji nebūtų peršviesti tos krentančios šviesos, bet bendras vaizdas man vis tiek patinka, todėl toliau nesigilinu ir neieškau kabliukų  smile.gif

o smagu,kad ne man vienai patinka ,abejojau del konkurso blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 24 rugsėjo 2012 - 17:14