Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 21, 20:37)
Tai kuris variantas geriau?

Antras
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 09 21, 22:47)

Atnešu kadrą ir aš.  blush2.gif
"Dance"

Žiūrisi.
Kai antrą kartą fotografuosi, dar paieškok kokios "razinkos". Vėjelis čia tikrai nepamaišytų.

Say, aš egoistiškai labai tikiuosi, kad pakomentuosi visų keliamų konkursui nuotraukų kompozicijas. Žiauriai nejaučiu. Tai laikau "čiurikus", kad nepatingėtum, būtų puiki mokykla smile.gif
Atsakyti
Dedu su baime, bet labai noriu atviruko biggrin.gif . Juokauju, nes žinau savo galimybes. Ši mano foto man visai miela ir centravimas man netrukdo blush2.gif .
user posted image
Atsakyti
http://www.flickr.co...57631603389129/

Čia sukūriau naują temą, kur galėsime per pasitaikančius konkursus dėti nuotraukas vienoje vietoje. Kas nesate grupės nariai, nežinau, ką daryt, aš priimti neturiu teisės, man rodos, bet tikrai bus, kas priims smile.gif 4u.gif gal Ka ar Yvette žinos, kaip tai vyksta smile.gif

kas galit, pakartokit ir ČIA, ir naujai sukurtoje temoje flickre konkursui dėtas foto, pabandysiu pakomentuoti vakare arba rytoj ryte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 rugsėjo 2012 - 16:28
QUOTE(sayonara @ 2012 09 23, 17:26)
Kas nesate grupės nariai, nežinau, ką daryt, aš priimti neturiu teisės, man rodos, bet tikrai bus, kas priims smile.gif 4u.gif gal Ka ar Yvette žinos, kaip tai vyksta smile.gif

Užtenka būti grupės nariu, kad būtų galima dalyvauti diskusijose, įdėti nuotraukas. smile.gif
Nežinantiems kaip įdėti nuotrauką parašysiu trumpą instrukciją. Atsidarę savo nuotrauką flickr, kopijuojate jos adresą iš naršyklės adresų lauko. Ją talpinate laužtiniuose skliaustuose []. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 09 23, 17:19)
Dedu su baime, bet labai noriu atviruko  biggrin.gif . Juokauju, nes žinau savo galimybes. Ši mano foto man visai miela ir centravimas man netrukdo  blush2.gif .

Man labai noretusi apacios, o virsaus per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 09 23, 16:50)
Man labai noretusi apacios, o virsaus per daug g.gif

ačiū už komentarą, sutinku drinks_cheers.gif . Iš pradžių nemačiau to viršaus doh.gif .
Atsakyti
sveikos, noreciau jungtis prie jusu burio , ateinu su pirmu namu darbu
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Nieko sau, komentuoju. Man per pilka, labai per pilka. Apdirbimas nekoks. Tai pirma. Kompozicija banali ir nepateisinamai centruota - na nenoriu jos centre, nors pakark. Prašiau nepriekaištingos kompozicijos, kad neturėčiau prie ko kibti. Tai antra. Trečia, labai plikas kadras, norėtųsi dviejų dalykų, kurių prašiau: šviesos ir žaidimo su planais, gylio. O taip pat kažko nematyto, sudėtingesnio, priverčiančio sustoti ir pagalvoti "o kam, o kodėl, o kas čia, o kaip patinka", negu žiedelis ir išplaukęs fonas. Ir ar čia tikrai nauja foto, daryta specialiai konkursui, nes kažkaip nužydėjusių pienių laukuose nematyti, ar man vaidenasi? 4u.gif

šokoladinuke, ar skatei pirmame puslapyje prašymą nefotografuoti žaislų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 rugsėjo 2012 - 17:51
QUOTE(sayonara @ 2012 09 23, 17:51)
Nieko sau, komentuoju. Man per pilka, labai per pilka. Apdirbimas nekoks. Tai pirma. Kompozicija banali ir nepateisinamai centruota - na nenoriu jos centre, nors pakark. Prašiau nepriekaištingos kompozicijos, kad neturėčiau prie ko kibti. Tai antra. Trečia, labai plikas kadras, norėtųsi dviejų dalykų, kurių prašiau: šviesos ir žaidimo su planais, gylio. O taip pat kažko nematyto, sudėtingesnio, priverčiančio sustoti ir pagalvoti "o kam, o kodėl, o kas čia, o kaip patinka", negu žiedelis ir išplaukęs fonas. Ir ar čia tikrai nauja foto, daryta specialiai konkursui, nes kažkaip nužydėjusių pienių laukuose nematyti, ar man vaidenasi? 4u.gif

Ačiū už išsamų komentarą. Priverčia pažiūrėti kitaip wink.gif.
Vakar daryta wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko sau: 23 rugsėjo 2012 - 18:00
QUOTE(Nieko sau @ 2012 09 23, 17:59)
Ačiū  už išsamų komentarą. Priverčia pažiūrėti kitaip wink.gif.
Vakar daryta wink.gif.

xixi vadinasi, aš nematau jų, nors laikais vaikštau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 23, 18:01)
xixi vadinasi, aš nematau jų, nors laikais vaikštau biggrin.gif

Aš tai asfalto vaikas, bet vis jų pamatau bigsmile.gif ...tai prie namų, vakar gamtoje pabuvau ir užmačiau biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 09 23, 18:05)
Aš tai asfalto vaikas, bet vis jų pamatau  bigsmile.gif ...tai prie namų, vakar gamtoje pabuvau ir užmačiau biggrin.gif.

klausai, konkursas dar beveik dvi savaites truks, galima kelti neribotą kiekį foto.. ax.gif pastangas juk irgi galima apdovanoti wink.gif
Atsakyti