QUOTE(sayonara @ 2012 09 24, 12:29)
tai man reik atvirkščiai rašyt - jautriosioms tikrai patiks, tada
neis pasigąsdinti?
gyveni ir mokaisi
manau, kad butent taip ir reikia rasyt
QUOTE(isora @ 2012 09 22, 11:19)
Atnešu ir aš kritikai...
Flikrant savo kraut nebeleidžia tai jungiuosi prie seeenos kaip pasaulis ir per ten keliu... Jei ir tą išeikvosiu, naują kursiu.. Arba tada jau susinervinus PRO nusipirksiu...
vienas geriausiu tavo kadru. nzn per kur kelei, bet jei ne per flicr, sharpo velgi daugoka. erdves trukumas, desine, apacia. noretysi daugiau informacijos, ka mergaite daro, ka laiko rankoje, nes nesimato.
QUOTE(Yvette @ 2012 09 22, 09:50)
labas rytas. išsimiegojau.
vakarykščius wubikus atsiimu
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 09:53)
Galit pradėti nagučius lakuoti, šukuosenas naujas darytis, plunksnas kedenti. Spalio 3-7 būsiu Lt
Ryanair manęs išsigando ir įmetė bilietų
jeeee!!
QUOTE(sayonara @ 2012 09 21, 09:39)
mes gyvenam metus be televizijos. laisvė visiška. kiek šūdo nepamatom, pasaka
as gyvenu be TV 7 metus
ne del to kad atsisakyt
blogio, tiesiog kazkaip savaime gavosi, kad viska, ko man reikia, turiu pc, nematau esmes ziureti TV, jei kiekviena seriala galiu parsisiust ir ziureti orgiginal kalba bei BE reklamu. siaip pagr. faktorium, kodel neturiu TV yra reklamos, negaliu ju pakest, negaliu ziuret filma, kai kas 15min jungiami paketai, pampersai ir
paaukokit vaikams. kaip bebutu juokinga, pries 2sav uzsisakiau TV, kad
inagda pasiziuret MTV (pvz fonui, kai turiu sveciu), Discovery arba multikus su dukra. Per tas 2sav telikas nebuvo nei karto ijungtas.. Veltui as cia. Bet kazkaip noriu kartais noret pasiziuret tv. Nzn kas man cia uzejo. hehe. Mane kartais erzina, kai kazkokiam pokalbyje islenda pavardes a la Valinskas, ir as nenutuokiu apie ka eina kalba. Nezinau kas dedasi Show biznyje Lietuvoje, nzn nieko apie Kedi ir t.t. Ir neteigiu, kad tai yra gerai, bet as kazkaip naturaliai atsiribojau, man patiko tokia izoliacija nuo pasaulio, kuris manes netraukia. Man taip lengviau, idomiau ir maloniau gyvventi. Pirma diena, kai berniukas ivedinejo Tv, isejo, as kazka tvarkiausi,l tv buvo ijungtas, net nzn kuris kanalas, bet Bunke per valanda buvo pamineta kelis kartus. Kol dasilo, kad Bunke tai Zvonke (o dasilo Googleje:D). Va tada supratau, kad veltui veltui man to reikejo. Nes nuo tu tusciu pasnekesiu mane tokia tustuma apeme, nemoku paaiskint net.
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 09 21, 11:53)
P.s. na o gyvenimas be interneto - čia jau aukštasis pilotažas. Lomkės buvo kiaurą mėnesį. Nerekomenduoju
va be sito tai as saves neisivaizduoju. man ko gero butu lengviau be karsto vandens
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 09 21, 09:24)
Laba diena visiems. Grįžtu iš savo eko pasaulio - beveik 4 mėnesiai be interneto, TV, Sm ir veido knygos; jaučiu - visos čakros išsivalė.
omg. kur buvai tiek be civilizacijos? welcome back, pasiilgau.
QUOTE(airv @ 2012 09 22, 12:40)
Naujokėms, tik nevisada seku temą, tai nežinau, kurios labiau naujokės, kurios mažiau
)
Jei kas nori pasifotografuoti ar pafotografuoti rašykit
mielai